KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU
-
digger
#1 KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU
Uskoro cu za Sarajevo. S familijom mogu nesto malo da se zabavim, ali sta onda? Mora da je najgore je--kao sto je i uvijek bilo--naci nesto u periodu izmedju 20 i 24 sata.
Dajte domaci, predlozite sta se ne bi smjelo propustiti.
- ja_sarajevo
- ja_sarajevo
Pa ides u Sarajevo a ne u ... a sta hoces reci da nema nista od 20 do 24 sata ??
Cuj sa familijom moze nesto malo da se zabavi... Ovako dijaspora prica. Isto kao da smo mi ovdje stoka pa treba da nas dijaspora malo nahrani, oni dodju pametni a mi ovdje debili.

Cuj sa familijom moze nesto malo da se zabavi... Ovako dijaspora prica. Isto kao da smo mi ovdje stoka pa treba da nas dijaspora malo nahrani, oni dodju pametni a mi ovdje debili.
-
margareta
prvo se moraju k'o kosmonauti upancirat' od glave do pete. Drugo kesh sa sobom ne iznositi van mjesta boravka.ja_sarajevo wrote:Pa ides u Sarajevo a ne u ... a sta hoces reci da nema nista od 20 do 24 sata ??
Cuj sa familijom moze nesto malo da se zabavi... Ovako dijaspora prica. Isto kao da smo mi ovdje stoka pa treba da nas dijaspora malo nahrani, oni dodju pametni a mi ovdje debili.![]()
ma daj molim te ko je k'o mi gostoljubiv ????
Sjecam se da su pokojnog Kirk Daglasa oderali/izbunarili na sred Bascarsije u bircuzu za vrijeme Olimpijade !
Dijasporce prvo odre rodbina, pa komsije a onda sta ostane za nase frizere, stomatologe, i na kraju drunske razbojnike.
wellcome to Sarajevo
-
rajvosa
#9 Re: KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU
Fino covjek pita...Jest da je americki napisati 20-24, al nema veze....Dajte covjeku naziv kafana , klubova ,barova itd ...to je sve sta je traziodigger wrote:Uskoro cu za Sarajevo. S familijom mogu nesto malo da se zabavim, ali sta onda? Mora da je najgore je--kao sto je i uvijek bilo--naci nesto u periodu izmedju 20 i 24 sata.
-
margareta
#10 Re: KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU
Otmjeni exelent restaurante "Kod Cige" u prekrasnoj periferiji Sarajevarajvosa wrote:Fino covjek pita...Jest da je americki napisati 20-24, al nema veze....Dajte covjeku naziv kafana , klubova ,barova itd ...to je sve sta je traziodigger wrote:Uskoro cu za Sarajevo. S familijom mogu nesto malo da se zabavim, ali sta onda? Mora da je najgore je--kao sto je i uvijek bilo--naci nesto u periodu izmedju 20 i 24 sata.
Cevaph revolucionarni "Hodjic" u srcu Bashcharshije, lanci pizzerija kod "Zejnuibiljijlja" i brojni drugi eminentni visokorangirani ugost. objekti sa 6 - 7 zvjezdica
-
Como_Sarajevo
#12 Re: KAKO SE "DIJASPORA" MOZE ZABAVITI U SARAJEVU
[quote="digger"] Mora da je najgore je--kao sto je i uvijek bilo--naci nesto u periodu izmedju 20 i 24 sata.
Uh,eboga ljeljak
Uh,eboga ljeljak