Kako sada stvari stoje?
- Mahalac
#1 Kako sada stvari stoje?
Ovo jest najposjeceniji web-site, sigurno nije odraz cjelokupnog misljenja BH javnosti ali ipak mislim da je sigurno najpriblizniji trenutnom stanju. Onda da vidimo kako sada stvari stoje sto se tice stranaka i izbornih sansi.
- uvjek dobar gost
Ma treba bojkotovati politički sistem u BiH... malo napraviti otklon pa popaliti par stvari, par auta... par skupštinskih sala... jer niko nikako da shvati da je politika servis građanima a ne sredstvo raspamećivanja populacije.... jakim ljudima-jakom čovjeku ne treba vođa......
Ali nama ovakvim kokuzima nepismenim i jadnim ... treba vođa.... neka nam je prosto.....
Svi političari-stranke su dio tala.... i svi su ista banda... sa časnih par izuzetaka u vidu par četitih ljudi.....
Ali nama ovakvim kokuzima nepismenim i jadnim ... treba vođa.... neka nam je prosto.....
Svi političari-stranke su dio tala.... i svi su ista banda... sa časnih par izuzetaka u vidu par četitih ljudi.....
-
bosank_a
Svi su oni isti.
Ti politicari su tu zadnjih 12 godina i samo kradu,
a na temi - sramota(politika)
pise da covjek hoce da proda bubreg za samo 2 500 eura dokle su narod doveli politicari.
Treba izabrati neku novu stranku koja nikada nije bila izabrana pod uslovom da imaju dobar ekonomski program i ako ne budu radili svoj posao neka ih onda narod posalje odakle su i dosli.
Konacno se trebaju poceti postovati evropski principi i pravila igre,
a ne da se ponasamo kao africka plemena.
Ti politicari su tu zadnjih 12 godina i samo kradu,
a na temi - sramota(politika)
pise da covjek hoce da proda bubreg za samo 2 500 eura dokle su narod doveli politicari.
Treba izabrati neku novu stranku koja nikada nije bila izabrana pod uslovom da imaju dobar ekonomski program i ako ne budu radili svoj posao neka ih onda narod posalje odakle su i dosli.
Konacno se trebaju poceti postovati evropski principi i pravila igre,
a ne da se ponasamo kao africka plemena.
-
mostarac
uvjek dobar gost wrote:Ma treba bojkotovati politički sistem u BiH... malo napraviti otklon pa popaliti par stvari, par auta... par skupštinskih sala... jer niko nikako da shvati da je politika servis građanima a ne sredstvo raspamećivanja populacije.... jakim ljudima-jakom čovjeku ne treba vođa......
- chuchumbamayumbe
Anketa nije nikakav pokazatelj,. osim iskljucivo za forumasku populaciju.
90% BiH je ruralno, pola ljudi nepismeno, 95% nema konfljuter!
Vecina ruralaca, polupismenih i nepismenih ce glasati za onoga za koga im lokalni imam, pop, svestenik, kaze da glasaju.
Cuj SDP 52%?
Dze ste bili za zadnje izbore "ljudovi"???
Vecina ruralaca, polupismenih i nepismenih ce glasati za onoga za koga im lokalni imam, pop, svestenik, kaze da glasaju.
Cuj SDP 52%?
- cyprus
#11 Re: Kako sada stvari stoje?
Eh vala ti je pravo približan rezultat.Mahalac wrote:Ovo jest najposjeceniji web-site, sigurno nije odraz cjelokupnog misljenja BH javnosti ali ipak mislim da je sigurno najpriblizniji trenutnom stanju. Onda da vidimo kako sada stvari stoje sto se tice stranaka i izbornih sansi.
- karanana
#12 Re: Kako sada stvari stoje?
Pravo priblizan: Po njemu je 89% ljudi protiv peljeskog mosta. A odes na pincom.info, situacija je obratna. Eto otprilike je isto i za ovu anketu, tamo bi HDZ imao 80%.cyprus wrote:Eh vala ti je pravo približan rezultat.Mahalac wrote:Ovo jest najposjeceniji web-site, sigurno nije odraz cjelokupnog misljenja BH javnosti ali ipak mislim da je sigurno najpriblizniji trenutnom stanju. Onda da vidimo kako sada stvari stoje sto se tice stranaka i izbornih sansi.
-
Ffff
#13 Re: Kako sada stvari stoje?
s tim sto na pincomu mozes dati onoliko glasova koliko ti nije mrsko kliktati!karanana wrote:Pravo priblizan: Po njemu je 89% ljudi protiv peljeskog mosta. A odes na pincom.info, situacija je obratna. Eto otprilike je isto i za ovu anketu, tamo bi HDZ imao 80%.cyprus wrote:Eh vala ti je pravo približan rezultat.Mahalac wrote:Ovo jest najposjeceniji web-site, sigurno nije odraz cjelokupnog misljenja BH javnosti ali ipak mislim da je sigurno najpriblizniji trenutnom stanju. Onda da vidimo kako sada stvari stoje sto se tice stranaka i izbornih sansi.
- Mahalac
Sve gore navedeno stoji ali ja sam ovaj put iskreno optimista sto se tice buducih izbora, jos ako Zlaja
dodje teobe pa se uclani u vladu u sjeni
i pusti Tita u prvi saf, garantujem ovakav izborni rezultat SDP-a. 
I BPS-u predvidjam puno bolji rezultat.
I BPS-u predvidjam puno bolji rezultat.
- suncokret13
za Drzavu ZELJO .
-
dugacki
Ma nek si ti nama urban, pismen i spadas u ovih 5% sto imaju konfljuterchuchumbamayumbe wrote:Anketa nije nikakav pokazatelj,. osim iskljucivo za forumasku populaciju.
Cuj SDP 52%?
-
ragib
#21 Re: Kako sada stvari stoje?
evo vidim da je na ovom forumu opala podrska sdp-u samo 61% pred izbore je bila preko 70Mahalac wrote:Ovo jest najposjeceniji web-site, sigurno nije odraz cjelokupnog misljenja BH javnosti ali ipak mislim da je sigurno najpriblizniji trenutnom stanju. Onda da vidimo kako sada stvari stoje sto se tice stranaka i izbornih sansi.