Kako se boriti protiv hrkanja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sekiracija1
jedina zena pokraj koje sam spavao,sjecam se, bila je moja mati 
-
PITARKA_SA
hananah wrote:sekiracija1 wrote:jedina zena pokraj koje sam spavao,sjecam se, bila je moja mati![]()
haha, lopino, pa pored nje si jedino i mogao zaspati
![]()
-
kub lajkan
JEDINI pravi lijek protiv hrakanja
.
.
.
.
i uz to prirodan
.
.
.
.
.
.
jeste da onaj
.
.
.
.
.
.
.
koji spava pored hrkaca
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
stavi sebi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
vatu u usi!
.
.
.
.
i uz to prirodan
.
.
.
.
.
.
jeste da onaj
.
.
.
.
.
.
.
koji spava pored hrkaca
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
stavi sebi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
vatu u usi!
- Lace
#35 Re: Kako se boriti protiv hrkanja
hananah wrote:On hrce li hrce, ja ne mogu spavati i vise mi dodje da ga golim rukama udavim. Pomozite!![]()
![]()
Sve sam probala, kona mi je rekla da ogulim jabuku u jednom dijelu oguljotina da bude i da mu stavim pod jastuk. Imao je nocne more tu noc. Negdje procitah da mu cehnju bijelog luka zaljepim flasterom pod nos. Ja spavala, on nije mogao od smrada. Procitah da je cimet dobar kad se usmrkne. Svu noc je kihao. Cula sam da kad dise na usta onda ne hrce, stavila sam mu stipaljku na nos. Tri dana nije mogao ici na posao poslije toga koliko mu je nos bio otekao.
Eto, imate li kakve prijedloge, pomozite mi, kako da on prestane hrkati. Ja vec ludim.
![]()
joj gdje sam ovo citala...pomozi mi da se sjetim
-
7th_Heaven
Ozbiljan problem...istina nemam muskarca koji hrce al' imam cimerku...Covjece za poluditi, jos legne spavati oko 11 i taman se usteli oko dva kad ja idem spavat'..
Ja najcesce lupim daljinskim od ormar ili nesto slicno, da se probudi..i onda imam fore nekih cetri minute za zaspim dok ona ponovo ne krene...
Ko bi reko da onolipacna djevojka onoliko hrci..
Ja najcesce lupim daljinskim od ormar ili nesto slicno, da se probudi..i onda imam fore nekih cetri minute za zaspim dok ona ponovo ne krene...
Ko bi reko da onolipacna djevojka onoliko hrci..
-
Himera
Vidiš ba Hano kod meneje obrnut problem-treba hrče
al samo tolko dok da me opomene da je još kraj mene a ona men veli da me nekad kad dobro sjeban dođem sa posla i kad zaspem kolko hrčem jedva probudi i uvijek galami da bi me mogli ukrasti kako tvrdo spavam
Tako da smo jedan jedan pa probaj iti njemu vratiti
- bpsang
#46 Re: Kako se boriti protiv hrkanja
Nista ti ovo ne pomaze moja HANOhananah wrote:On hrce li hrce, ja ne mogu spavati i vise mi dodje da ga golim rukama udavim. Pomozite!![]()
![]()
Sve sam probala, kona mi je rekla da ogulim jabuku u jednom dijelu oguljotina da bude i da mu stavim pod jastuk. Imao je nocne more tu noc. Negdje procitah da mu cehnju bijelog luka zaljepim flasterom pod nos. Ja spavala, on nije mogao od smrada. Procitah da je cimet dobar kad se usmrkne. Svu noc je kihao. Cula sam da kad dise na usta onda ne hrce, stavila sam mu stipaljku na nos. Tri dana nije mogao ici na posao poslije toga koliko mu je nos bio otekao.
Eto, imate li kakve prijedloge, pomozite mi, kako da on prestane hrkati. Ja vec ludim.
![]()
Samo SEX je dobar lijek proriv hrkanja
SEX-om protiv hrkanja
-
FFK as Lucy01
Ako je pucas, to je problem.
Najveci broj onih koji hrcu je medju pusacima, i rjesenje bi bilo prestanak pusenja
.
Ako je nepusac........nek' pocne pusiti, mozda je to rjesenje
ono suprotnost mozda upali

Najveci broj onih koji hrcu je medju pusacima, i rjesenje bi bilo prestanak pusenja
Ako je nepusac........nek' pocne pusiti, mozda je to rjesenje
-
The_Flyer2002
vazda ima operacija
mani se ti "narodnih ljekova"
kakve ovo ima veze sa ljubav i sex??
mani se ti "narodnih ljekova"
kakve ovo ima veze sa ljubav i sex??
-
mr2
Autor: hananah Poslano: 23/05/2004 15:21
On hrce li hrce, ja ne mogu spavati i vise mi dodje da ga golim rukama udavim. Pomozite!
operacija jedino pomaze,pusti babske price,moja se stara operisala i stari se podmladio

On hrce li hrce, ja ne mogu spavati i vise mi dodje da ga golim rukama udavim. Pomozite!
operacija jedino pomaze,pusti babske price,moja se stara operisala i stari se podmladio
-
FortunaBela
Laktom u bubrege, uvijek pali....