Ovakva identicna mi je uz nokat..

A ovakva je na tom istom prstu, malo vise prema gore..

Moderator: anex

Ne daje mi nikakve rezultate. Moze neka slika tog preparata, neki info koliko kosta? Cisto da znam.. hvala.Hakuna Matata wrote:Dr scholls trazi u apoteci za bradavice, probao sam i maslacak i ovo i ono nista to nije pomoglo dok nisam nasao taj neki gel. Sa tim gelom meni je nestalo 5 komada bradavica na prstima
Kakve su tvoje metode, ako mozes opisati? Kazes postoje tradicionalni farmaceutski preparati koji to vrlo ucinkovito lijece.Tirkiz wrote:generalno
bradavice su virusno oboljenje koze...oko 60 razlicnitih virusa uzrokuje nastanak bradavica
raznorazne su metode uklanjanja...od prirpdnih...krompir, cuvakuca, maslacak...kopriva itd hiruskih...operacija i hemijskih sa srebro nitratom.
ali generalno da bi se dugotrajno rjesio problem bradavica potrebno je povecati imunitetet koze na dijelu gdje se pojavljuju bradavice.
e sad svako ima svoje metode i tehnike.
radi se o mjesavini tinktura nekoliko biljaka, stavi se nekoliko kapi na bradavicu i 3-4 kapi na flaster. u roku od 3 dana bradavica sigurno nestaje. Kad budes u Bosni i ako budes u blizini Travnika javi mi se ukoliko do tada ne rijesis tu bradavicu.Gunddog wrote:Kakve su tvoje metode, ako mozes opisati? Kazes postoje tradicionalni farmaceutski preparati koji to vrlo ucinkovito lijece.Tirkiz wrote:generalno
bradavice su virusno oboljenje koze...oko 60 razlicnitih virusa uzrokuje nastanak bradavica
raznorazne su metode uklanjanja...od prirpdnih...krompir, cuvakuca, maslacak...kopriva itd hiruskih...operacija i hemijskih sa srebro nitratom.
ali generalno da bi se dugotrajno rjesio problem bradavica potrebno je povecati imunitetet koze na dijelu gdje se pojavljuju bradavice.
e sad svako ima svoje metode i tehnike.
Nisam u Bosni, vani sam, zbog toga pitam. A ljeti cu sigurno dolaziti, ako ne rijesim do tada.. Hvala u svakom slucaju.

Možda od propolisa?sherbett wrote:Tekući dušik..al idi kod dermatologa. S time da će ti trebati više tretmana da "zaledi" korjen, ako ostane, a bradavice su virusne, opet će se pojaviti i samo se širiti.
da nije trputac?Butmiran dana 09 apr 2014, 01:46
Ja se sjećam k'o mali da me je stari vodio da uberem neku biljku pored rijeke i s tim trlj'o i fakat je učinkovito bilo. Ne znam sad koja da me ubijete.
kažu da pomaže i mlijeko iz mlade smokve..al je ljepljivo i smrdi, užas![]()
ja sam stavljala i nešto od čega sam sva žuta bila..sad se ne mogu sjetiti..ugl. pomogo mi je ovaj dušik.
Ovo tekuci dusik iliti cryotherapy ako ces raditi vani (jer kazes da nisi u Bosni sada) samo da te upozorim da ovi dermatolozi vani to malo izdasnije koriste i ne kazu ti da ce se stvoriti ogroman plik na mjestu izlaganja ( to je normalna pojava po njima). Ne bih slike da stavljam, ali trebalo je punih mjesec dana da plik (koji se probio sam zbog lokcije: gornji dio stopala) zaraste, a evo tek 6 mjeseci nakon toga je koza dosla do skoro normalne. Terapija uspjesna (bradavica se nikad vise nije vratila) ali se pacijent nikad vise nije javio na kontrolu...Tekući dušik..al idi kod dermatologa. S time da će ti trebati više tretmana da "zaledi" korjen, ako ostane, a bradavice su virusne, opet će se pojaviti i samo se širiti.