Kako se osvetiti hemijskoj cistionici? (onoj u Staklenom?)
- Zox
#1 Kako se osvetiti hemijskoj cistionici? (onoj u Staklenom?)
Nosis godinama odjecu u jednu te istu hemijsku cistionicu. Stalna si musterija. Prvi put kad odneses /glanc novu/ robu koju MOGU unistiti oni to hladno i ucine.
Kad im pokazes sta se desilo, nakon NJIHOVOG pocetnog APSOLUTNOG cudjenja i medjusobnog zgledavanja, kazu ti DA SU JE TAKVU I PRIMILI.
Pored cinjenice da imas racun na kome ne pise nikakva nota tipa "ostecena roba" i slicno.
Odjebu te.
Kojoj inspekciji se obraca?
/pored mogucnosti da odes tamo sa spricom koja se koristi za silikon punoj jupol boje i prijetnjom da ces poprskati svu ostalu robu/
Kad im pokazes sta se desilo, nakon NJIHOVOG pocetnog APSOLUTNOG cudjenja i medjusobnog zgledavanja, kazu ti DA SU JE TAKVU I PRIMILI.
Pored cinjenice da imas racun na kome ne pise nikakva nota tipa "ostecena roba" i slicno.
Odjebu te.
/pored mogucnosti da odes tamo sa spricom koja se koristi za silikon punoj jupol boje i prijetnjom da ces poprskati svu ostalu robu/
- Amazonka27
a zasto nosis glanc-novu robu na ciscenje?
- jeza u ledja
Ovo me podsjeca na jednu epizodu Seinfelda. 
- GandalfSivi
Ostavio ih bez posla, ali greskom...
- pitt
ma malo te zezamo.....al fakat ne znam da ima ista kod nas kome bi se mogao pozaliti i koji bi nesto ucinio po tome. Mediji (novine) su mozda najbolje za to. Vjherovatno nisi jedini kome se to desilo....a losa reklama cuda cini.
-
Cryptoman
Imas onu emisiju subotom... FTV ili BHT1... bavi se tom nekom zastitom prava potrosaca... "Dzepobran" se zove... mislim da oni zude za takvim slucajevima, jer im to popunjava emisiju... kontaktiraj ih, sigurno su uvezani sa Udruzenjem za zastitu potrosaca (mislim da tako nesto postoji cak i kod nas)... u svakom slucaju mozes se nafilovati informacijama, pa onda opet cistionici u pohode... 
- Chopper_Horrace
hajd bitno je da je glava ziva i da sutra ne moras brinuti sta jesti 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
frajer je u njujorku dobio pogrešne hlače iz čistionice
tužio radnju i dobio 56 mlijuna dolara
a radnja mu je odmah punudila 1000 dolara
pa 12000 meni se čini
na kraju su bankrotirali braneći se na sudu
novac je uložen u fond za zaštitu potrošača
joooj jesu amerikanci glupi jarane ne znaju... ne znaju gdje je bosna... brkaju boston i bosnu
- chuchumbamayumbe
#24 Re: Kako se osvetiti hemijskoj cistionici? (onoj u Staklenom
Vidi sa Jozom ba...Zox wrote:Nosis godinama odjecu u jednu te istu hemijsku cistionicu. Stalna si musterija. Prvi put kad odneses /glanc novu/ robu koju MOGU unistiti oni to hladno i ucine.
Odjebu te.
- Pasiflora
Kupila cipele u privatnoj radnji i one se raspale za 3 dana. Zalim se, kazu: vas problem. Nakon silnog ubjedjivanja, pristali su da mi vrate pare kada sam im rekla da cu ih "reklamirati" u svim medijima i da ce nakon toga zatvoriti radnju. Predlazem ti da odes tamo ponovo i da im pokusas zaprijetiti na isti nacin, a ako ne odustanu, zaista im pukni "reklamu"