hahahah u najboljim godinamaSsTtEeLlAa wrote:limun_junior wrote:nisam ni neki stariji ili iskusniji... ali nisam ni mlad, naivan,zelen i tako to.. al sigurno nisam JAKO mlad
pa odluci se .. sta si
kako sad ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- limun_junior
#51 Re: kako sad ????
- Karabaja
#52 Re: kako sad ????
Odavno fudbal nije isključivo muška stvar, pogotovo za svjetsko prvenstvo

-
Incub
#53 Re: kako sad ????
U medijima se pravi fama da sve vise zena gleda fudbal. Uvijek je bio odredjeni broj a da je masovno nije.
Ja isto ne gledam fudbal i imam nekoliko poznanika koji ne prate taj sport. K'o da je to kraj svijeta.
Nekako sam posmatrao i vecina zaljubljenika u motore uopste ne gleda utakmice.
Ova sva paznja oko jedne igre,cijene igraca i sta sve ne je prenapuhana.
.ebo fudbal.
Ja isto ne gledam fudbal i imam nekoliko poznanika koji ne prate taj sport. K'o da je to kraj svijeta.
.ebo fudbal.
-
Gospoda Ministarka
#54 Re: kako sad ????
limun_junior wrote:JEL TI VAZNIJA UTAKMICA ILI JA ???????????????????
ljudi moji..doslo je sv prvenstvo. i interesuje me jel i vi imate ovakvih pitanja i sta odgovorite, kako se snalazite, kako dokazujete da je ona vaznija od utakmice a da tu istu utakmicu gledate bez "problema". i djevojke, jel postavljate ovakva ili slicna pitanja svojima i kakve odgovore dobijete a da isti i dalje gledaju utakmicu bez "problema".
Tek je drugi dan, ima vremena da dam odg. sad za sad za sve bitne utakmice se dobro drzao, nademo se ranije da on poslje moze bit slobodan gledat utakmicu.
P.S drago mi je zbog njeg... sad kuci odmara i gleda utakmicu kaze da mu je to vrh.
Last edited by Gospoda Ministarka on 12/06/2010 16:10, edited 1 time in total.
-
doticna
#56 Re: kako sad ????
Incub wrote:U medijima se pravi fama da sve vise zena gleda fudbal. Uvijek je bio odredjeni broj a da je masovno nije.
.ebo fudbal.
Definitivno je prenapuhano...
A u Hrvatskoj ako žene previše ometaju gledanje TV-a...lagano kroz prozor...
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... -zene.html
- limun_junior
#57 Re: kako sad ????
dobro je..jos je dobro.. mada je danas rekla: jedva cekam da se ovo zavrsi..hahahha jbg meni malo smijesno bilo i podsjetilo me na neke "muslimane" koji "poste" za ramazan...pa prvi ili drugi dan kazu: "joj kad ce ovaj ramazan zavrsit"...hahahahha
idemo lagano dan po dan..sve bi bilo bolje i lakse da je BiH prosla na prvenstvo..onda bi sigurno i zene gledale
idemo lagano dan po dan..sve bi bilo bolje i lakse da je BiH prosla na prvenstvo..onda bi sigurno i zene gledale
- Loulou
#58 Re: kako sad ????
Nemoj se kladit u tolimun_junior wrote:dobro je..jos je dobro.. mada je danas rekla: jedva cekam da se ovo zavrsi..hahahha jbg meni malo smijesno bilo i podsjetilo me na neke "muslimane" koji "poste" za ramazan...pa prvi ili drugi dan kazu: "joj kad ce ovaj ramazan zavrsit"...hahahahha
- limun_junior
#59 Re: kako sad ????
Nemoj se kladit u to
[/quote]
pa et...90% zena bi gledalo:)
pa et...90% zena bi gledalo:)
- statix
#60 Re: kako sad ????
...i taman kad se zavrsi, eto joj ramazana.

- Loulou
#61 Re: kako sad ????
statix wrote:...i taman kad se zavrsi, eto joj ramazana.![]()
- limun_junior
#62 Re: kako sad ????
statix wrote:...i taman kad se zavrsi, eto joj ramazana.![]()
- Loulou
#63 Re: kako sad ????
Ja bih rekla - jadna joj majka.
Osim ako i njoj nije Ramazan.
- limun_junior
#64 Re: kako sad ????
vise nije nego jestLoulou wrote:Ja bih rekla - jadna joj majka.Osim ako i njoj nije Ramazan.
- limun_junior
#65 Re: kako sad ????
ako hoces da si u trendu..onda gledaj za nekih malo vise od mjesec kad zeljo krene igrat u evropibabyline wrote:mah.... rado bi ja bila u trendu... e sad je l mi neko od stovanih forumasa /ca moze reci jel to sada gledati ili negledatiIncub wrote:U medijima se pravi fama da sve vise zena gleda fudbal. Uvijek je bio odredjeni broj a da je masovno nije.
.ebo fudbal.
- Loulou
#66 Re: kako sad ????
limun_junior wrote:vise nije nego jestLoulou wrote:Ja bih rekla - jadna joj majka.Osim ako i njoj nije Ramazan.
ma zensko je to, ko bi joj ga znao
- ofr
#67 Re: kako sad ????
Eto još 28 dana svjeckog, ma brzo će to

-
x-ovka
#68 Re: kako sad ????
Volim fudbal. Cak i kuci sama ga gledam
. A nema veceg meraka jos ga uzivo gledati
.
A za one koje nevole, kako se kaze, ako ga nemozes pobjediti, prizdruzi mu se
.
A za one koje nevole, kako se kaze, ako ga nemozes pobjediti, prizdruzi mu se
-
Njanjo
#69 Re: kako sad ????
Hoka Pontas wrote:Izvalim se pred tv-om, pivce za zivce, a coek skakuce po kuhinji i donosi mezu i jos pive... Dok ja sa prijateljicama gledam utakmicu.. Ne moze on toliko toga donijeti, kol'ko mi mozemo popit' i pojest'
aaaaahhhhhhh kako je ljepo sanjati!!
-
Hoka Pontas
#70 Re: kako sad ????
Ne sanjam!!!Njanjo wrote:Hoka Pontas wrote:Izvalim se pred tv-om, pivce za zivce, a coek skakuce po kuhinji i donosi mezu i jos pive... Dok ja sa prijateljicama gledam utakmicu.. Ne moze on toliko toga donijeti, kol'ko mi mozemo popit' i pojest'
aaaaahhhhhhh kako je ljepo sanjati!!
- nellington
#71 Re: kako sad ????
Ko ti je diler?Hoka Pontas wrote:Ne sanjam!!!Njanjo wrote:Hoka Pontas wrote:Izvalim se pred tv-om, pivce za zivce, a coek skakuce po kuhinji i donosi mezu i jos pive... Dok ja sa prijateljicama gledam utakmicu.. Ne moze on toliko toga donijeti, kol'ko mi mozemo popit' i pojest'
aaaaahhhhhhh kako je ljepo sanjati!!![]()
-
Tirkiz
#72 Re: kako sad ????
Covjek (muskarac) mora za poprilican broj stvari i dogadjaja koje mu se desavaju ili imaju mogucnost da se dese mora imati barem okvirno razradjenu taktiku, ako ne, mozda cak i cijeli plan sa naravno aneksima u slucaju da iskrsu odredjena izenadjenja...tako sam i ja imao ovako jedan slican problem, doduse ja sam u dosta dugoj vezi tako da sam u vezi prozivio raznorazna prvenstva, raznoraznih sportova, a sa time i stekao podosta iskustva vezanog za mogu reci standardno posanje zenskog bica u vezi sportskih desavanja, citav fol je se sastojao u tome da skoro svaku utakmicu koja se emituje gledam, naravno u prisustvu svoje djevojke...prvih nekoliko utakmica bilo je mogu reci zanimljivo, nije se bunila, nije zanovijetala, mogu reci da joj je bilo zanimljivo, s obzirom da se u vecini sportova pa tako i u fudbalu svaki dan emituje barem dvije utakmice to je nakon 3-4 dana od pocetka pocelo da bude vec pomalo zamarajuce za djevojku...naravno ja sam nastavio i dalje da radim isto sto i na pocetku...da bi neki peti dan sama izjavila zasto ja nebi isao sa drustvom negdje vani da gledam utakmice...naravno ja sam rekao da je meni i ovako lijepo i fino. ( a prvi krug takmicenja se jos uvijek nije zavrsio) da bi sesti dan sama rekla "Idi vani i gledaj utakmicu gdje god hoces" tako sam ja postao slobodan da idem gdje hocu, gledam koliko hocu, i pijem sta hocu, a da se ne brinem sta ce mi reci kad se vratim i kad se vratim ...jer " Duso, pa ti si mi sama rekla da IDEM"
--- naravno uvijek postoji kod zena ona opcija " Pa nemoras valjda svaki dan" a na to ja odgovorim " OK onda cemo opet kao na pocetku - zajedno gledati "

- statix
#73 Re: kako sad ????
Da, samo sto se ona nada da ces ostaviti daljinski i baciti se na posao, umjesto gledanja utakmice s njom... 
-
Tirkiz
#74 Re: kako sad ????
vala to sad vise ja potenciram nego ona...valjda je to ona 5 godina veze...kad se covjek svega pomalo zasiti...pa bi nesto novo, izazovnije...statix wrote:Da, samo sto se ona nada da ces ostaviti daljinski i baciti se na posao, umjesto gledanja utakmice s njom...
- statix
#75 Re: kako sad ????
Sta ce ti veci izazov od ne gledanja utakmice radi seksa...Tirkiz wrote:vala to sad vise ja potenciram nego ona...valjda je to ona 5 godina veze...kad se covjek svega pomalo zasiti...pa bi nesto novo, izazovnije...statix wrote:Da, samo sto se ona nada da ces ostaviti daljinski i baciti se na posao, umjesto gledanja utakmice s njom...![]()