Tirkiz wrote: Duso, pa ti si mi sama rekla da IDEM"--- naravno uvijek postoji kod zena ona opcija " Pa nemoras valjda svaki dan" a na to ja odgovorim " OK onda cemo opet kao na pocetku - zajedno gledati "
![]()
![]()
kako sad ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- SsTtEeLlAa
#76 Re: kako sad ????
-
hanumica82
#77 Re: kako sad ????
hvala Bogu je ovo prvenstvo svake cetiri godine....nikada necu shvatiti zasto muskarci vole da bulje u te nekakve sarene tackice na zelenoj podlozi koji se naganjaju sa jednom loptom. Zasto svaki ne uzme po jednu i mirna Bosna?!
Inace ne smeta mi da partner gleda utakmice u svoje slobodno vrijeme koliko hoce...ali me uzasno nervira kada mora zastati na sred ulice kako bi u kakvoj ljetnoj basti vidio rezulatat ili upravo primljeni gol. Jos mi je gore kada izadjemo a on prebulji u utakmicu i odemo kuci a da nismo ni progovorili.
Inace ne smeta mi da partner gleda utakmice u svoje slobodno vrijeme koliko hoce...ali me uzasno nervira kada mora zastati na sred ulice kako bi u kakvoj ljetnoj basti vidio rezulatat ili upravo primljeni gol. Jos mi je gore kada izadjemo a on prebulji u utakmicu i odemo kuci a da nismo ni progovorili.
-
Strpljiva
#78 Re: kako sad ????
E sad da se pitamo i što je trava zelena.sanabe wrote:a shto cure ne vole fudbal![]()
ja haman svaku utakmicu gledam
- mimiikimi
#80 Re: kako sad ????
e vala hvala Bogu nemam tih problema
nismo ljubitelji ni jedno ni drugo nogometa ma milina
niđe veze
ali zato sutra startna pozicija to se ne propusta
nismo ljubitelji ni jedno ni drugo nogometa ma milina
niđe veze
ali zato sutra startna pozicija to se ne propusta
-
Strpljiva
#81 Re: kako sad ????
Neću lektorisati ko nekisanabe wrote:ha
Radije ću gledati F1.
Meni je fudbal dosadan. Toliko da nisam od onih koja će izaći s momkom (njemu za ljubav i smarati i njega i sebe).
-
Officer Crabtree
#82 Re: kako sad ????
ja, a F1 je u posljednjih par godina baš zanimljiva... 
jedva čekam da otpadne neki šaraf da vidim preticanje
- mimiikimi
#83 Re: kako sad ????
u svakom slucaju bolja od nogometa
-
Strpljiva
#84 Re: kako sad ????
Mi žene samo brojimo koliko ima krugova do kraja.Officer Crabtree wrote:ja, a F1 je u posljednjih par godina baš zanimljiva...
-
Officer Crabtree
#85 Re: kako sad ????
čak i kad stoje bolidi jelde?
evo zašto s jaranima ne pričam o receptima, jednostavno negdje neka priča nema smisla
evo zašto s jaranima ne pričam o receptima, jednostavno negdje neka priča nema smisla
-
Strpljiva
#86 Re: kako sad ????
Ne postavljaj teška pitanja. Ja znam da je poenta biti prvi na cilju, a sada te varijacije na temu ...Officer Crabtree wrote:čak i kad stoje bolidi jelde?
Na forumu sve ima smisla.
- Eweleen
#87 Re: kako sad ????
to je bilo poluvrijemekomi wrote:i mene ne zanima fudbal
međutim to je velika greška
dobra je to mogućnost za socijalzizaciju i komunikaciju sa ljudima
i kod nas na poslu već se počele žaliti na svjetsko prvesntvo nije ni počelo to je svake 4 godine... po mjesec... i to u vremenu kada baš ne može utjecati na neke životne djelatnosti... evo završila je utakmica može se i izaći bez ikakvih problema
klasično žensko pretejrivanje ne znaju ni što se bune
- PapakizSarajeva
#88 Re: kako sad ????
Evo ja se dobrovoljno prijavljujem za golmana, pa gdje god da se izvode penali sa ovim "loptama" ...Karabaja wrote:Odavno fudbal nije isključivo muška stvar, pogotovo za svjetsko prvenstvo![]()
.
.
.
-
shljashtecha
#89 Re: kako sad ????
jes' to i ti kratkovidna?hanumica82 wrote:hvala Bogu je ovo prvenstvo svake cetiri godine....nikada necu shvatiti zasto muskarci vole da bulje u te nekakve sarene tackice na zelenoj podlozi koji se naganjaju sa jednom loptom. Zasto svaki ne uzme po jednu i mirna Bosna?!
- PapakizSarajeva
#90 Re: kako sad ????
Ne znam sto uopste insistirate da se izadje, seta, bude zajedno u vrijeme utakmice ? Valjda da dokazete same sebi koliko ste nam vazne ( vidis, on je zbog mene ostavio utakmicu Brazil-Argentina ! Joj koliko me voliiiiiiiii ... )hanumica82 wrote:hvala Bogu je ovo prvenstvo svake cetiri godine....nikada necu shvatiti zasto muskarci vole da bulje u te nekakve sarene tackice na zelenoj podlozi koji se naganjaju sa jednom loptom. Zasto svaki ne uzme po jednu i mirna Bosna?!
- statix
#91 Re: kako sad ????
Veceras i sutra su drage na redu... 
- statix
#92 Re: kako sad ????
...isti slucaj, veceras se moram vaditi.Aura Perez wrote:Sinoc se pravo naljutio na mene jer nisam htjela da izadjemo, igrala mi Spanija![]()
- Aquatic B
#93 Re: kako sad ????
My girl. Da se razumijemo, ne zbog činjenice što simpatišeš Furiju!Aura Perez wrote:Sinoc se pravo naljutio na mene jer nisam htjela da izadjemo, igrala mi Spanija![]()
- Aquatic B
#94 Re: kako sad ????
Umm.. Moglo bi biti svašta do kraja mundijalaAura Perez wrote:I nesto mu je bas bilo krivo kad nisam mogla njegove palacinke kad smo gubili od SvicarskeAquatic B wrote:My girl. Da se razumijemo, ne zbog činjenice što simpatišeš Furiju!Aura Perez wrote:Sinoc se pravo naljutio na mene jer nisam htjela da izadjemo, igrala mi Spanija![]()
Još mi reci da je navijao za Engleze!
- DenisSarajevo
#95 Re: kako sad ????
Haj da i to cujemAura Perez wrote:ma i ja sam razmisljala, al mi cvrsti dokazi (:D) govore suprotno, pa sam pravo zbunjenababyline wrote:je li izlazis sa zenomAura Perez wrote:Sinoc se pravo naljutio na mene jer nisam htjela da izadjemo, igrala mi Spanija![]()
-
PalaSa Marsa
-
gracija_
#97 Re: kako sad ????
"naravno da si mi ti vaznija. A da sam ja tebi vazan koliko ti meni, pustila bi me da pogledam 90 minuta utakmice dnevno i mogli bismo odgoditi izlazak za neko drugo vrijeme"
[/quote]
Cini mi se k'o najbolji odgovor.
Ne razumijem sto zenama toliko smetaju utakmice. Ja volim gledati utakmice, doduse ne sve. Ali ipak je SP i uglavnom su interesantne
Cini mi da te sto hoce da izlaze s momcima za vrijeme utakmica, su nesigurne i traze potvrdu njihove ljubavi (na skroz pogresan nacin). Meni je to sebicno. Neki inat se ganja tu. Ako nece da izadje, ne valja. Ako izadje, pa je malo nervozan, pa ganja tv po bastama da uprati rezultat, ne valja opet. Ima dovoljno vremena i prije i poslije da se vidite.
Ne razumijem sto zenama toliko smetaju utakmice. Ja volim gledati utakmice, doduse ne sve. Ali ipak je SP i uglavnom su interesantne
Cini mi da te sto hoce da izlaze s momcima za vrijeme utakmica, su nesigurne i traze potvrdu njihove ljubavi (na skroz pogresan nacin). Meni je to sebicno. Neki inat se ganja tu. Ako nece da izadje, ne valja. Ako izadje, pa je malo nervozan, pa ganja tv po bastama da uprati rezultat, ne valja opet. Ima dovoljno vremena i prije i poslije da se vidite.
- plejka2
#98 Re: kako sad ????
Djecija posla

-
Officer Crabtree
#99 Re: kako sad ????
I sad će 10 stanica na temu "jesmo li žene"
-
Zoya
#100 Re: kako sad ????
Meni fali gledanje utakmica sa njim