A vidi, zena u njenim godinama vec puca na mnogo mladje i to je normalno.bizet wrote:ja rekoh svoje na temu...hocel' mu sta faliti il' ce biti viska, ne bih znala...ako je ona tako lijepa postavlja se pitanje sto ne nadje sebi muskarca svojih godina...cemu igranje sa njim...meni ovo nije u reduMelami wrote:nece mu nista faliti ako se malo zabavi.bizet wrote:drzis distancu, osjecas se neugodno, cijela situacija ti je neprijatna...imas odgovor u svojim rijecima
batali takve misli, a ako je potrebno i prijateljstvo sa njom...vrzmaj se ti oko svojih vrsnjakinja i pusti zivot da lagano tece namijenjenim tokom
"iz svoje basce beri cvijet", vazi i za tebe i za nju (vise za nju)
ma nek nam javi ishod
sta drugo reci nego sretno, oboma
Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Melami
#26 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
-
bizet
#27 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
ma zahebi ti tu filozofiju...smatram je nelogicnom...zena u tim godinama, bila udata sto znaci da zna, sad treba da se zadvolji nekim ko ne zna nista...cak posmatrajuci i ovako, nema smisla...sto bi se majke ti patila uceci kad vjerovatno moze naci vec naucenog i jednostavno uzivatiMelami wrote: A vidi, zena u njenim godinama vec puca na mnogo mladje i to je normalno.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#28 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
uFati je za sisu ! 
-
Wind
#29 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Duplo starija od tebe? Znaci, mogli bi je optuziti za iskoristavanje maloletnika...

Last edited by Wind on 01/11/2012 09:46, edited 1 time in total.
-
Melami
#30 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Jos si ti zelena.bizet wrote:ma zahebi ti tu filozofiju...smatram je nelogicnom...zena u tim godinama, bila udata sto znaci da zna, sad treba da se zadvolji nekim ko ne zna nista...cak posmatrajuci i ovako, nema smisla...sto bi se majke ti patila uceci kad vjerovatno moze naci vec naucenog i jednostavno uzivatiMelami wrote: A vidi, zena u njenim godinama vec puca na mnogo mladje i to je normalno.
-
UbačeniElement
#31 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
skineš mu se gola pa ako te klepne znaš da je htio nešto više a ako ne onda je peder
-
Melami
#32 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
hahahhahahahahha izgleda da si ti nesto pobrko.UbačeniElement wrote:skineš mu se gola pa ako te klepne znaš da je htio nešto više a ako ne onda je peder
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#33 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Nema tinejdzera koji ovu recenicu nije rekao bar jednom u zivotu.Hampden wrote:
Ja sam zreliji od mojih vrsnjaka poprilicno, ali opet malo mi je cudno da se ona na taj nacin obazire na mene..
- thea
#34 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
ja ti ne bi preporucila da mislis dalje o toj zeni, ona je samo ljubazna a vi decki mislite da zeli nesto od vas.
nasmije se bude ljubazna i mislite evo je!
ohladi mali, zene obicno traze starije.
Ali ako ona tebe hoce doista a toliko starija od tebe, onda ta ista zena nema 2 pametne u glavi.
pa ti sam odluci
nasmije se bude ljubazna i mislite evo je!
ohladi mali, zene obicno traze starije.
Ali ako ona tebe hoce doista a toliko starija od tebe, onda ta ista zena nema 2 pametne u glavi.
pa ti sam odluci
Last edited by thea on 01/11/2012 09:57, edited 1 time in total.
-
bizet
#35 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
sad jel' ovo moze biti kompliment ili sam neki retardinjo...dilema jeMelami wrote: Jos si ti zelena.
hajd, sve najbolje
-
breviar
#36 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
pa cek malo, ti nisi rekao koliko je tebi godina?
da li si potpuni tinejdzer?
kako god, ne sumnjam da njoj imponira tvoja paznja, da cak i uziva u tim tvojim 'vibrama'. imam iskustva
u tome, pa znam sto pricam.
mislim, iskustva da je jedna starija persona uzivala u tim mojim 'vibrama', i
onomad nekim... senzibilitetom umjetnika.
(jesi li ikada citao knjigu, Zivot je nedje drugdje? e sada, kada citam tu knjigu nakon mnogo godina, smijem se.
ima dio kada je klinac, Jaroslav, odlazio k nekom slikaru i bio je ubijedjen da je 'poseban', i tome slicno..
i ima neka scena gdje mu se cinilo da ga neka dama voli.. ne mogu vise da se sjetim, ali poenta je da je on uobrazio
kako je 'poseban' i 'senzibilan'. Jaroslav toga cak nije bio ni svjestan.
no na kraju je eskaliralo...)
okej, necu te daviti time. knjiga nema bas velike veze sa tobom, ali... da se vratim: moguce je da uziva tvoju paznju, i moguce da i ona fantazira nestto sa tobom. no nezgodno je to sto ona kao zena, moze vrlo lako da se 'prebaci', racionalizira stvar i nerijetko se desava da se u takvim situacijama 'stariji' malo osore, i povrijede drugu stranu.
sada, ako si ti spreman da to prihvatis kao neku romanticnu aferu, onda ce stvari ici lakse. ti njoj imponiras,
a i tebi je ugodno sto ona uziva to sto joj dajes. ti se osjecas nekim 'velikim ljubavnikom', pumpas si malo
ego, i eto ga... rastes.
moze se desiti i da se zaista rodi ljubav medju vama (mozda i sada postoji), ali vece su sanse da ce se to
rasprsiti u paramparcad, i ostat cete oboma jedno lijepo iskustvo... sjecat cete se jedno drugoga.. i
tome slicno.
hajde, Kundera je pisao o tim stvarima milion puta. opusti se. procitaj ga, i dobro se nasmij.
mada, prije ces se od srca smijati kada ga budes citao nakon sto napunis minimum 30 godina.
predlozi toj dami... bit ce zabavno.
da li si potpuni tinejdzer?
kako god, ne sumnjam da njoj imponira tvoja paznja, da cak i uziva u tim tvojim 'vibrama'. imam iskustva
u tome, pa znam sto pricam.
onomad nekim... senzibilitetom umjetnika.
(jesi li ikada citao knjigu, Zivot je nedje drugdje? e sada, kada citam tu knjigu nakon mnogo godina, smijem se.
ima dio kada je klinac, Jaroslav, odlazio k nekom slikaru i bio je ubijedjen da je 'poseban', i tome slicno..
i ima neka scena gdje mu se cinilo da ga neka dama voli.. ne mogu vise da se sjetim, ali poenta je da je on uobrazio
kako je 'poseban' i 'senzibilan'. Jaroslav toga cak nije bio ni svjestan.
okej, necu te daviti time. knjiga nema bas velike veze sa tobom, ali... da se vratim: moguce je da uziva tvoju paznju, i moguce da i ona fantazira nestto sa tobom. no nezgodno je to sto ona kao zena, moze vrlo lako da se 'prebaci', racionalizira stvar i nerijetko se desava da se u takvim situacijama 'stariji' malo osore, i povrijede drugu stranu.
sada, ako si ti spreman da to prihvatis kao neku romanticnu aferu, onda ce stvari ici lakse. ti njoj imponiras,
a i tebi je ugodno sto ona uziva to sto joj dajes. ti se osjecas nekim 'velikim ljubavnikom', pumpas si malo
ego, i eto ga... rastes.
moze se desiti i da se zaista rodi ljubav medju vama (mozda i sada postoji), ali vece su sanse da ce se to
rasprsiti u paramparcad, i ostat cete oboma jedno lijepo iskustvo... sjecat cete se jedno drugoga.. i
tome slicno.
hajde, Kundera je pisao o tim stvarima milion puta. opusti se. procitaj ga, i dobro se nasmij.
mada, prije ces se od srca smijati kada ga budes citao nakon sto napunis minimum 30 godina.
predlozi toj dami... bit ce zabavno.
-
muniza
#37 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Kažeš ti si rezervisan i nesiguran šta ona želi. Nemoj ništa pitati, to je glupo i nema potrebe za tim već se samo prepusti i nemoj se više ustručavati, ona će odraditi ostatak, ona zna šta tačno šta želi.
S druge strane moraš biti oprezan na emotivnom planu, teško da će šta biti od vas osim jako dobrog sexa, sexa o kojem svi u tvojim godinama sanjaju
Bio sam u identičnoj situaciji nekad davno i moje ustručavanje i nesigurnost su me koštali da nisam okusio tu slast...
I naravno, podjeli sa nama nastavak priče

S druge strane moraš biti oprezan na emotivnom planu, teško da će šta biti od vas osim jako dobrog sexa, sexa o kojem svi u tvojim godinama sanjaju
Bio sam u identičnoj situaciji nekad davno i moje ustručavanje i nesigurnost su me koštali da nisam okusio tu slast...
I naravno, podjeli sa nama nastavak priče
-
Melami
#38 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
hahaha to sam i ja pomislio. Muka mi ad ovo procitam ili cujem.ladyblue18 wrote:Nema tinejdzera koji ovu recenicu nije rekao bar jednom u zivotu.Hampden wrote:
Ja sam zreliji od mojih vrsnjaka poprilicno, ali opet malo mi je cudno da se ona na taj nacin obazire na mene..
-
Melami
#39 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
O tome ti ja pricam. Svi u njegovim godinama sanjaju o tome, i on priliku za to, koju nece ponovo dobiti.muniza wrote:Kažeš ti si rezervisan i nesiguran šta ona želi. Nemoj ništa pitati, to je glupo i nema potrebe za tim već se samo prepusti i nemoj se više ustručavati, ona će odraditi ostatak, ona zna šta tačno šta želi.
I naravno, podjeli sa nama nastavak priče![]()
Isto tako, ne treba da trci jer ce ona odraditi sve ako je zaista tako, on samo treba da se prepusti.
Takodjer, moze biti da se lik pravo uzivio u svoje snove pa malo preuvelicava tu njenu paznju, al iskreno, mislim da se ona nalozila jer je to normalno za zene u njenim godinama.
Tvoj post je totalno na mjestu, slazem se sa tobom.
- Hampden
#40 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Hvala vam svima na odgovorima, zaista ovo mnogo cijenim!
Sto se zadnjeg posta tice, imam 17 godina. Ne znam da li igra veliku ulogu ali sam s porodicom vec skoro godinu dana u Danskoj, malo mi je ovo pomalo novo ali se navikavam. Ta zena je Dankinja.
Ovdje je obicaj da se nekome najavis pa cak i 2 sedmice ranije kad hoces da dodjes na rucak recimo, a ona je mene pozvala nenadano, castila me vinom, imali smo jos par susreta, ali je to sve zvanicno pod okriljem crtanja. I ni sa kim drugim ona nije imala neki specijalan kontakt osim sa mnom. A sad hoce da vjerovatno ove sedmice dodje kod mene kuci da mi pokaze nesto oko crtanja. Ona je tu ideju predlozila, ja se slozio. U drustvu gdje su ljudi otudjeni, rezervisani i pomalo hladi, ovolika briga, paznja izaziva sumnju. Ne preuvelicavam.
Hvala jos jednom prijatelji.
Sto se zadnjeg posta tice, imam 17 godina. Ne znam da li igra veliku ulogu ali sam s porodicom vec skoro godinu dana u Danskoj, malo mi je ovo pomalo novo ali se navikavam. Ta zena je Dankinja.
Ovdje je obicaj da se nekome najavis pa cak i 2 sedmice ranije kad hoces da dodjes na rucak recimo, a ona je mene pozvala nenadano, castila me vinom, imali smo jos par susreta, ali je to sve zvanicno pod okriljem crtanja. I ni sa kim drugim ona nije imala neki specijalan kontakt osim sa mnom. A sad hoce da vjerovatno ove sedmice dodje kod mene kuci da mi pokaze nesto oko crtanja. Ona je tu ideju predlozila, ja se slozio. U drustvu gdje su ljudi otudjeni, rezervisani i pomalo hladi, ovolika briga, paznja izaziva sumnju. Ne preuvelicavam.
- spadalo
#41 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
To sve pojednostavljuje,ovo boldiranoHampden wrote:Hvala vam svima na odgovorima, zaista ovo mnogo cijenim!
-
Melami
#42 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Druze, bez zajebancije, hajd ti nama nabaci koju sliku da je vidimo.Hampden wrote:Hvala vam svima na odgovorima, zaista ovo mnogo cijenim!
Druga sugestija, nadam se da imas kameru pa da nam kasnije i video negdje okacis.
Puno srece! Svi smo mi u tvojim godinama gorili za takvim, a neki od nas su imali priliku da odu i dalje
Last edited by Melami on 01/11/2012 10:44, edited 1 time in total.
- honky tonk
#43 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

za enter button
-
dječak sa šibicama
#44 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Jesi ti siguran da to nije nesto kao "odnos majka sin"?
Nije ona bas bas pretjerano starija od tebe po godinama, ali kada bi ti imao 30 a ona 44. Ovako, ipak je ona zrela zena, a ti ipak klinac. Nije uvreda, samo cinjenica.
Mozes ti biti zreo za svoje godine ali, vidjeces kad dodjes u 30-e kolika je razlika izmedju zreo i zreo.
Ali pokusaj, ako ste oboje zainteresovani, onda je sve super.
Nije ona bas bas pretjerano starija od tebe po godinama, ali kada bi ti imao 30 a ona 44. Ovako, ipak je ona zrela zena, a ti ipak klinac. Nije uvreda, samo cinjenica.
Mozes ti biti zreo za svoje godine ali, vidjeces kad dodjes u 30-e kolika je razlika izmedju zreo i zreo.
Ali pokusaj, ako ste oboje zainteresovani, onda je sve super.
- Not My Idea
#45 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Poprilicno sam sigurna da bi ta veza bila zakonom zabranjena.
Sto se tice nje, nije ona sad u nekim godinama da bi joj imponiralo flertovanje sa mladjima ali jesi ti u godinama kada nemas puno zajednickog sa zenom koja iza sebe ima brak i duplo vise godina nego ti.
Nema ti tu selameta.
Sto se tice nje, nije ona sad u nekim godinama da bi joj imponiralo flertovanje sa mladjima ali jesi ti u godinama kada nemas puno zajednickog sa zenom koja iza sebe ima brak i duplo vise godina nego ti.
Nema ti tu selameta.
-
*mima*
#46 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Hampden wrote:Hvala vam svima na odgovorima, zaista ovo mnogo cijenim!
17 godina...........pa ti pravo porasto....
- MedenoSrce
#47 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Ma vidjela zenska da je decko krshan pa ko veli moze valjati da kakve pakete prenese, pomogne joj unijeti namjestaj da ne placa a jos uz to mlado meso je gleda kao da je bozica s Olimpa
al pritisni je ti uz kakav zid za svaki slucaj
-
dječak sa šibicama
#48 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Pa da, strucno receno, vaginalna manipulacija 
-
muniza
#49 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Ko o čemu, bosanka o veziNot My Idea wrote:Poprilicno sam sigurna da bi ta veza bila zakonom zabranjena.
Nema ti tu selameta.
MIslim da njoj nikakva veza nije na pameti, malac nema šta izgubiti i treba se samo prepustiti, pa šta bude.
Naravno, on je tu donji ako se ne daj bože zaljubi.
- p206
#50 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Burazeru tu nisu čista posla, čini mi se da hoće da te povali.