od mene je sampita...loolBlooQ. wrote:mislim da je najbolje da uhvatimo dr.goga kao pokretaca ove teme, svezemo ga i namazemo sampitom
kako se suzdržati ..fakat..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bubavi1
#276 Re: kako se suzdržati ..fakat..
-
radiostar
#277 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ja ga vala necu mazati.BlooQ. wrote:mislim da je najbolje da uhvatimo dr.goga kao pokretaca ove teme, svezemo ga i namazemo sampitom
da je dr-ica.gog-ica, mogli bi pricati, a ovako.. a-a, nema sansi, no way Jose!
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#278 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Parkirao sam tenk,pardon biciklo, skinuo odoru i ordenje , obukao -naravno-maslinastozeleni šorc na kojem mrve i fleke izgledaju kao prirodna kamuflaža.
Zaboravio sam na svojih 95 kg i čekah da medena počMe da me pita...međutim ja gledam, a ona mlavi šampitu.
Taktika samo takva, ono obuče suknju da se gleda, i mete sve ispred sebe.Ja da krenem da jedem -počeće priča o kalorijama
.Onda bih ja pričao kako biciklo sve topi nakon 40 kilometara, ali uz oovlačenje stomaka, nestala bi erotika.
Ima opasnost, posebno ako ste u Palmi, da počnete osmatrati stamene konobarice u finim odorama koje čika Šaban redovito knap kroji
..a onda da šampita završi gdje ne treba.To bi bilo znakovito kršenje Pravila Slastičarne..
Usput, ko me voli taj zna da volim čokoladne kolače
uz nezaobilazni jegermajster(a šta drugo inače..)
...kad sam već prešao na ličnu ispovjed o sklonostima
..
Sad se sjetih jedne droogarice koja je vazda kukala da joj je dosadno i vazda je htjela na sladolede.I to na mjesta gdje sve vrvi od ljudi(98-99-a).
I imala je noge koje su i moju oficirsku koncentraciju i čeličnu suzdržanost uvijek i iznova kolebale(uz pripadajući šejtanluk zvani Opium o di toile).U tipično vojničkoj pragmatičnosti, nabavio sam voćni jogurt koji sam ohladio a zatim upakovao u alu foliju i sve skupa u -ruksak( uz rezbarenu kašičicu pride).
Kad je dotična droogarica(sa tendencijom da postane nešta više) iznova zakukala da joj je vruće i kad je krenula priča o njenoj drugarici "kojaživisamaiimaklimuustanu a frajerjojima auto", rekoh : "A da prošetamo do Vilsonova...".
Vils je bio naravno ,još uvijek u mraku, i ona je bila osupnuta neizravnošću( ne znam jeli osupnutost bila hinjena
).Umirio sam je pričama nevezanim za bilo šta, samo ne bi li konačno SJELA i ŠUTILA.
Kad se smjestila, izvadih voćne jogurte,još vrlo hladne, i kratko joj naredih da zatvori oči.Onda sam je pitao jogurtom
.Doduše jest da je par mrva jagode i jogurta kanulo na koljena njena, ali je dotična, kao i sve Sarajke, to stoički podnijela.
Kako u jogurtu nije bilo mogućnosti salmonele, veče se završila lijepo
...

Zapravo, nakon svega mi pade na pamet da u ovo vrijeme nedostaje inventivnosti u pronalaženju mogućnosti i mjesta za ljoobovanje...
Ko mi ono reče"Ima li kakvo auto?"..ma bjaaaaži ..kurz und klar -joghurt mit erdbereen ist da!
Zaboravio sam na svojih 95 kg i čekah da medena počMe da me pita...međutim ja gledam, a ona mlavi šampitu.
Taktika samo takva, ono obuče suknju da se gleda, i mete sve ispred sebe.Ja da krenem da jedem -počeće priča o kalorijama
Ima opasnost, posebno ako ste u Palmi, da počnete osmatrati stamene konobarice u finim odorama koje čika Šaban redovito knap kroji
Usput, ko me voli taj zna da volim čokoladne kolače
Sad se sjetih jedne droogarice koja je vazda kukala da joj je dosadno i vazda je htjela na sladolede.I to na mjesta gdje sve vrvi od ljudi(98-99-a).
I imala je noge koje su i moju oficirsku koncentraciju i čeličnu suzdržanost uvijek i iznova kolebale(uz pripadajući šejtanluk zvani Opium o di toile).U tipično vojničkoj pragmatičnosti, nabavio sam voćni jogurt koji sam ohladio a zatim upakovao u alu foliju i sve skupa u -ruksak( uz rezbarenu kašičicu pride).
Kad je dotična droogarica(sa tendencijom da postane nešta više) iznova zakukala da joj je vruće i kad je krenula priča o njenoj drugarici "kojaživisamaiimaklimuustanu a frajerjojima auto", rekoh : "A da prošetamo do Vilsonova...".
Vils je bio naravno ,još uvijek u mraku, i ona je bila osupnuta neizravnošću( ne znam jeli osupnutost bila hinjena
Kad se smjestila, izvadih voćne jogurte,još vrlo hladne, i kratko joj naredih da zatvori oči.Onda sam je pitao jogurtom
Kako u jogurtu nije bilo mogućnosti salmonele, veče se završila lijepo

Zapravo, nakon svega mi pade na pamet da u ovo vrijeme nedostaje inventivnosti u pronalaženju mogućnosti i mjesta za ljoobovanje...
Ko mi ono reče"Ima li kakvo auto?"..ma bjaaaaži ..kurz und klar -joghurt mit erdbereen ist da!
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#279 Re: kako se suzdržati ..fakat..
perverzija ziva
- BlooQ.
#280 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ima mjesta za ljubovanje
od krovova zgrada na Grbavici, podruma na Trgu heroja, helikoptera na Vilsonovom
mracnih hodnika stadiona ubise se za paintballa i sve ostalog
jedno drvo na setalistu na Ilidzi koje ima dvije savrsene grane za sjest i popit kafu iz termosice...obala Miljace tajni putic 5. drvo kad krenes od mosta Suade i Olge
ih
vocni jogurt opcionalan
vocni jogurt opcionalan
- BlooQ.
#281 Re: kako se suzdržati ..fakat..
radiostar wrote:ja ga vala necu mazati.BlooQ. wrote:mislim da je najbolje da uhvatimo dr.goga kao pokretaca ove teme, svezemo ga i namazemo sampitom
da je dr-ica.gog-ica, mogli bi pricati, a ovako.. a-a, nema sansi, no way Jose!
gdje ti je fleksibilnost i open-mindness
-
EyesWideShut
#282 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ja sam se suzdrzavao nekad, dok sam bio mladji, kao ja mogu, ja sam faca, iskusan ovo ono, a sad nema sanse, kada dodje tada i prodje 
- BlooQ.
#283 Re: kako se suzdržati ..fakat..
EyesWideShut wrote:Ja sam se suzdrzavao nekad, dok sam bio mladji, kao ja mogu, ja sam faca, iskusan ovo ono, a sad nema sanse, kada dodje tada i prodje
sad je zaskocis makar pitu razvijala u tom momentu
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#284 Re: kako se suzdržati ..fakat..
BlooQ. wrote:ima mjesta za ljubovanjeod krovova zgrada na Grbavici, podruma na Trgu heroja, helikoptera na Vilsonovom
mracnih hodnika stadiona ubise se za paintballa i sve ostalog
jedno drvo na setalistu na Ilidzi koje ima dvije savrsene grane za sjest i popit kafu iz termosice...obala Miljace tajni putic 5. drvo kad krenes od mosta Suade i Olge
ih
vocni jogurt opcionalan
- Lakat Jebić
#285 Re: kako se suzdržati ..fakat..
@BlooQ
imal sta za nas mahalce?
imal sta za nas mahalce?
- BlooQ.
#286 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Lakat Jebić wrote:@BlooQ
imal sta za nas mahalce?
tesko svuda vrebaju babe i dede sa sacmaricama i vilama da nabiju vocni jogurt zbog sirenja bluda
- Lakat Jebić
#287 Re: kako se suzdržati ..fakat..
ma ima par stepenica u zabacenijim mahalama gdje raja ne prolazi, a i to sa supom nije loseBlooQ. wrote:Lakat Jebić wrote:@BlooQ
imal sta za nas mahalce?
tesko svuda vrebaju babe i dede sa sacmaricama i vilama da nabiju vocni jogurt zbog sirenja bludatrazi curu sa bascom i supom u basci
zamisli upoznavanja:
ja sam N.N.
drago mi je, M.
imas šupu?
- BlooQ.
#288 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Lakat Jebić wrote:ma ima par stepenica u zabacenijim mahalama gdje raja ne prolazi, a i to sa supom nije loseBlooQ. wrote:Lakat Jebić wrote:@BlooQ
imal sta za nas mahalce?
tesko svuda vrebaju babe i dede sa sacmaricama i vilama da nabiju vocni jogurt zbog sirenja bludatrazi curu sa bascom i supom u basci
![]()
zamisli upoznavanja:
ja sam N.N.
drago mi je, M.
imas šupu?
![]()
Mejtaš, Kaptol stepenice koje vode od KŠC-a pa desno kroz žute zgrade
- Lakat Jebić
#289 Re: kako se suzdržati ..fakat..
to je tzv pepeljara jel tako? tu vazda ima neko
ma znas onu, ko je spretan ni u hali nije gladan

edit: do mene, ne vidjeh da si rekla desno... provjericu
ma znas onu, ko je spretan ni u hali nije gladan
- BlooQ.
#290 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Lakat Jebić wrote:to je tzv pepeljara jel tako? tu vazda ima neko![]()
ma znas onu, ko je spretan ni u hali nije gladan![]()
muški WC na Filozofskom fakultetu uvijek prazni poslije 6
- sultanijaodbruneja
#291 Re: kako se suzdržati ..fakat..
/quote]BlooQ. wrote: Mejtaš, Kaptol stepenice koje vode od KŠC-a pa desno kroz žute zgradestalno mrak i nema ljudi ak ti bas prigusti, mozes i u moj haustor
[
BlooQ. wrote:
muški WC na Filozofskom fakultetu uvijek prazni poslije 6(od sada naplaćujem savjete)
Znaci na tim mjestima te mozemo nac
- BlooQ.
#292 Re: kako se suzdržati ..fakat..
na zalost diplomirah i ostarih za zavlacenje po mracnim mjestimasultanijaodbruneja wrote:/quote]BlooQ. wrote: Mejtaš, Kaptol stepenice koje vode od KŠC-a pa desno kroz žute zgradestalno mrak i nema ljudi ak ti bas prigusti, mozes i u moj haustor
[
BlooQ. wrote:
muški WC na Filozofskom fakultetu uvijek prazni poslije 6(od sada naplaćujem savjete)
Znaci na tim mjestima te mozemo nacreci ljudima u koje vrijeme si ti tu da se ne podudarite
a zna se
- sultanijaodbruneja
#293 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ak mislis na mimu s ljuljackom, ona je ja mislim samo jaka na rijecima tak da od te postelje nema nis
Tek sad ta mjesta treba da ti postanu uzbudljiva...aj onako mlad zelen, svasta ti moze proc i ako te neko uhvati a sad star, drtina... pa veci sram hehe
Tek sad ta mjesta treba da ti postanu uzbudljiva...aj onako mlad zelen, svasta ti moze proc i ako te neko uhvati a sad star, drtina... pa veci sram hehe
- BlooQ.
#294 Re: kako se suzdržati ..fakat..
sultanijaodbruneja wrote:Ak mislis na mimu s ljuljackom, ona je ja mislim samo jaka na rijecima tak da od te postelje nema nis![]()
ispravka mladA,zelenA tj starA
a za mimu zajebancija, smao želim da mrvim gurabije na njenoj posteljini
- sultanijaodbruneja
#295 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ups
Sorry... nisam znala
Sorry... nisam znala
- BlooQ.
#296 Re: kako se suzdržati ..fakat..
nema vezesultanijaodbruneja wrote:Ups![]()
Sorry... nisam znala
- BlooQ.
#298 Re: kako se suzdržati ..fakat..
micki125 wrote:samo da provjerim je li ovdje lego kakav sex, ma dabogda ali eto pitam reda radi.
čekam da se mimi prestane ljuljati
-
radiostar
#299 Re: kako se suzdržati ..fakat..
BlooQ. wrote:micki125 wrote:samo da provjerim je li ovdje lego kakav sex, ma dabogda ali eto pitam reda radi.
ja koliko vidim ti pucas na seks s mimom???
hoce li smetati publika???????
- BlooQ.
#300 Re: kako se suzdržati ..fakat..
pitaj mimiradiostar wrote:BlooQ. wrote:micki125 wrote:samo da provjerim je li ovdje lego kakav sex, ma dabogda ali eto pitam reda radi.
ja koliko vidim ti pucas na seks s mimom???
hoce li smetati publika???????