Kako samo pohvataju sve veze?
- apsidejzi
#1 Kako samo pohvataju sve veze?
Ja moram priznati da sam sve vise pozitivno iznenadjen klixovim novinarstvom. Mozda su to opstepoznste stvari, mozda to nije nista novo drugima. Ali meni jeste. Evo recimo jutrosnja vijest o skandalu u Austriji u vezi Strachea i rusa. (Link na kraju posta) U ovom clanku otkrivaju vezu sa Dodikom. Naime par dana ranije je bio sastanak njih dvojice i ja sam de bas tad zapitao: kako su se njih dvojica skontali. Ne mozes ti sad doc i bahnut kod nekog austrijskog politicara tek tako. Pogotovo ako si na svim crnim listama i ako te svako kulturno izbjegava i ne poziva.
I onda dodje jutrosnja vijest da je sa Stracheom u semi sa rusima bio i Gudenus koji je ozenio banjalucanku Tatjanu. I naravno, skontas: eto ti link. Jasno je sad, ali kako to skonta novinar klixa? Mislim, cestitke od mene za dobro uradjen posao!
I onda dodje jutrosnja vijest da je sa Stracheom u semi sa rusima bio i Gudenus koji je ozenio banjalucanku Tatjanu. I naravno, skontas: eto ti link. Jasno je sad, ali kako to skonta novinar klixa? Mislim, cestitke od mene za dobro uradjen posao!
- muha_sa
#2 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
možda su prepisali vijest od neke agencijeapsidejzi wrote:Ja moram priznati da sam sve vise pozitivno iznenadjen klixovim novinarstvom. Mozda su to opstepoznste stvari, mozda to nije nista novo drugima. Ali meni jeste. Evo recimo jutrosnja vijest o skandalu u Austriji u vezi Strachea i rusa. (Link na kraju posta) U ovom clanku otkrivaju vezu sa Dodikom. Naime par dana ranije je bio sastanak njih dvojice i ja sam de bas tad zapitao: kako su se njih dvojica skontali. Ne mozes ti sad doc i bahnut kod nekog austrijskog politicara tek tako. Pogotovo ako si na svim crnim listama i ako te svako kulturno izbjegava i ne poziva.
- MarlboroGold
#3 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
Bolje bi bilo da redakcija manje smara sa Dodikom.
- zforumas
#4 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
E jest i povezao halal mu cufta. Prije par mjeseci pisali o svadbi Gudenusa i ove Tajane...
Poirot mu nije ravan.
Poirot mu nije ravan.
- insomnia78
#6 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
Ključaj brata t’
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#7 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
Skidas kapu?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
MarlboroGold wrote:Bolje bi bilo da redakcija manje smara sa Dodikom.
-
dječak sa šibicama
#9 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
e, mozda smaraju tebe, ili mene, ali ocito da vecinu ljudi raduju vijesti tipa "Dodik je danas srao tri puta, a pisao 8 puta" pa se to i lansiraMarlboroGold wrote:Bolje bi bilo da redakcija manje smara sa Dodikom.
klix je samo jedan od brojnih klikbajt portala, manje vise svi su takvi, novinarstvo u kurcu
- alibaba_i_30_godina
#10 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
Nidje veze, u roku od 5 minuta se sve može vidjeti i pročitati. I Tatjana i Johann imaju otvorene profile na Instagramu, a Johann na istom ''milion'' slika i sa Dodikom, Vučićem, Dacićem i ostalom svitom. 
- apsidejzi
#11 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
Naravno da moze samo nije lagano naci to u moru informacija.
- Dope_Man
#12 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
MarlboroGold wrote:Bolje bi bilo da redakcija manje smara sa Dodikom.
Upravo. Svaki dan minimalno tri clanka je izgleda norma koju klix stavlja uposlenicima.
- insomnia78
#13 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
Bolje bi bilo da zaposle ljude sa malo vecim intelektualnim kapacitetima. Mislim, lijepo je i pohvalno zaposljavati hendikepirane osobe al oni ipak pretjeruju

- insomnia78
#14 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
Pogresna tema
Last edited by insomnia78 on 19/05/2019 12:49, edited 1 time in total.
-
zoomba
#15 Re: Kako samo pohvataju sve veze?
Pa eto ti si skontao,zasto nebi mogli i oni jer ih je vise u timu i to im je posao i sigurno su dobri u tome..apsidejzi wrote:Naravno da moze samo nije lagano naci to u moru informacija.