Kako SDP sad stoji - anketica
#1 Kako SDP sad stoji - anketica
Hajmo, ako vam nije mrsko, dok cekamo kako ce zavrsiti ova SDPova poker partija oko uspostave vlasti, napraviti nesto mjerljivo
- nellington
#2 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Fale ti još dvije opcije: Nisam glasao za SDP, ali sad bih, Nisam glasao za SDP, ali sad bih razmislio...
Može i ona defaultna: ali samo četvrtkom.
#3 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
U stvarnosti medju ljudima da su sutra izbori SDP bi lose prosao za to sto bi vjerovatno bio manji odziv
a i ljudi su umorni od ovog prepucavanja ali za 3-4 godine ce sigurno opet dobiti izbore ako istraju u svojim namjerama
a i ljudi su umorni od ovog prepucavanja ali za 3-4 godine ce sigurno opet dobiti izbore ako istraju u svojim namjerama
- therrarrius
#4 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Pa valjda NAROD ZNA.
#5 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
nellington wrote:Fale ti još dvije opcije: Nisam glasao za SDP, ali sad bih, Nisam glasao za SDP, ali sad bih razmislio...

#6 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Napokon jedna tema o SDP-u
Koja patologija

Koja patologija

#7 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Ovdje treba dodati i opciju glasao sam za drugu stranku sada bi glasao za SDP-jer zasgrno ima i onih koji bi nakon sto su lasali za Scepa i slicne sada dali glas SDP-u..... 

#8 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Vrlo realna anketa. Ovakve opcije još samo Senad Hadžifejzović može ponuditi.
#9 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Ovdje sam ja Bakir i ja postavljam pitanja, ako ti se ne svidja promjeni forum!nellington wrote:Fale ti još dvije opcije: Nisam glasao za SDP, ali sad bih, Nisam glasao za SDP, ali sad bih razmislio...

#10 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Bosnolog wrote:Ovdje treba dodati i opciju glasao sam za drugu stranku sada bi glasao za SDP-jer zasgrno ima i onih koji bi nakon sto su lasali za Scepa i slicne sada dali glas SDP-u.....

#11 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Fali ti "nisam glasao za SDP, ali sada bih", kao i "nisam glasao za SDP i ne bih ni sad."
#12 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
nellington wrote:Fale ti još dvije opcije: Nisam glasao za SDP, ali sad bih, Nisam glasao za SDP, ali sad bih razmislio...

komeba, i tebi isto za avatar

#13 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nisi ti bre progledao niti ces ikada,....ipak je Scepo Abdic i njegova privatna straka buducnost ne samo BiH nego i regije,........luckylaka wrote:Bosnolog wrote:Ovdje treba dodati i opciju glasao sam za drugu stranku sada bi glasao za SDP-jer zasgrno ima i onih koji bi nakon sto su lasali za Scepa i slicne sada dali glas SDP-u.....![]()
Zbog ovakvih komentara volim sa-x sto me nasmiju dok progledam

#14 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Bosnolog wrote:Nisi ti bre progledao niti ces ikada,....ipak je Scepo Abdic i njegova privatna straka buducnost ne samo BiH nego i regije,........luckylaka wrote:Bosnolog wrote:Ovdje treba dodati i opciju glasao sam za drugu stranku sada bi glasao za SDP-jer zasgrno ima i onih koji bi nakon sto su lasali za Scepa i slicne sada dali glas SDP-u.....![]()
Zbog ovakvih komentara volim sa-x sto me nasmiju dok progledam

#15 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Scepo je najveca velikosrpska podvala nakon Fikreta Abdica,...Izjalovi mu se plan da dobaci pojas za spasavanje svojim jaranima Dodiku i Covicu s kojima je bio napravio predizborni pakt etnicke podjele i smrti BiH a bio je tako euforican i samouvjeren,...luckylaka wrote:![]()
Tema je sdp al ipak po tebi bi sad scepini polomili noge trceci za zlajicom.P.S.jesam progledao maloprije .procitao par postva koji su mi odmah uljepsali dan

Last edited by Bosnolog on 26/01/2011 21:13, edited 1 time in total.
- NightSkyWalker
#16 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Glasati za SDP

- Corto Maltese
#17 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Zbog takvih kao ti ću prestati plaćati pretplatu Sarajevo-X, pa nek me hapse!srklet wrote:Ovdje sam ja Bakir i ja postavljam pitanja, ako ti se ne svidja promjeni forum!nellington wrote:Fale ti još dvije opcije: Nisam glasao za SDP, ali sad bih, Nisam glasao za SDP, ali sad bih razmislio...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#18 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nisam glasala za Komsica, solidarisala se s Hrvatima
sad ne bih bila solidarna
sad ne bih bila solidarna

- Socijalista
#19 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Glasao uvijek i glasacu uvijek

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#20 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Ova zaista fali.elSaik wrote: "nisam glasao za SDP i ne bih ni sad."
#21 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Glasao za SDP i opet bih 

#22 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Glasao sam i glasatcu sve dok se neoformi komunisticka partija!
#23 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Glasao i glaso bih opet, ali kritički pratim razvoj situacije...
- Za i Protiv
#24 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
cyprus wrote:Glasao i glaso bih opet, ali kritički pratim razvoj situacije...

#25 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nisam glasao za SDP, sad bih glasao