kako se osjecam na ovom forumu ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Joni

Post by Joni »

novalic wrote:ma joni.. bolan, sve je dobro dok jos nesto osjecas....
novo , srce ,
zovi ti mene onako kako si i naucila , 8-)
Joni

Post by Joni »

edu wrote:jebemo se medjusobno.. :D :D ..u zdrav mozak.. :oops: :D ..po citav dan..opusti se..budi joni..jebo skljocu.. :D :D :D
ev ovako ,
ako neko zeli da me zove i skljocom , necu se ljutiti ! :-? :roll:
black

Post by black »

ma samo opusteno Joni.. :D ovde ces naci odgovore na sva pitanja od sexa do kvantne fizike.. :D
Joni

Post by Joni »

novalic wrote:
Saian wrote:
novalic wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

sta ti sajane sine radis sa stivom kama-sutre :shock: 8-)
moto neki burek pa mi trebalo papira :P :P :P :P :P

nisu valjda slike preslikane na bureku bile, gluho bilo :lol: :lol:
nikad me srce nije 'aebhalo ! :lol:
Joni

Post by Joni »

Saian wrote:ne zelechi ulaziti dublje u ovu zaraznu diskusiju, primjetit cu samo da je "Joni" u Kama Sutra-i termin ili oznaka za zhenski spolni organ ili ti vadzajnu pa sad da li to treba biti znakovito ovdje ne znam, ali je koincidencija u svakom sluchaju neprevidiva :P
"J" i "Y" nisu ista slova
a i da jesu sta zelis da kazes koincidencijom ?
:?
tvoj prilog ovoj temi je koincidencija sa cojkom-'ickom a ti sad kako 'oces !
mene jedino mogu uvrijediti ljudi u pravom smislu te rijeci a ti si daleko od toga da bi me cak i razocarao , ma kaki , nikad , zivota mi ! :lol:
madona

Post by madona »

e sto ti je Balkan....nista kod nas bez strijeljanja i streljackog stroja. Svezi oci Joni ko u filmu Kozara. :-)
Joni

Post by Joni »

madona wrote:e sto ti je Balkan....nista kod nas bez strijeljanja i streljackog stroja. Svezi oci Joni ko u filmu Kozara. :-)
-----------------------
eh, sto ti je balkan,
ni jedan prijedlog za one u stroju ,
:(
madona

Post by madona »

hajde ti daj prijedlog :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Svaka čast izuzetcima, ali pojedini dozvoljavaju sebi puno toga....
Zadig

Post by Zadig »

Joni, zao mi je licno sto se tako osjecas.
Jarane, ovo je ipak internet forum, koji je baziran na principu anonimnosti, koji ti pruza zastitu da ne shvatis nista licno.
Ovdje imas priliku da se prezentujes kako god zelis, niko ti nece pokucati na vrata ili staviti te pred streljacki vod zato sto mislis na jedan ili na drugi nacin (dok god se pridrzavas pravila komunikacije i ljepog ponasanja).

Cak i ako te neko u postu "napadne", opet ne vidim razlog zasto bi te to uznemiravalo, jer opet, ovo je virtualna zajednica, a ne stvarni zivot.

Mozda internet i nije za preosjetljive, ali ako zaista imas problem te prirode, preporucujem ti malu vjezbu.

Loguj se pod nekim novim imenom, napravi novi identitet, i predstavi se u novom svjetlu, sam pred sobom, i budi ti taj koji je u tom vodu za streljanje kako kazes, i vidjeces da u princiupu nema nikakve razlike.
Zadig

Post by Zadig »

znam ja ko je joni, ali ako opet svi znamo, zar mu nije bolje da pocne kompletno iz pocetka
:D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Imate li vi neko savjetovalište :D za nas ........grublje ? :D :D
Joni

Post by Joni »

Zadig wrote:Joni, zao mi je licno sto se tako osjecas.
Jarane, ovo je ipak internet forum, koji je baziran na principu anonimnosti, koji ti pruza zastitu da ne shvatis nista licno.
Ovdje imas priliku da se prezentujes kako god zelis, niko ti nece pokucati na vrata ili staviti te pred streljacki vod zato sto mislis na jedan ili na drugi nacin (dok god se pridrzavas pravila komunikacije i ljepog ponasanja).

Cak i ako te neko u postu "napadne", opet ne vidim razlog zasto bi te to uznemiravalo, jer opet, ovo je virtualna zajednica, a ne stvarni zivot.

Mozda internet i nije za preosjetljive, ali ako zaista imas problem te prirode, preporucujem ti malu vjezbu.

Loguj se pod nekim novim imenom, napravi novi identitet, i predstavi se u novom svjetlu, sam pred sobom, i budi ti taj koji je u tom vodu za streljanje kako kazes, i vidjeces da u princiupu nema nikakve razlike.
dragi "zadig" nemoj da ti je zao , ni meni nije .
meni je zao onih( ovih) zbog kojih se ja tako osjecam .
sve je ovo "virtualno" al zaozbilje" jer procitaj ponovo neke od postova titinih,izetbegovicevih , tudjmanovih, milosevicevih,silalajdzicevih , tihicevih, lagumdzijinih , dodikovih pristalica pa ces razumjeti o cemu govorim.
mrznja jarane , sjeva li sjeva iz tih postova ... sjeva li sjeva ...a ta mrznja nije nit moze biti "viirtualna" , njima jarane samo treba dati oruzje i priliku i eto ponovo masakra , i eto njih ponovo na moja i fai-rova vrata , jer ... nece oni jedni na druge !
ovom temom sam ovo htio reci ,
oni se mrze ali i uvazavaju i dogovaraju a na racun nas , moj , fair-ov i slicnih pa Jopet stala, logor,glad,krv,smrt...
nisam ja bolan kriv sto nekad imam taj osjecaj da citam ili da cak vodim dialog sa ...onima koji bi svoje ideologije uspostavljali i branili ognjem i macem ...
Joni

Post by Joni »

A wrote:Hehehe, ti njemu dajes savjet o novom nicku :D Joni je veteran.
Koji se osjeca malo sam, pa bi da pricamo o njemu. Hoce da otvori dusu, da udjemo u empatiju razumijes ti mene :oops: A mi necemo :D
ovaj mi "nametnuti" nik lici na cjeli moj zivot koji sam proveo na balkanu .
- prvo niko i nista pa neopredjeljen pa musliman pa Musliman pa bosnjak pa ...
sve bez moje zelje ,
ma stas ... :sad:
Joni

Post by Joni »

"cepa" ,
"sta cu kuci tako rano"
jel ko slusa radio stanicu , "radio bosanac ? "
muzika rastura , ostalo ispod prosjeka , :-D
Joni

Post by Joni »

Zadig wrote:znam ja ko je joni, ali ako opet svi znamo, zar mu nije bolje da pocne kompletno iz pocetka
:D
vec sam sinoc rekao , svi oni koji zele
nek me oslovljavaju sa skljoco, necu se ljutiti , :lol:
Post Reply