Dakle, radi se o "nanosocks" ili nanočarapama. Nova tehnologija koja uništava smrad nogu. Hehe, cool.
Evo i slika:

Šta vi mislite o tome?
Moderator: anex

Nije dovoljno samo pranje.reni-90 wrote:a nije tesko ni oprati ih
Da, ali su vrlo često posljedica dijabetesa, uzimanja antibiotika zbog neke treće bolesti,...itd. Gljivetina kandida živi u crijevima (ne znam kojem crijevu) svih ljudi, neophodna je valjda, treba da bude tu, ali zbog nečega (Bolest, recimo), što se desi u organizmu, proširi se, neželjeno, te dođe i do nogu.Her Flick wrote:ja mislim da autor teme nema problema sa gljivicama nego smradom nogu
imao sam problema imam i dan danas samo u manje, normalno je da se noge znoje pa da kasnije vonjaju
1. pocinjes od dana kada kupis novu obucu, sa opranim nogama i cistim carapama
2. kada kupis cipele kupis i sprej protiv smrada nogu, nprsces cipele, a prije toga naprsces noge sprejom protiv znojenja nogu (ima u DM-u)
3. kada zavrsis sa upotrebom istih odma na pranje nogu i ciste carape obuci ako se mora, a cipele na balkon nek se vjetre
4. kvalitetne pamucne ili vunene carape, jer upijaju znoj
5. ulozci za cipele ili tene, redovno pranje ili kupiti nekave sa sto manje spuzve
a gljivice su vise posljedica slabe higijene, ja sam na treski u februaru parao carape i noge
jedan cova mi pokazao dobar trik, operes cope i noge obuces "ciste" cope na noge a mokre stavis ili oko vrata ili oko pasa da se suse
i tako svaki dan, i kad god sam bio u sanitetu saletim pudera (bilo kakvog) kojim napuderisem noge
a prljavština druga polovinaspreca wrote:Cistoca je pola zdravlja a ako to ne pomaze onda ostaje samo giljotina