BINGOTheWatcher (citat):
Hahaha (citat):
Da počnem... živim u zgradi, a preko puta moje zgrade počeli su praviti novu zgradu/shopping centar (ili sta ja znam )
To nije problem, nek ljudi grade... problem je što rade 24 sata dnevno 7 dana u sedmici... To je nenormalno!!!!
Ne možete pojmiti koliku buku prave i ne prestaju!!! Sinoć su do ponoća bušili i izlijevali deku, reflektori mi obasjavaju čitavu spavaću sobu. I svaki dan i noć već zadnja dva mjeseca je tako. Ne mogu spavati, odmarati se.. ne mogu uopšte boraviti u stanu!!!
Mogu li se žaliti kome? Policiji? 122? (mogu li ih kako anonimno prijaviti za kakav zločin?) Predsjedniku kućnog saveza? Postoje li uopšte kakvi zakoni koji bi sprečavali firme da rade čitav dan (i noć)?
jel to mozda na mjestu bivseg kina Kumrovec na ChWilli
nesta mi poznat taj opis
Uze mi riječi iz tastature! I meni se čini da je Čevila u pitanju!
Kako riješiti ovaj problem?
-
Hahaha
- TheWatcher
tu sam i ja negdje al mi ne smetaju josHahaha wrote:BINGOTheWatcher (citat):
Hahaha (citat):
Da počnem... živim u zgradi, a preko puta moje zgrade počeli su praviti novu zgradu/shopping centar (ili sta ja znam )
To nije problem, nek ljudi grade... problem je što rade 24 sata dnevno 7 dana u sedmici... To je nenormalno!!!!
Ne možete pojmiti koliku buku prave i ne prestaju!!! Sinoć su do ponoća bušili i izlijevali deku, reflektori mi obasjavaju čitavu spavaću sobu. I svaki dan i noć već zadnja dva mjeseca je tako. Ne mogu spavati, odmarati se.. ne mogu uopšte boraviti u stanu!!!
Mogu li se žaliti kome? Policiji? 122? (mogu li ih kako anonimno prijaviti za kakav zločin?) Predsjedniku kućnog saveza? Postoje li uopšte kakvi zakoni koji bi sprečavali firme da rade čitav dan (i noć)?
jel to mozda na mjestu bivseg kina Kumrovec na ChWilli
nesta mi poznat taj opis
Uze mi riječi iz tastature! I meni se čini da je Čevila u pitanju!
- Simply_Red
Daj bolan pusti ljude nek rade, strpi se malo. Ne mozemo u Evropu bez zrtve
- Abu FEED el-Castro
_BosanaC wrote:Mislim da je Nailova mater nadlezna za ovdje opisani slucajAli da bi bili 100% za BiH
pardon, 100% sigurni
sacekacemo da se javi stovani drug Fidel
-
EliasVeskot
Eh, još da je za opštu dobrobit
Pitaj ih da ti naprave direktan ulaz iz spavace sobe, da se ne peglas kasnije
Pitaj ih da ti naprave direktan ulaz iz spavace sobe, da se ne peglas kasnije
- Abu FEED el-Castro
a sta je to sa teheranomSaray_Di wrote:prleitihi wrote:
MA DAO BI TI SINE GUZE DA DODJES MALO U NAS TEHERANlaktaši su za taj vaš teheran..metropola..![]()
![]()
sta ima metropola!?![]()