Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Hampden
#1 Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Aktivan sam u jednoj likovnoj radionici, zanimljiva stvar a i prekratim si vrijeme.. Tamo sam od avgusta, vodja programa je djevojka, zena, kako da je nazovemo..
Nakon par sastanaka na radionici, pomalo price, imao sam osjecaj da tu zenu znam cijeli zivot, lijepo se slazemo na nesvakidasnji nacin. Sve ok je to meni bilo, ubrzo nakon toga, iz zezancije na radionici su poceli pricati kako bi ja bio dobar za nju, nisam previse obracao paznju na to, mi se sve vise zblizavali na jedan rekao bi prijateljski nacin. Nije mogla da ponese neke radove, pa me ona upitala da joj pomognem. Ja sto da ne, ucinim to.. Kroz pricu joj slucajno rekoh kako danas nisam stigao rucati koliko sam obaveza imao, a ona na to sto ti nebi ostao da jedes ovdje kod mene. Ja kazem ne treba, hvala, a ona insistira, jedemo mi zajedno, a neko vino bilo otvoreno u kuhinji.. Pita ona ja cu sebi nasuti, hoces ti? uzmem i ja..
Sve to nebi bilo cudno da ona ima 34 godine a ja sam duplo mladji. Ispricah to ovima sa radionice, a oni meni kao to ti je neki znak, moras nastaviti dalje.. U medjuvremenu je mene instruktorka zvala opet da ja dam misljenje na neke njene radove. Sad je malo cudno ovo, ali ona je non stop drzala inicijativu, a ja sam nekako pokusavao biti odmjereniji. Nikog ostalog sa radionice nije nizasta zvala da joj pomogne.
Jako lijepa zena, stalno mi daje komplimente, saznadoh da je razvedena ali iskreno, stvarno ne znam. Ljudi s kojima sam ja blizak kazu da probam nesto sa njom. Ali mene je jednostavno blam bilo sta uraditi. A opet, sta ako je ona pokusavala biti ljubazna samo.
Ja sam zreliji od mojih vrsnjaka poprilicno, ali opet malo mi je cudno da se ona na taj nacin obazire na mene.. Da li je realno da nesto u meni vidi zena koja je zrela, koja je imala muza, dakle iskusna potpuno.
Ona je opet rekla da bi htijela da dodje do mene da vidi sta sam ja radio od crteza i da mi pokaze neke tehnike, ja sam rekao da moze, ionako sam vikendom sam, to ce biti sad. Sreli smo se nekoliko puta..
Sa jedne strane imam pa recimo jedan oslonac i osobu s kojom se probalazim i koja me podrzava, a sa druge strane imam osjecaj kao da mi daje neke signale a ja ne znam kako postupiti. A sve da je tako, ja ne znam kako joj prici, jednostavno da je moja vrsnjakinja nebi bilo problema, iako je ona zaista lijepa zena, malo se neprijatno osjecam.
Moje pitanje je da li ima teoretske sanse da ona misli nesto ozbiljno? Inace cijela situacija mi je konfuzna, ne znam sta da radim.
hvala!
Nakon par sastanaka na radionici, pomalo price, imao sam osjecaj da tu zenu znam cijeli zivot, lijepo se slazemo na nesvakidasnji nacin. Sve ok je to meni bilo, ubrzo nakon toga, iz zezancije na radionici su poceli pricati kako bi ja bio dobar za nju, nisam previse obracao paznju na to, mi se sve vise zblizavali na jedan rekao bi prijateljski nacin. Nije mogla da ponese neke radove, pa me ona upitala da joj pomognem. Ja sto da ne, ucinim to.. Kroz pricu joj slucajno rekoh kako danas nisam stigao rucati koliko sam obaveza imao, a ona na to sto ti nebi ostao da jedes ovdje kod mene. Ja kazem ne treba, hvala, a ona insistira, jedemo mi zajedno, a neko vino bilo otvoreno u kuhinji.. Pita ona ja cu sebi nasuti, hoces ti? uzmem i ja..
Sve to nebi bilo cudno da ona ima 34 godine a ja sam duplo mladji. Ispricah to ovima sa radionice, a oni meni kao to ti je neki znak, moras nastaviti dalje.. U medjuvremenu je mene instruktorka zvala opet da ja dam misljenje na neke njene radove. Sad je malo cudno ovo, ali ona je non stop drzala inicijativu, a ja sam nekako pokusavao biti odmjereniji. Nikog ostalog sa radionice nije nizasta zvala da joj pomogne.
Jako lijepa zena, stalno mi daje komplimente, saznadoh da je razvedena ali iskreno, stvarno ne znam. Ljudi s kojima sam ja blizak kazu da probam nesto sa njom. Ali mene je jednostavno blam bilo sta uraditi. A opet, sta ako je ona pokusavala biti ljubazna samo.
Ja sam zreliji od mojih vrsnjaka poprilicno, ali opet malo mi je cudno da se ona na taj nacin obazire na mene.. Da li je realno da nesto u meni vidi zena koja je zrela, koja je imala muza, dakle iskusna potpuno.
Ona je opet rekla da bi htijela da dodje do mene da vidi sta sam ja radio od crteza i da mi pokaze neke tehnike, ja sam rekao da moze, ionako sam vikendom sam, to ce biti sad. Sreli smo se nekoliko puta..
Sa jedne strane imam pa recimo jedan oslonac i osobu s kojom se probalazim i koja me podrzava, a sa druge strane imam osjecaj kao da mi daje neke signale a ja ne znam kako postupiti. A sve da je tako, ja ne znam kako joj prici, jednostavno da je moja vrsnjakinja nebi bilo problema, iako je ona zaista lijepa zena, malo se neprijatno osjecam.
Moje pitanje je da li ima teoretske sanse da ona misli nesto ozbiljno? Inace cijela situacija mi je konfuzna, ne znam sta da radim.
hvala!
- spadalo
#2 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
garant je ozbiljna kad su tehnike u pitanjuHampden wrote: Ona je opet rekla da bi htijela da dodje do mene da vidi sta sam ja radio od crteza i da mi pokaze neke tehnike
Moje pitanje je da li ima teoretske sanse da ona misli nesto ozbiljno?
hvala!
- fatamorgana
#3 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Kako provjeriti? .... jednostavnom empirijskom metodom, 
-
animren
#4 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
a da je pitas? 
- Logovan
#5 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Pitaj i gotovo.
Jest da je lakše reći nego uraditi ali ionako nećeš ništa izgubiti. Ako hoćeš prije nego što je pitaš, cugni malo nečeg žestokog da te opusti. 
- kombajn
#6 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Ma jarane ona hoce dosta vise

Kani se ti podrzavanja, nego ti to dobro okalaisiSa jedne strane imam pa recimo jedan oslonac i osobu s kojom se probalazim i koja me podrzava
- fatamorgana
#7 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Ma kak'a pitanja, pa nije kviz,animren wrote:a da je pitas?
- kombajn
#8 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
+1fatamorgana wrote:Ma kak'a pitanja, pa nije kviz,animren wrote:a da je pitas?
Prica ti je tu suvisna!
- Zatamnjena stakla
#9 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Ma odma ti na pos'o .
- fatamorgana
#10 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Priča dođe poslije,Sorel wrote:Ma odma ti na pos'o .
- Zatamnjena stakla
#11 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
ma nea pričefatamorgana wrote:Priča dođe poslije,Sorel wrote:Ma odma ti na pos'o .
- fatamorgana
#12 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
ma moraš nešto i pričat', ispašćeš glup,Sorel wrote:ma nea pričefatamorgana wrote:Priča dođe poslije,Sorel wrote:Ma odma ti na pos'o .
- Zatamnjena stakla
#13 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
a on kao neki umjetnik 
- spadalo
#14 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
il' pošalji mene da je ''provjerim''fatamorgana wrote:Kako provjeriti? .... jednostavnom empirijskom metodom,
- fatamorgana
#15 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Pa ako umetne biće umetnik,Sorel wrote:a on kao neki umjetnik
- Zatamnjena stakla
#16 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
živi bili pa vidjeli
- Logovan
#17 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
A zamisli krene odmah na pos'o i složi mu šamarčinu i okrene se za 360 stepeni.Sorel wrote:Ma odma ti na pos'o .
- Zatamnjena stakla
#18 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
ma neće, nije ona takva.. fina je to žeMska
- Aleluja
#19 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
...ma umišljaš...bila je samo ljubazna! 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#20 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Čuvaj se ti tih umjetnica hoće sebi uho desno odrezat' ponekada.....
-
Melami
#21 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Daj nam nabaci jednu njenu sliku i jednu tvoju, pa da procjenimo.
i guzi to ne pitaj.
i guzi to ne pitaj.
-
bizet
#22 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
drzis distancu, osjecas se neugodno, cijela situacija ti je neprijatna...imas odgovor u svojim rijecima
batali takve misli, a ako je potrebno i prijateljstvo sa njom...vrzmaj se ti oko svojih vrsnjakinja i pusti zivot da lagano tece namijenjenim tokom
"iz svoje basce beri cvijet", vazi i za tebe i za nju (vise za nju)
batali takve misli, a ako je potrebno i prijateljstvo sa njom...vrzmaj se ti oko svojih vrsnjakinja i pusti zivot da lagano tece namijenjenim tokom
- 4m3l
#23 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
Da upratim!
-
Melami
#24 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
nece mu nista faliti ako se malo zabavi.bizet wrote:drzis distancu, osjecas se neugodno, cijela situacija ti je neprijatna...imas odgovor u svojim rijecima
-
bizet
#25 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?
ja rekoh svoje na temu...hocel' mu sta faliti il' ce biti viska, ne bih znala...ako je ona tako lijepa postavlja se pitanje sto ne nadje sebi muskarca svojih godina...cemu igranje sa njim...meni ovo nije u reduMelami wrote:nece mu nista faliti ako se malo zabavi.bizet wrote:drzis distancu, osjecas se neugodno, cijela situacija ti je neprijatna...imas odgovor u svojim rijecima
ma nek nam javi ishod
sta drugo reci nego sretno, oboma