kako sad ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- limun_junior
#1 kako sad ????
JEL TI VAZNIJA UTAKMICA ILI JA ???????????????????
ljudi moji..doslo je sv prvenstvo. i interesuje me jel i vi imate ovakvih pitanja i sta odgovorite, kako se snalazite, kako dokazujete da je ona vaznija od utakmice a da tu istu utakmicu gledate bez "problema". i djevojke, jel postavljate ovakva ili slicna pitanja svojima i kakve odgovore dobijete a da isti i dalje gledaju utakmicu bez "problema".
ljudi moji..doslo je sv prvenstvo. i interesuje me jel i vi imate ovakvih pitanja i sta odgovorite, kako se snalazite, kako dokazujete da je ona vaznija od utakmice a da tu istu utakmicu gledate bez "problema". i djevojke, jel postavljate ovakva ili slicna pitanja svojima i kakve odgovore dobijete a da isti i dalje gledaju utakmicu bez "problema".
-
*mima*
#2 Re: kako sad ????
Ispade sad utakmice i dan i noc pa svi nesto kukate.........a vise ste na forumu nego sa partnerom.....nidje veze........
- Loulou
#3 Re: kako sad ????
Znaš kako... Ja ne volim da se mene smeta u nekim mojim guštima (npr. UFC), tako ni ja ne pravim drugima problem oko njihovih... I nema mi ni smisla. E sad, sati, dani... provedeni "u društvu" kompjuterskih igrica bi bili druga priča 
-
bordo_boy
#4 Re: kako sad ????
Najjači su mi savjeti za žene po raznim časposima, u stilu, kako preživjeti svjetsko prvenstvo... Ono.. svi muškarci gledaju utakmice... pa nekih savjeta.. "otiđite u shopping, prošetajte sa prijateljicama... "
Ne bih ženama bio u koži ovaj mjesec stvarno...
Ne bih ženama bio u koži ovaj mjesec stvarno...
- OldSql
#5 Re: kako sad ????
samo zeni daj previshe posla po kuhinji i neces imati nikakavih problema sa gledanjem utakmica, potrudi se da nemoze narezati meze i donijeti piva koliko ti mozes pojesti i popiti 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6 Re: kako sad ????
Ja nemam problema sa tim, i ja gledam SP tako da ne prigovaram ni za sta. 
- Lakat Jebić
#7 Re: kako sad ????
samo je hladno pogledaj i reci utakmica 
- limun_junior
#8 Re: kako sad ????
hahahaahaLakat Jebić wrote:samo je hladno pogledaj i reci utakmica
jbg ne ide tako
pa jel bas niko jos nema problema sa ovim??? ne mogu da vjerujem
- Ljuska_u_BaklaFi
#9 Re: kako sad ????
Jel' to nisi im'o drugi nachin da nam kazes da imash trebu, i njoj da ti je stalo 
-
PalaSa Marsa
#10 Re: kako sad ????
limun_junior wrote:JEL TI VAZNIJA UTAKMICA ILI JA ???????????????????
- OldSql
#11 Re: kako sad ????
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Jel' to nisi im'o drugi nachin da nam kazes da imash trebu, i njoj da ti je stalo
- wewa
#13 Re: kako sad ????
nas dvoje udobno zavaljeni pred tv-om, pa dok je utakmica zanimljiva, super. kad postane tekma dosadna, naci ce se vec neka zanimacija, ne sumnjam 
-
zelenashica
#14 Re: kako sad ????
Moj stav po ovom pitanju već odavno zna tood.
Molim ga da u moje ime obrazloži situaciju 
- Cholina_Lokica
#15 Re: kako sad ????
ali ja stvarno ne mogu da vjerujem da vam je toliko bitno da pobogu ne gleda utakmicu nego da blene u vas... pa zene drage radite li vi sta u zivotu... milion stvari za raditi u tom periodu pa skontaje se sta
sve u svemu ne znam sto ne gledate utakmice i vi... meni to zanimljivo 
-
Hoka Pontas
#16 Re: kako sad ????
Izvalim se pred tv-om, pivce za zivce, a coek skakuce po kuhinji i donosi mezu i jos pive... Dok ja sa prijateljicama gledam utakmicu.. Ne moze on toliko toga donijeti, kol'ko mi mozemo popit' i pojest' 
- bez_ideje
#17 Re: kako sad ????
Podjoh to da napisem.......Dile wrote:ali ja stvarno ne mogu da vjerujem da vam je toliko bitno da pobogu ne gleda utakmicu nego da blene u vas... pa zene drage radite li vi sta u zivotu... milion stvari za raditi u tom periodu pa skontaje se stasve u svemu ne znam sto ne gledate utakmice i vi... meni to zanimljivo
Isto ko da tih 90 minuta svijet staje postoji samo on koji gleda u ekran ......Udri duplo po pivi i kikirikiju ako ti fudbal nije zanimljiv
- ladyblue18
#18 Re: kako sad ????
Meni je opcenito interesantna ta odbojnost koju zene osjecaju prema fudbalu, ne znam zbog cega. 
Danas, jedno 10 statusa na FB gdje zenski rod proklinje iducih mjesec dana.
- Loulou
#19 Re: kako sad ????
ladyblue18 wrote:Meni je opcenito interesantna ta odbojnost koju zene osjecaju prema fudbalu, ne znam zbog cega.
Što se nogometa tiče, nije odbojnost u pitanju, nego me jednostavno ne zanima. Kao što nekog ne zanima, košarka, odbojka, tenis... ili Eurosong
- ladyblue18
#20 Re: kako sad ????
Ma dobro, razumijem kada nekoga nesto ne zanima, ali kod vecina zena se radi bas o nekoj odbojnosti to sam primjetila, a one djevojke, zene koje gledaju fudbal, gore spomenute zene nazivaju muskobarama i tako to.

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#21 Re: kako sad ????
i mene ne zanima fudbal
međutim to je velika greška
dobra je to mogućnost za socijalzizaciju i komunikaciju sa ljudima
i kod nas na poslu već se počele žaliti na svjetsko prvesntvo nije ni počelo to je svake 4 godine... po mjesec... i to u vremenu kada baš ne može utjecati na neke životne djelatnosti... evo završila je utakmica može se i izaći bez ikakvih problema
klasično žensko pretejrivanje ne znaju ni što se bune
međutim to je velika greška
dobra je to mogućnost za socijalzizaciju i komunikaciju sa ljudima
i kod nas na poslu već se počele žaliti na svjetsko prvesntvo nije ni počelo to je svake 4 godine... po mjesec... i to u vremenu kada baš ne može utjecati na neke životne djelatnosti... evo završila je utakmica može se i izaći bez ikakvih problema
klasično žensko pretejrivanje ne znaju ni što se bune
- ofr
#22 Re: kako sad ????
Čekao sam kad će neko postaviti ovakvu temu
Najtežih mjesec dana za žene/cure u njihovom životu, gluho bilo 
- ladyblue18
#23 Re: kako sad ????
Kako za koje.ofr wrote:Najtežih mjesec dana za žene/cure u njihovom životu, gluho bilo
- Loulou
#24 Re: kako sad ????
Ma, moja @lady, ne zamarati se s timladyblue18 wrote:Ma dobro, razumijem kada nekoga nesto ne zanima, ali kod vecina zena se radi bas o nekoj odbojnosti to sam primjetila, a one djevojke, zene koje gledaju fudbal, gore spomenute zene nazivaju muskobarama i tako to.![]()
Što bih ja trebala s UFC-om
- bez_ideje
#25 Re: kako sad ????
A ove sto vole fuSbal se toliko uvrijede .....mogu mislit