KAKO raditi u YAHOO Messenger

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
samonikli

#1 KAKO raditi u YAHOO Messenger

Post by samonikli »

Kako da radim sa YAHOO MESSENGER,ako mozete da mi ukratko objasnite kako da uspostvaim kontakt i ili da mi pošaljete instrukcije za rad
car-x

Post by car-x »

podneses zahtjev kod hanke u upravi prihoda.. ona te uputi kod keme da izvadis uvjerenje o nekaznjavanju. kad to doneses hanki, dobijes certifikat o podobnosti. s tim certifikatom odes u socijalno da dobijes potvrdu o zdravstvenom osiguranju. s tim se pojavis u raiffeisen banci, oni ti otvore account, ali moras cekati sedam dana dok ne dodje plasticna kartica iz banjaluke, ali sve to samo ako imas CIPS licnu kartu. i kad dodje potvrda, kupis sebi racunar koji ima najmanje 2,4 GHz procesor i nesto oko 384MB RAMa, skovcas se na internet i yahoo msgr se sam starta.. najprije mora da odaberes s kim ces od 3000 korisnika koji odmah navale na tvoj nick, da kontaktiras.. ostalo je stvar rutine..
car-x

Post by car-x »

a sad ozbiljan odgovor:

mesendzeri svi funkcioniraju isto.. prvo registrujes neki svoj account (za vecinu njih ti je potrebna e-mail adresa), dobijes svoje korisnicko ime i sifru..

startas zeljeni mesendzer i to je to.. da bi dodo neki kontakt, moras odabrati iz menija "add contact" i trazis po zadatim kriterijima..

a sve ovo imas naci na internetu..

ukucas u google "yahoo messenger" i nadjes puno vise informacija nego ovdje, gdje su ljudi poprilicno osjetljivi na glupa pitanja..
neko iz mase

Post by neko iz mase »

zaboravio si spomenuti da mora i krv izvaditi, da znaju u koju grupu da ga svrstaju
Post Reply