ma sve oksour cherry wrote:Htjela sam elunu citirati,oprosti,a nisam nikog citirala
ja odgovorih za sebe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ma sve oksour cherry wrote:Htjela sam elunu citirati,oprosti,a nisam nikog citirala
Ne ravnaj se prema tuđim reakcijama da bi definisala sebe.
neče, svaki čojeeek samo jednom Suvadu upozna iJJJako jeto ćesto bošnjačččko imee u podrinjuu i posavni, nazovider svooju suvadu i krenite ispoćććetka ko merlin dervishalidovičarmminn wrote:Jos se trazimborim sa osjecanjima,vjerujem s novom djevojkom da ce i to doci na svoje
![]()
Neće doći ništa na svoje ako se ti ne nađeš.armminn wrote:Jos se trazimborim sa osjecanjima,vjerujem s novom djevojkom da ce i to doci na svoje
![]()
jesi li ti autor klasika " Ja mahaluša " ???sour cherry wrote:Pa jednostavno biti ono što si bio prije nego si tu osobu i poznavao,biti sve što želiš biti,otkriti sve što možeš biti.Neki to zovu radom na sebi a za to je potrebna iskrenost prema sebi.Zapitati sebe šta stvarno želiš,popričati unutra sa sobom.Tako to ja vidim.I onda raditi,raditi i biti sebi na prvom mjestu.To je bitno.Ovo nevezano za naslov nego inače kad se osoba malo izgubi,a i da ne osjeti pa se osvijesti kad tad.Jednostavno udovoljiti sebi na svaki mogući način.
recimo da sam se sjetila ................. ne same sebe - nego nekih bitnih stvari o sebi ....... kako neko reče u nekom ranijem postu - sjetila sam se ko sam bila, a otkrila sam i kako je lagano ponovo biti JAbabyline wrote:ti si se vjerovatno dobro provela, ali da si se pronasla ... u Slogi... cisto sumnjameluna wrote:iskreno rečeno - jedna noć u slozi je bila dovoljna da se pronađem
dobra muzika, izvrsno društvo, mnogo plesa, 2 juice-votke ....................i sve mi je bilo jasno
pa nije ni to lošebabyline wrote:bojim se da ne nadjem tada nesto vise od sebeMedenoSrce wrote:al' samo ponedjeljkom baby kada je salsa night
Hajde molim te procitaj ovo naglas pa ako ti ne bude zvucalo blesavo opali sebi samar da dodjes sebi.juice- wrote:a nisam kao ostali, to zna i sama... Rekli su mi da sam izgubio ponos zbog nje, ali nisam.... ona je bila moj ponos
Malo kasno shvatioladyblue18 wrote:Hajde molim te procitaj ovo naglas pa ako ti ne bude zvucalo blesavo opali sebi samar da dodjes sebi.juice- wrote:a nisam kao ostali, to zna i sama... Rekli su mi da sam izgubio ponos zbog nje, ali nisam.... ona je bila moj ponos
Jedno je biti ponosan na nekoga a drugo je pisati ovako.
Vidila da te moze zajebavat i to je i radila konstantno, i ti sam priznajes to.
Ne da nisi izgubio ponos nego si pustio da ona gazi po tebi kako hoce, dok te nije dobro utabala.
Još uvijek pokušavam shvatiti značenje ovakvih rečenica... I dalje idem po svom ... :/sour cherry wrote:Blago tebi što si sad bez nje.I nemoj više takav prema sebi da budeš.
Potrefi ova lady.ladyblue18 wrote:Hajde molim te procitaj ovo naglas pa ako ti ne bude zvucalo blesavo opali sebi samar da dodjes sebi.juice- wrote:a nisam kao ostali, to zna i sama... Rekli su mi da sam izgubio ponos zbog nje, ali nisam.... ona je bila moj ponos
Jedno je biti ponosan na nekoga a drugo je pisati ovako.
Vidila da te moze zajebavat i to je i radila konstantno, i ti sam priznajes to.
Ne da nisi izgubio ponos nego si pustio da ona gazi po tebi kako hoce, dok te nije dobro utabala.