Kako se riješiti nereda u kući...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mali jomu

#76 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by mali jomu »

Miss Moonlight wrote: Ali gdje drzite sve te stvari?
Ja volim shopping, npr slaba sam na haljine......

Ovo mi je poznato skrooooz..... moram stalno kontat da li da pravim novi(e) ormar(e) ili sta cu sa mojim stvarima, vi cini mi se ne znate da sleper haljina ne moze stati u manji ormar, a :lol:

hej, a svake godine je dobro dobra "ozbiljna" prica da li treba jos jedan ormar ili ne, na kraju naravno da ne teba, ja izbacim svoje stvari i rijeseno :lol: :lol: :lol:
Euphoria

#77 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by Euphoria »

Zato je kod mene veliki ugradbeni...i lokomotiva staje u njega :lol:
mali jomu

#78 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by mali jomu »

.... zaboravio sam napisat da ja i ne kupujem onu skupu garderobu, bezveze mi je, kad bi je i djaba dobio ne bih je nosio, tako da ja nosim ovu jeftiniju dok se ne iznosa, pa onda snjom radim dok se izdere..... pa zavrsi u kesi pred kontejnerom, kome pase nek nosi.... tako da ja to sve povadim iz ormara da napravim mjesta za zeninu garderobu.... a toga vazda ima :mrgreen:
mali jomu

#79 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by mali jomu »

Miss Moonlight wrote: Zato je kod mene veliki ugradbeni...i lokomotiva staje u njega :lol:
eh, lahko je vama..... tako nam i treba kad ne znamo slepere garderobe poslagat u ormar :thumbup: :lol:
Last edited by mali jomu on 23/06/2019 15:16, edited 1 time in total.
Euphoria

#80 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by Euphoria »

Konmari ima super kniige na temu uredjenja i organizacije u stanu. Moze se pratiti i na instagramu pod hastagu #konmari i #konmarie
Preporucujem
mali jomu

#81 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by mali jomu »

Miss Moonlight wrote: Konmari ima super kniige na temu uredjenja i organizacije u stanu. Moze se pratiti i na instagramu pod hastagu #konmari i #konmarie
Preporucujem

Dobro si, hvala, da malo zraknem sta i kako..... :mrgreen:
mali jomu

#82 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by mali jomu »

.... nemoj me pogresno shvatit, salim se, zena to kod mene sve sredi, ako nesto treba samo mi kaze nosi ovo nosi ono.... i tako to :mrgreen:

ja kad uletim u kucu sposla samo se napijem vode da dodjem sebi, i onda telefon zvoni.... vazda nesto, i na godisnjem vazda nesto, ja to sve zeni pustio, kad kaze da nesto treba samo skocim i odradim, tako je to ovdje, kad kaze bacaj sve iz ormara nema mi druge, bacaj i suti :mrgreen:
mali jomu

#83 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by mali jomu »

... jednom me ona (poslije neke moje price...) pustila da ja nesto sredjivam po kuci, i haj ona to sve fino podnosila dok nisam zavrsio, super kaze, odlicno..... a sta kontas da ovo ovdje..... i kad je pocelo, ali kad je zavrsila stvarno ispalo bolje nego sto sam ja :lol:

od tad je samo pitam sta sa ovim, jel' tamo....? ja to tamo i super :mrgreen:

muskarci to totalno drugacije rade.....

zene imaju to nesto, ja se svaki put zijanim kad uvidim da kad ona nesto negdje stavi da to nesto bas tu treba da stoji :lol:
mali jomu

#84 Re: Kako se riješiti nereda u kući...

Post by mali jomu »

Musko sredjivanje... :lol:

Image

Tepisi, jastuk, jorgan, spužve, pa čak i dijelovi ormara… stoje “uredno” bačeni

U blizini zgrade nalazi se taksi-štand, a jedan od taksista koje smo zatekli na radnom mjestu kazao nam je da prije nego što je završilo na tlu, smeće se prvo “vihorilo” na velikom stablu koje se nalazi uz ovu stambenu zgradu.

http://izdvojeno.ba/kad-ti-se-papci-dos ... -dvoriste/
Post Reply