Kako se rijesiti pupila na penisu?
Moderator: anex
-
Vygor
#1 Kako se rijesiti pupila na penisu?
Zna li neko mozda kako se rijesiti pupila(bijele male tackice na rubu glavica) na penisu? Mislim one su bezopasne i nemaju nikakvog efekta, ali eto ono estetski, ima li mozda neka krema?
- vitamini
#2 Re: Kako se rijesiti pupila na penisu?
Pitaj dr. Karabega 
- sabinaM
#3 Re: Kako se rijesiti pupila na penisu?
Nemam pojima sta je to...pa pitaj doktora, sigurno ce ti dati neku mast 
- internetusha
#4 Re: Kako se rijesiti pupila na penisu?
e drug to ti je hipotetičko pitanje, ono nekima je to sexi, a nekima opet gaf... sve ti to zavisi kako se "uzme".
helem, da ne prejudiciram, misljenja sam prijatelju da je najjednostavnije i najlakše rješenje da ga tj. glavić lagano otfikariš (sjerikom, nožem, britvom i sl. ne hirurškim instrumentima)
helem, da ne prejudiciram, misljenja sam prijatelju da je najjednostavnije i najlakše rješenje da ga tj. glavić lagano otfikariš (sjerikom, nožem, britvom i sl. ne hirurškim instrumentima)
- otherside
#5 Re: Kako se rijesiti pupila na penisu?
da nisu PAPILE junačino?Vygor wrote:Zna li neko mozda kako se rijesiti pupila(bijele male tackice na rubu glavica) na penisu? Mislim one su bezopasne i nemaju nikakvog efekta, ali eto ono estetski, ima li mozda neka krema?
papila corona glandis -hitna pomoć
Zanima me na koji naćin odstraniti papilu corona glandis sa glavića penisa? Da li je moguće da papile same nestanu? Postoje li lijekovi ili masti za liječiti? Bio sam kod specijaliste i rekao je da je to bezopasno ali ja to želim odstraniti. Molim pomozite.
dr. Krešimir Kostović 01.05. 2006. 09:16
Re: papila corona glandis -hitna pomoć
Riječ je o varijanti normalnog, te promjene nije potrebno niti moguće liječiti. Promjene neće same nestati, lijekovi i masti ne pomažu. Ako se promjene fizički uklone, ponovo će istovjetne promjene nastati.
- madner
#6 Re: Kako se rijesiti pupila na penisu?
Jesi probo istrljat? 
- Dioda
#7 Re: Kako se rijesiti pupila na penisu?
Hajde,sta se sekiras,pa neces ga na izlozbuVygor wrote:Zna li neko mozda kako se rijesiti pupila(bijele male tackice na rubu glavica) na penisu? Mislim one su bezopasne i nemaju nikakvog efekta, ali eto ono estetski, ima li mozda neka krema?
Htjedoh i ja napisati otpast ce sam
- slavkoimamodilera
#8 Re: Kako se rijesiti pupila na penisu?
Malo kokinog soka, sve rjesava...