Ja ga molim za sliku od prvog posta al nista, sutim i cekam.Tirion wrote:Jel' moze koja slika milfače?

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ja ga molim za sliku od prvog posta al nista, sutim i cekam.Tirion wrote:Jel' moze koja slika milfače?

Nisi fer, mi se ovoliko napisali po forumu i ti sad samo u dvije recenice nam odje*a.Hampden wrote:Stigoh.
Desilo se danas. I bilo je prelijepo, nesvakidasnje i u stvari ne znam šta da kažem osim da nisam pogriješio. Ne znam na koji način to riječima objasniti koliko je bilo lijepo i koliko sam zadovoljan. I ja i ona. . Popričali smo, objasnili neke stvari poslije.
Trenutno sam pod velikim utiscima, ako hoćete možete staviti ključ na temu jer je stvar riješena. Najljepši dan mog života se desio danas.![]()
Čovječe.. šta mi se desi danas.Imate pozdrav iz DK!
![]()
Melami wrote:Nisi fer, mi se ovoliko napisali po forumu i ti sad samo u dvije recenice nam odje*a.Hampden wrote:Stigoh.
Desilo se danas. I bilo je prelijepo, nesvakidasnje i u stvari ne znam šta da kažem osim da nisam pogriješio. Ne znam na koji način to riječima objasniti koliko je bilo lijepo i koliko sam zadovoljan. I ja i ona. . Popričali smo, objasnili neke stvari poslije.
Trenutno sam pod velikim utiscima, ako hoćete možete staviti ključ na temu jer je stvar riješena. Najljepši dan mog života se desio danas.![]()
![]()
hajd nam opisi detljanije.
Hampden wrote:Stigoh.
![]()

heboti ćuko guzu ako neizvjestiš opšte pučanstvo i tro detaljno ,mi se vođe satrasmo ,imaj malo duše za voajereHampden wrote:Stigoh.
![]()
Jeste jucer, al nam nista ne rece. Mozes samo zamisliti djecaka od 17 godina za milfacom od 34. HAHAHHAhAzli_hordas wrote:Jel ovaj dero ili nije da ne citam svih osam stranica.
u prevodu:Hampden wrote:Stigoh.
![]()
ja ti garantujem da mu se nije mogao dici. hahhahaprovjeren wrote:u prevodu:Hampden wrote:Stigoh.
![]()
nakon sto sam se rodio, ovo mi je bio prvi put da vidim p... uzivo. divno, divno...
al onda sam shvatio da uopce nemam ideju gdje bi mogla biti ta rupa. na srecu, tu dilemu je rijesila moja draga milfaca koja je preuzela inicijativu i jahala me onako kako iskusne jahacice jasu nepokorenog mladog dorata. ali svrsio sam prebrzo u toj eksploziji strasti, tako da me privila na svoje bujne grudi i pojasnila mi da se to svima desava i da ce naredni put biti bolje
sta fali mom prevoduMelami wrote: ja ti garantujem da mu se nije mogao dici. hahhaha
ma ja bi mu sve oprostio samo za jednu sliku.provjeren wrote:sta fali mom prevoduMelami wrote: ja ti garantujem da mu se nije mogao dici. hahhaha![]()
![]()
![]()
decko je sad u oblacima... tesko da ce on razmisljati o nekoj daljoj buducnosti, tesko da ce uopce razmisljati i o cemu (bar sto se gornje glave tice)Marlboro Man wrote: Kralju idi trazi sta svojih godina pola zivota ces i onako provest pored ohandane babetine
Ma zezam se, imam pametnijeg posla nego misliti o tome jel on zguzio ili nam baca bombe.provjeren wrote:@melami
prvo garantujes da mu se nije ni dig'o a sad kazes da gu*i .... pa brate odluci se
jest da sam u njegovim godinama bio malo nazadan jer mi se nisu svidjale djevojke starije od mene preko 5 god (osim holivudskih ljepotica), al garant bih se i ja hvalio da je tad bilo foruma.
http://www.klix.ba/forum/kakvi-su-skand ... 2#p7718492Hampden wrote:Uskoro idem kod neke rodbine gore, grad se zove Umeå. Znam da je sve po perfekciji što se života tiče (to su mi rekli već), međutim zanima me kakvi su skandinavci ljudi, njihov mentalitet. Do sada sam ih upoznao nekoliko, i nisu ostavili baš neki utisak, jako se teško sa njima zbiližiti na bilo koji način, izrazito zatvoreni.. Biću tamo mjesec dana, pa ne bih da mi propadne uzalud.
Ima li naših Bosanaca gore?
dana 08/09/2012 10:40
http://www.klix.ba/forum/kako-provjerit ... 1#p7904481Hampden wrote:Hvala vam svima na odgovorima, zaista ovo mnogo cijenim!
Sto se zadnjeg posta tice, imam 17 godina. Ne znam da li igra veliku ulogu ali sam s porodicom vec skoro godinu dana u Danskoj, malo mi je ovo pomalo novo ali se navikavam. Ta zena je Dankinja.
Ovdje je obicaj da se nekome najavis pa cak i 2 sedmice ranije kad hoces da dodjes na rucak recimo, a ona je mene pozvala nenadano, castila me vinom, imali smo jos par susreta, ali je to sve zvanicno pod okriljem crtanja. I ni sa kim drugim ona nije imala neki specijalan kontakt osim sa mnom. A sad hoce da vjerovatno ove sedmice dodje kod mene kuci da mi pokaze nesto oko crtanja. Ona je tu ideju predlozila, ja se slozio. U drustvu gdje su ljudi otudjeni, rezervisani i pomalo hladi, ovolika briga, paznja izaziva sumnju. Ne preuvelicavam.
Hvala jos jednom prijatelji.
dana 01/11/2012 10:19
pa ne bih sad javno o tome.Vjerujem da nikome nije bilo perfektno.KvaziExpert wrote:
jel' to progovara vlastito iskustvo