Je li još uvijek žuti taxi najjeftiniji?
Koja je optrilike cijena za relaciju: Aerodrom - Bivši Mercator (sada Konzum) Sarajevo?
Hvala.
Kako sa aerodroma do autobuske?
-
adv.K
#27 Re: Kako sa aerodroma do autobuske?
Mozes uzeti crveni taksi. Ima ih uvijek ispred aerodroma, pored ceste(van ograde), cekaju poziv ili putnike. Iz mog iskustva najljubazniji i najprofesionalniji. Cijena je 1,5 KM start i 1KM/km cini mi se. Uglavnom ta tvoja voznja bi bila desetak KM.Mentha_Piperita wrote:Je li još uvijek žuti taxi najjeftiniji?
Koja je optrilike cijena za relaciju: Aerodrom - Bivši Mercator (sada Konzum) Sarajevo?
Hvala.
-
Mentha_Piperita
#28 Re: Kako sa aerodroma do autobuske?
adv.K wrote:Mozes uzeti crveni taksi. Ima ih uvijek ispred aerodroma, pored ceste(van ograde), cekaju poziv ili putnike. Iz mog iskustva najljubazniji i najprofesionalniji. Cijena je 1,5 KM start i 1KM/km cini mi se. Uglavnom ta tvoja voznja bi bila desetak KM.Mentha_Piperita wrote:Je li još uvijek žuti taxi najjeftiniji?
Hvala.
Odlično, hvala ti najljepše. Već sam čula pohvale za Crveni Taxi, i ako ih već ima kao opcija u blizini - još bolje.
Hvala još jednom.
- Edin H.
#29 Re: Kako sa aerodroma do autobuske?
Ima Sarajevo taxi ispred aerodroma. 
- trambusek88
#30 Re: Kako sa aerodroma do autobuske?
Nema više žutog.Mentha_Piperita wrote:Je li još uvijek žuti taxi najjeftiniji?
Hvala.