Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Melami

#176 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

Tirion wrote:Jel' moze koja slika milfače? :D
Ja ga molim za sliku od prvog posta al nista, sutim i cekam.
Image
astrid

#177 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by astrid »

...iiii,sta bi 8-)
Hampden

#178 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Hampden »

Stigoh.

Desilo se danas. I bilo je prelijepo, nesvakidasnje i u stvari ne znam šta da kažem osim da nisam pogriješio. Ne znam na koji način to riječima objasniti koliko je bilo lijepo i koliko sam zadovoljan. I ja i ona. . Popričali smo, objasnili neke stvari poslije.

Trenutno sam pod velikim utiscima, ako hoćete možete staviti ključ na temu jer je stvar riješena. Najljepši dan mog života se desio danas. :dance:

Čovječe.. šta mi se desi danas. :dance: Imate pozdrav iz DK! :bih: :thumbup:
Melami

#179 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

Hampden wrote:Stigoh.

Desilo se danas. I bilo je prelijepo, nesvakidasnje i u stvari ne znam šta da kažem osim da nisam pogriješio. Ne znam na koji način to riječima objasniti koliko je bilo lijepo i koliko sam zadovoljan. I ja i ona. . Popričali smo, objasnili neke stvari poslije.

Trenutno sam pod velikim utiscima, ako hoćete možete staviti ključ na temu jer je stvar riješena. Najljepši dan mog života se desio danas. :dance:

Nisi fer, mi se ovoliko napisali po forumu i ti sad samo u dvije recenice nam odje*a.
hajd nam opisi detljanije.
dale cooper

#180 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by dale cooper »

Melami wrote:

Nisi fer, mi se ovoliko napisali po forumu i ti sad samo u dvije recenice nam odje*a.
hajd nam opisi detljanije.
Not My Idea

#181 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Not My Idea »

Image

I nemoj kljucat temu, ocekujemo nastavak.
burek_in_space

#182 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by burek_in_space »

Image
Samo umjesto djevojke, druga uloga je sexy milfacha 8-)
zambaklija

#183 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by zambaklija »

heboti ćuko guzu ako neizvjestiš opšte pučanstvo i tro detaljno ,mi se vođe satrasmo ,imaj malo duše za voajere :D
zli_hordas

#184 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by zli_hordas »

Jel ovaj dero ili nije da ne citam svih osam stranica.
Melami

#185 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

zli_hordas wrote:Jel ovaj dero ili nije da ne citam svih osam stranica.
Jeste jucer, al nam nista ne rece. Mozes samo zamisliti djecaka od 17 godina za milfacom od 34. HAHAHHAhA
Ja bi mu platio za video snimak da je htio :D
provjeren

#186 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by provjeren »

u prevodu:
nakon sto sam se rodio, ovo mi je bio prvi put da vidim p... uzivo. divno, divno...
al onda sam shvatio da uopce nemam ideju gdje bi mogla biti ta rupa. na srecu, tu dilemu je rijesila moja draga milfaca koja je preuzela inicijativu i jahala me onako kako iskusne jahacice jasu nepokorenog mladog dorata. ali svrsio sam prebrzo u toj eksploziji strasti, tako da me privila na svoje bujne grudi i pojasnila mi da se to svima desava i da ce naredni put biti bolje
Melami

#187 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

provjeren wrote:

u prevodu:
nakon sto sam se rodio, ovo mi je bio prvi put da vidim p... uzivo. divno, divno...
al onda sam shvatio da uopce nemam ideju gdje bi mogla biti ta rupa. na srecu, tu dilemu je rijesila moja draga milfaca koja je preuzela inicijativu i jahala me onako kako iskusne jahacice jasu nepokorenog mladog dorata. ali svrsio sam prebrzo u toj eksploziji strasti, tako da me privila na svoje bujne grudi i pojasnila mi da se to svima desava i da ce naredni put biti bolje
ja ti garantujem da mu se nije mogao dici. hahhaha
provjeren

#188 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by provjeren »

Melami wrote: ja ti garantujem da mu se nije mogao dici. hahhaha
sta fali mom prevodu :x :lol: :lol: :lol:
Melami

#189 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

provjeren wrote:
Melami wrote: ja ti garantujem da mu se nije mogao dici. hahhaha
sta fali mom prevodu :x :lol: :lol: :lol:
ma ja bi mu sve oprostio samo za jednu sliku.
provjeren

#190 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by provjeren »

Marlboro Man wrote: Kralju idi trazi sta svojih godina pola zivota ces i onako provest pored ohandane babetine
decko je sad u oblacima... tesko da ce on razmisljati o nekoj daljoj buducnosti, tesko da ce uopce razmisljati i o cemu (bar sto se gornje glave tice)
Melami

#191 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

Decko gu*i a vi ljubomorni sto se u njegovim godinama dr**li.
haha
provjeren

#192 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by provjeren »

@melami
prvo garantujes da mu se nije ni dig'o a sad kazes da gu*i .... pa brate odluci se

jest da sam u njegovim godinama bio malo nazadan jer mi se nisu svidjale djevojke starije od mene preko 5 god (osim holivudskih ljepotica), al garant bih se i ja hvalio da je tad bilo foruma.
Zeena

#193 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Zeena »

Nesto ne vjerujem da je tu icega bilo :D
Previse sture informacije, odmah je okrenuo na to kako je sretan i brzinski se ispalio sa foruma :D
Nista, believe me ;)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#194 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by ladyblue18 »

Jeste vi meni shega. :mrgreen:
Wind

#195 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Wind »

Ako se hitno ne javi sa detaljnim opisom incidenta predlazem da mu se dodijeli trajni ban...zbog laznog uzbunjivanja forumskog pucanstava.... :D
Melami

#196 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

provjeren wrote:@melami
prvo garantujes da mu se nije ni dig'o a sad kazes da gu*i .... pa brate odluci se

jest da sam u njegovim godinama bio malo nazadan jer mi se nisu svidjale djevojke starije od mene preko 5 god (osim holivudskih ljepotica), al garant bih se i ja hvalio da je tad bilo foruma.
Ma zezam se, imam pametnijeg posla nego misliti o tome jel on zguzio ili nam baca bombe.
Melami

#197 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

ako jeste onda mi je drago, jer ja u njegovim godinama kad sam bio za dankinju od 34 bi prepjesacio do Danske ako treba.
\
legenda reala

#198 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by legenda reala »

Hampden wrote:Uskoro idem kod neke rodbine gore, grad se zove Umeå. Znam da je sve po perfekciji što se života tiče (to su mi rekli već), međutim zanima me kakvi su skandinavci ljudi, njihov mentalitet. Do sada sam ih upoznao nekoliko, i nisu ostavili baš neki utisak, jako se teško sa njima zbiližiti na bilo koji način, izrazito zatvoreni.. Biću tamo mjesec dana, pa ne bih da mi propadne uzalud.

Ima li naših Bosanaca gore?
http://www.klix.ba/forum/kakvi-su-skand ... 2#p7718492
dana 08/09/2012 10:40
Hampden wrote:Hvala vam svima na odgovorima, zaista ovo mnogo cijenim!

Sto se zadnjeg posta tice, imam 17 godina. Ne znam da li igra veliku ulogu ali sam s porodicom vec skoro godinu dana u Danskoj, malo mi je ovo pomalo novo ali se navikavam. Ta zena je Dankinja.

Ovdje je obicaj da se nekome najavis pa cak i 2 sedmice ranije kad hoces da dodjes na rucak recimo, a ona je mene pozvala nenadano, castila me vinom, imali smo jos par susreta, ali je to sve zvanicno pod okriljem crtanja. I ni sa kim drugim ona nije imala neki specijalan kontakt osim sa mnom. A sad hoce da vjerovatno ove sedmice dodje kod mene kuci da mi pokaze nesto oko crtanja. Ona je tu ideju predlozila, ja se slozio. U drustvu gdje su ljudi otudjeni, rezervisani i pomalo hladi, ovolika briga, paznja izaziva sumnju. Ne preuvelicavam.

Hvala jos jednom prijatelji.
http://www.klix.ba/forum/kako-provjerit ... 1#p7904481
dana 01/11/2012 10:19

:mrgreen: :-) :-)
Melami

#199 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

Znaci ipak samo sanja kao i svi mi u njegovim godinama.

Hajmo sad realno, koja bi zena-djevojka od 34 dala balavcu od 17?
Al nemojte ga, dobar je.
Melami

#200 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

KvaziExpert wrote:
jel' to progovara vlastito iskustvo :mrgreen:
pa ne bih sad javno o tome.Vjerujem da nikome nije bilo perfektno.
Locked