KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
digger

#1 KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU

Post by digger »

Uskoro cu za Sarajevo. S familijom mogu nesto malo da se zabavim, ali sta onda? Mora da je najgore je--kao sto je i uvijek bilo--naci nesto u periodu izmedju 20 i 24 sata.

Dajte domaci, predlozite sta se ne bi smjelo propustiti.
Zox

Post by Zox »

jazz kafe, uzivo svirka, odlicni bendovi, super atmosfera.
pupa

Post by pupa »

prvo i osnovno je nadji sebi raju...a ostalo....
verbal

Post by verbal »

o mater mu jebem, pa nije sarajevo teslic.

ne kontam, sta se to ne moze naci naci od 20-24
margareta

Post by margareta »

Dijaspora se o sebi moze zabaviti u Sa.
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

:lol:
Last edited by ja_sarajevo on 09/01/2005 20:12, edited 1 time in total.
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Pa ides u Sarajevo a ne u ... a sta hoces reci da nema nista od 20 do 24 sata ??

Cuj sa familijom moze nesto malo da se zabavi... Ovako dijaspora prica. Isto kao da smo mi ovdje stoka pa treba da nas dijaspora malo nahrani, oni dodju pametni a mi ovdje debili. :lol: :lol:
margareta

Post by margareta »

ja_sarajevo wrote:Pa ides u Sarajevo a ne u ... a sta hoces reci da nema nista od 20 do 24 sata ??

Cuj sa familijom moze nesto malo da se zabavi... Ovako dijaspora prica. Isto kao da smo mi ovdje stoka pa treba da nas dijaspora malo nahrani, oni dodju pametni a mi ovdje debili. :lol: :lol:
prvo se moraju k'o kosmonauti upancirat' od glave do pete. Drugo kesh sa sobom ne iznositi van mjesta boravka.

ma daj molim te ko je k'o mi gostoljubiv ????
Sjecam se da su pokojnog Kirk Daglasa oderali/izbunarili na sred Bascarsije u bircuzu za vrijeme Olimpijade !

Dijasporce prvo odre rodbina, pa komsije a onda sta ostane za nase frizere, stomatologe, i na kraju drunske razbojnike.

wellcome to Sarajevo :evil:
rajvosa

#9 Re: KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU

Post by rajvosa »

digger wrote:Uskoro cu za Sarajevo. S familijom mogu nesto malo da se zabavim, ali sta onda? Mora da je najgore je--kao sto je i uvijek bilo--naci nesto u periodu izmedju 20 i 24 sata.

Fino covjek pita...Jest da je americki napisati 20-24, al nema veze....Dajte covjeku naziv kafana , klubova ,barova itd ...to je sve sta je trazio
margareta

#10 Re: KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU

Post by margareta »

rajvosa wrote:
digger wrote:Uskoro cu za Sarajevo. S familijom mogu nesto malo da se zabavim, ali sta onda? Mora da je najgore je--kao sto je i uvijek bilo--naci nesto u periodu izmedju 20 i 24 sata.

Fino covjek pita...Jest da je americki napisati 20-24, al nema veze....Dajte covjeku naziv kafana , klubova ,barova itd ...to je sve sta je trazio
Otmjeni exelent restaurante "Kod Cige" u prekrasnoj periferiji Sarajeva :)

Cevaph revolucionarni "Hodjic" u srcu Bashcharshije, lanci pizzerija kod "Zejnuibiljijlja" i brojni drugi eminentni visokorangirani ugost. objekti sa 6 - 7 zvjezdica :-) samo bazeni i saune su malo dehidrirani ali imaju za exkluzivne goste rehidracione infuzije :-)
edu

Post by edu »

jos ako budes imao srece mozes uzivo pogledati film "Sarajevsko podzemlje"..snima se po ulicima grada..kada pucaju iz pistolja covjek bi rekao da su pravi meci..neki dan se jedna scena snimala na Kovacima..bilo je i heklera...a glumci glume za 10... :D :D :D
Como_Sarajevo

#12 Re: KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU

Post by Como_Sarajevo »

[quote="digger"] Mora da je najgore je--kao sto je i uvijek bilo--naci nesto u periodu izmedju 20 i 24 sata.

:shock:

Uh,eboga ljeljak :lol:
Post Reply