Nevaljalice jednaBlooQ. wrote:
napravila sam cokoladne muffine punjene eurokremomi odozgo narednada 80% belgijska gorka cokolada
kako se suzdržati ..fakat..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#401 Re: kako se suzdržati ..fakat..
- BlooQ.
#402 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Aura Perez wrote:nisi humana! a ja od ebenog PMS-a metem ko omladinska radna brigada. osjecam se ko mali Gico. Zelim te muffine!BlooQ. wrote:
napravila sam cokoladne muffine punjene eurokremomi odozgo narednada 80% belgijska gorka cokolada
pa ja napravim 3 tepsije, provalimo kod Ateiste u stan, imamo overdose cokoladom i umremo happy
-
Njanjo
#404 Re: kako se suzdržati ..fakat..
hahahhahhahahahah nisam probao 
- BlooQ.
#405 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ja to stalno radimNjanjo wrote:hahahhahhahahahah nisam probao
- Ateista
#406 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Meni ne dolazite bez Browni-a, iako, moram priznati da ni to ne zvuci lose, samo nek je cokolada.BlooQ. wrote:Aura Perez wrote:nisi humana! a ja od ebenog PMS-a metem ko omladinska radna brigada. osjecam se ko mali Gico. Zelim te muffine!BlooQ. wrote:
pa ja napravim 3 tepsije, provalimo kod Ateiste u stan, imamo overdose cokoladom i umremo happy
- Ateista
#407 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Hoces li ih sama pojesti ili ces podijeliti sa rajom?Aura Perez wrote:ukljucujem se u raspravu samo zato sto negdje pise tri tepsije kolaca.zelim
- Cholina_Lokica
#408 Re: kako se suzdržati ..fakat..
a valjda ce razmazati po rajiAteista wrote:Hoces li ih sama pojesti ili ces podijeliti sa rajom?Aura Perez wrote:ukljucujem se u raspravu samo zato sto negdje pise tri tepsije kolaca.zelim
-
koler
#409 Re: kako se suzdržati ..fakat..
normalan seks ono ja ležim ko daska, ti na meni, završiš za 11 minuta, svako se okrene na svoju stranu i ode spavat
?
hrkanje opcionalno za vrijeme i poslije čina
[/quote]
Ih 11 minuta a sto si ti navikla na guslanje.
Nije to nikakav normalan sex to je maraton.
Sve sto traje iznad 5 minuta prestavlja uzaludno trosenje energije.
Moj drug je to najbolje objasnio:
Da bi zenka bila zadovoljena potrebno otprilike kvalitetnog rada oko 30 minuta.
Cinjenica dobaciti duse od 20 vrlo tesko.
Zadovoljis se za pet a ostalo je ubjedjujes da ce biti bolje drugi put.[/quote]
ma daj....maraton je tek iznad 4-5h...sve ispod je džaba skidanje
[/quote]
Jeste kad u pauzi napravis dva puta kokice:)
hrkanje opcionalno za vrijeme i poslije čina
Ih 11 minuta a sto si ti navikla na guslanje.
Nije to nikakav normalan sex to je maraton.
Sve sto traje iznad 5 minuta prestavlja uzaludno trosenje energije.
Moj drug je to najbolje objasnio:
Da bi zenka bila zadovoljena potrebno otprilike kvalitetnog rada oko 30 minuta.
Cinjenica dobaciti duse od 20 vrlo tesko.
Zadovoljis se za pet a ostalo je ubjedjujes da ce biti bolje drugi put.[/quote]
-
zelenashica
#410 Re: kako se suzdržati ..fakat..
iskreno moj dragi ne voli te pauze....koler wrote:
- BlooQ.
#411 Re: kako se suzdržati ..fakat..
zelenashica wrote:iskreno moj dragi ne voli te pauze....koler wrote:
Jeste kad u pauzi napravis dva puta kokice:)u biti mi i ne vidimo kad prođe to vrijeme......mislim možda jeste malo za ne povjerovati ali je ipak istinito
ja imam jednu dugacku pauzu i svaki dan jedem kokice
kad cemo u slasticarnu
- Ateista
#412 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Jel' to kriza?BlooQ. wrote:zelenashica wrote:iskreno moj dragi ne voli te pauze....koler wrote:
Jeste kad u pauzi napravis dva puta kokice:)u biti mi i ne vidimo kad prođe to vrijeme......mislim možda jeste malo za ne povjerovati ali je ipak istinito
ja imam jednu dugacku pauzu i svaki dan jedem kokicesa puno soli :T
kad cemo u slasticarnu
-
zelenashica
#413 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ateista wrote:Jel' to kriza?BlooQ. wrote:zelenashica wrote: iskreno moj dragi ne voli te pauze....u biti mi i ne vidimo kad prođe to vrijeme......mislim možda jeste malo za ne povjerovati ali je ipak istinito
ja imam jednu dugacku pauzu i svaki dan jedem kokicesa puno soli :T
kad cemo u slasticarnu
- BlooQ.
#414 Re: kako se suzdržati ..fakat..
kriza prošlaAteista wrote:Jel' to kriza?BlooQ. wrote:ja imam jednu dugacku pauzu i svaki dan jedem kokicezelenashica wrote:
iskreno moj dragi ne voli te pauze....u biti mi i ne vidimo kad prođe to vrijeme......mislim možda jeste malo za ne povjerovati ali je ipak istinito
sa puno soli :T
kad cemo u slasticarnu
-
koler
#415 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ma jebo to, vi se furate na ovaj uvozni sex ja praktikujem cito izvorno bosanski...nesto da se mi valjamo i ganjamo po krevetu...ma ja kad to "pricepim" oci ispadaju...kratko al jasno:)zelenashica wrote:iskreno moj dragi ne voli te pauze....koler wrote:
ma na kraju krajeva...to je samo moja i njegova stvar....mišljena ostalih baš mi i nisu potrebna
- Ateista
#416 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Vi ste bezobrazni, nemoralni, bludni, perverzni, i svasta nesto... I upravo zbog toga - SVAKA VAM CAST, SAMO NASTAVITE!zelenashica wrote:iskreno moj dragi ne voli te pauze....koler wrote:
ma na kraju krajeva...to je samo moja i njegova stvar....mišljena ostalih baš mi i nisu potrebna
-
zelenashica
#417 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ma upravo ovo blondirano kod njega vooolimAteista wrote:Vi ste bezobrazni, nemoralni, bludni, perverzni, i svasta nesto... I upravo zbog toga - SVAKA VAM CAST, SAMO NASTAVITE!zelenashica wrote:iskreno moj dragi ne voli te pauze....koler wrote:
![]()
![]()
- BlooQ.
#418 Re: kako se suzdržati ..fakat..
koler wrote:ma jebo to, vi se furate na ovaj uvozni sex ja praktikujem cito izvorno bosanski...nesto da se mi valjamo i ganjamo po krevetu...ma ja kad to "pricepim" oci ispadaju...kratko al jasno:)zelenashica wrote:iskreno moj dragi ne voli te pauze....koler wrote:
bil mi otvorio flašu vina sa plutanim čepom
-
zelenashica
#419 Re: kako se suzdržati ..fakat..
koler wrote:ma jebo to, vi se furate na ovaj uvozni sex ja praktikujem cito izvorno bosanski...nesto da se mi valjamo i ganjamo po krevetu...ma ja kad to "pricepim" oci ispadaju...kratko al jasno:)zelenashica wrote:iskreno moj dragi ne voli te pauze....koler wrote:
-
koler
#420 Re: kako se suzdržati ..fakat..
bil mi otvorio flašu vina sa plutanim čepom?
radije u ponudi piva sa kobasicom:)
-
zonbirile
#421 Re: kako se suzdržati ..fakat..
od vas ne mogu sljastičarne da rade,rastjeraste goste odoše tuljumbe.
-
koler
#422 Re: kako se suzdržati ..fakat..
i tebi to ko fol sex
![]()
![]()
to je meni više ko zlostavljanje.......
hajde de,nek joj bude kad joj tako ćejf
eto vidis, ti bi ukinula sve sto je bosansko...duh predaka mora da zivi...tradicija se mora postovati...
ja sam djete cejfa a ne ljubavi:)
- BlooQ.
#423 Re: kako se suzdržati ..fakat..
koler wrote:Jeste kad u pauzi napravis dva puta kokice:)
iskreno moj dragi ne voli te pauze....u biti mi i ne vidimo kad prođe to vrijeme......mislim možda jeste malo za ne povjerovati ali je ipak istinito
ma jebo to, vi se furate na ovaj uvozni sex ja praktikujem cito izvorno bosanski...nesto da se mi valjamo i ganjamo po krevetu...ma ja kad to "pricepim" oci ispadaju...kratko al jasno:)
bil mi otvorio flašu vina sa plutanim čepom?
radije u ponudi piva sa kobasicom:)
ma ja kontala da pričepiš flašu pa da čep ispadne
-
koler
#424 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ma ja kontala da pričepiš flašu pa da čep ispadne
- BlooQ.
#425 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Aura Perez wrote:a gdje je tu cokolada??? il zavisi uz sta pricepiskoler wrote:
ma jebo to, vi se furate na ovaj uvozni sex ja praktikujem cito izvorno bosanski...nesto da se mi valjamo i ganjamo po krevetu...ma ja kad to "pricepim" oci ispadaju...kratko al jasno:)
pa ako pričepi tetrapak čokoladnog mlijeka....il možda kravu koja daje čokoladno mlijeko