Kako se borite protiv depresije?
Moderator: anex
-
Marko99
#1 Kako se borite protiv depresije?
Kako se borite protiv depresije? Kad szanate da sve u ono u sto ste vjerovali je laz? Kad se bojite za svoju buducnost? Kad iz sebe izvlacite najmanje sto mozete jer ste nezainteresovani?........
- Suicidal Siberian
ja ako stignem.....bodem se u venu.....ako ne stignem.....onda dobijem amneziju....akutnu

-
Danko_Bananko
#5 Re: Kako se borite protiv depresije?
Marko99 wrote:Kako se borite protiv depresije? Kad szanate da sve u ono u sto ste vjerovali je laz? Kad se bojite za svoju buducnost? Kad iz sebe izvlacite najmanje sto mozete jer ste nezainteresovani?........
Duhovnoscu, toliko dobar lijek, da ga rijetko kad i koristis, jer je pojava depresije raritetna
- The Nightwatchman
šta da ti kazem, kujem jaja 
- zena21
Bas nikad. Moze mi se desiti da sam nekad manje raspolozena iz nekog razloga, ali to ni u kom slucaju ne bih nazvala depresijom.talijan wrote:bas nikad nikad ?zena21 wrote:Nikad nisam depresivnaLife is too short
Kad sam neraspolozena, obicno izadjem vani da malo procistim misli. Positive thinking
-
talijan
svaka cast...depresija ustvari niti ne postoji dok je mi ne "otkrijemo"zena21 wrote:Bas nikad. Moze mi se desiti da sam nekad manje raspolozena iz nekog razloga, ali to ni u kom slucaju ne bih nazvala depresijom.talijan wrote:bas nikad nikad ?zena21 wrote:Nikad nisam depresivnaLife is too short
Kad sam neraspolozena, obicno izadjem vani da malo procistim misli. Positive thinking![]()
- zena21
talijan wrote:svaka cast...depresija ustvari niti ne postoji dok je mi ne "otkrijemo"zena21 wrote:Bas nikad. Moze mi se desiti da sam nekad manje raspolozena iz nekog razloga, ali to ni u kom slucaju ne bih nazvala depresijom.talijan wrote: bas nikad nikad ?
Kad sam neraspolozena, obicno izadjem vani da malo procistim misli. Positive thinking![]()
-
Wednesday
nikad nisi bila u depresiji?zena21 wrote:Bas nikad. Moze mi se desiti da sam nekad manje raspolozena iz nekog razloga, ali to ni u kom slucaju ne bih nazvala depresijom.talijan wrote:bas nikad nikad ?zena21 wrote:Nikad nisam depresivnaLife is too short
ja mislim da
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SEREŠ
- Spliff.Master
Cibnem ga u lavabo
I onda se divim sam sebi.. i sve me prodje!
I naravno, duvanje
I onda se divim sam sebi.. i sve me prodje!
I naravno, duvanje
-
Svemirski_Jebach
popijem koju...prosetam i trudim se da nadjem nesto sto ce mi biti kao neka mantra, pozitivna i prodje me onda samo od sebe
jedino me jebe kad nemam para, iz toga se najteze izvadim
jedino me jebe kad nemam para, iz toga se najteze izvadim
- zena21
Misli sta hocesWednesday wrote:nikad nisi bila u depresiji?zena21 wrote:Bas nikad. Moze mi se desiti da sam nekad manje raspolozena iz nekog razloga, ali to ni u kom slucaju ne bih nazvala depresijom.talijan wrote: bas nikad nikad ?
ja mislim da
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SEREŠ
-
Sarafcina
zena21 wrote:Misli sta hocesWednesday wrote:nikad nisi bila u depresiji?zena21 wrote: Bas nikad. Moze mi se desiti da sam nekad manje raspolozena iz nekog razloga, ali to ni u kom slucaju ne bih nazvala depresijom.
ja mislim da
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SERE©
a sta je to depresija?
ja mislim da se protiv depresije ne bori... valjda se dovlaci zemlja, pa se popunjava.. moze i pijesak... ili beton
ali to je pod uslovom da mislite na geografsku depresiju