Kako provodite sezonu sexa (LJETO)???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
laradnaat

#1 Kako provodite sezonu sexa (LJETO)???

Post by laradnaat »

Malo promjene i manja devijacija, tj. vraćanje u svakodnevnicu.
Ljeto definitvno ide, štaviše, gledajući trenutne meteoološke prilike, PROLAZI...

Uzimajući u obzir moje postove na temi Apstinencija, ne moram posebno opisivati kako je ove godine došlo veoma sušno ljeto u moj kraj :D

Poslovne obaveze polako privodim kraju i spemam se na godišnji odmor.
Naavno u skladu sa već rečenim, idem totalno sam u meni nepoznate krajeve, sa nadom da ću uspjeti da izmeditiram ovaj moj apstinenški dio do kraja. Zato sam i izabrao vrijeme kada će biti manje ljudi, manje gužve i manje ludila. Da se jednostavno pepustim razmišljanju....

Šta je sa vama????
Anka

Post by Anka »

Mene leto ni najmanje ne pokreće na tom polju, naprotiv, leti sam kao medved u kibernaciji...
laradnaat

Post by laradnaat »

ma vidim ja poduktivnost raste :D

i ja sam se zadao, pa samo nešto radim :P
Irm@

Post by Irm@ »

necete valjda ruziti ako nekome jedino to ide kako treba... :oops: :D
bolje ista nego nista :D :?
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Anka wrote:Mene leto ni najmanje ne pokreće na tom polju, naprotiv, leti sam kao medved u kibernaciji...
probaj se dole obrijati, mozda zahladni :D :D :D
tigris

Post by tigris »

onako nije lose :oops: :D flertujem uglavnom......kad izadjem jednom u 7-10 dana :D :D :D doduse godisnji tek dolazi........cuvjate se :oops: :P 8-) :D :D

:zzzz:
sorge_sa

Post by sorge_sa »

neko iz mase wrote:
Anka wrote:Mene leto ni najmanje ne pokreće na tom polju, naprotiv, leti sam kao medved u kibernaciji...

prejaka...... :D :lol: .....odavno ne vidjeh nesto jace.......uz onu za Mitra Mirica u sledecem kolu na Grbavici :D
Drumer

Post by Drumer »

Moram renovirati kupatilo, jer sam sve plocice oshtemao... :D :lol:
teletrader

#9 Re: Kako provodite sezonu sexa (LJETO)???

Post by teletrader »

laradnaat wrote:Malo promjene i manja devijacija, tj. vraćanje u svakodnevnicu.
Ljeto definitvno ide, štaviše, gledajući trenutne meteoološke prilike, PROLAZI...

Uzimajući u obzir moje postove na temi Apstinencija, ne moram posebno opisivati kako je ove godine došlo veoma sušno ljeto u moj kraj :D

Naavno u skladu sa već rečenim, idem totalno sam u meni nepoznate krajeve, sa nadom da ću uspjeti da izmeditiram ovaj moj apstinenški dio do kraja. Zato sam i izabrao vrijeme kada će biti manje ljudi, manje gužve i manje ludila. Da se jednostavno pepustim razmišljanju....

Šta je sa vama????

E moj laradnaat...
Ja sam tako "dumao" zadnje 3 godine i zakljucio da je dosao vakat da se zhenim :-)
Dzaba mozhes poceti ganjati neke mahnite hobije,zimski odmor provoditi u Juzhnoj Africi a ne na Bjelasnici a ljetni na Seychellima a ne u Makarskoj..ali dzaba nesto te zhulja,ne da ti mira..
Valjda ti fali onaj telefonski poziv u 5 sati,tamam kada se spremas s posla da krenes kuci i umilni zhenski glas koji ce te pitati:
"Sta ima?Jesi se umorio?haj' kad krenes kuci svratiti se kod Hodzica i kupi
nam kilu fashiranog al' neka ga 2x samelje"

The rest is history...
laradnaat

#10 Re: Kako provodite sezonu sexa (LJETO)???

Post by laradnaat »

teletrader wrote:
laradnaat wrote:Malo promjene i manja devijacija, tj. vraćanje u svakodnevnicu.

Šta je sa vama????

E moj laradnaat...
Ja sam tako "dumao" zadnje 3 godine i zakljucio da je dosao vakat da se zhenim :-)
Dzaba mozhes poceti ganjati neke mahnite hobije,zimski odmor provoditi u Juzhnoj Africi a ne na Bjelasnici a ljetni na Seychellima a ne u Makarskoj..ali dzaba nesto te zhulja,ne da ti mira..
Valjda ti fali onaj telefonski poziv u 5 sati,tamam kada se spremas s posla da krenes kuci i umilni zhenski glas koji ce te pitati:
"Sta ima?Jesi se umorio?haj' kad krenes kuci svratiti se kod Hodzica i kupi
nam kilu fashiranog al' neka ga 2x samelje"

The rest is history...
pa doći ću i ja do tog stadija razvoja, nadam se jednom
laradnaat

Post by laradnaat »

nije valjda da je produktivnost toliko opala z vrijeme ljeta.

a ja sam mislio da je do mene, kada ono sezonski :P
sulesavic

Post by sulesavic »

neko iz mase wrote:
Anka wrote:Mene leto ni najmanje ne pokreæe na tom polju, naprotiv, leti sam kao medved u kibernaciji...
Neandertalac...
Post Reply