novo , srce ,novalic wrote:ma joni.. bolan, sve je dobro dok jos nesto osjecas....
zovi ti mene onako kako si i naucila ,
"J" i "Y" nisu ista slovaSaian wrote:ne zelechi ulaziti dublje u ovu zaraznu diskusiju, primjetit cu samo da je "Joni" u Kama Sutra-i termin ili oznaka za zhenski spolni organ ili ti vadzajnu pa sad da li to treba biti znakovito ovdje ne znam, ali je koincidencija u svakom sluchaju neprevidiva
dragi "zadig" nemoj da ti je zao , ni meni nije .Zadig wrote:Joni, zao mi je licno sto se tako osjecas.
Jarane, ovo je ipak internet forum, koji je baziran na principu anonimnosti, koji ti pruza zastitu da ne shvatis nista licno.
Ovdje imas priliku da se prezentujes kako god zelis, niko ti nece pokucati na vrata ili staviti te pred streljacki vod zato sto mislis na jedan ili na drugi nacin (dok god se pridrzavas pravila komunikacije i ljepog ponasanja).
Cak i ako te neko u postu "napadne", opet ne vidim razlog zasto bi te to uznemiravalo, jer opet, ovo je virtualna zajednica, a ne stvarni zivot.
Mozda internet i nije za preosjetljive, ali ako zaista imas problem te prirode, preporucujem ti malu vjezbu.
Loguj se pod nekim novim imenom, napravi novi identitet, i predstavi se u novom svjetlu, sam pred sobom, i budi ti taj koji je u tom vodu za streljanje kako kazes, i vidjeces da u princiupu nema nikakve razlike.
ovaj mi "nametnuti" nik lici na cjeli moj zivot koji sam proveo na balkanu .A wrote:Hehehe, ti njemu dajes savjet o novom nickuJoni je veteran.
Koji se osjeca malo sam, pa bi da pricamo o njemu. Hoce da otvori dusu, da udjemo u empatiju razumijes ti meneA mi necemo