story of my life...SARAJKA wrote: Saznala sam da nije osoba onakva kakva se predstavljo
tebi sretno, nemam sta da kazem sto vec nije receno u prethodnim postovima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
story of my life...SARAJKA wrote: Saznala sam da nije osoba onakva kakva se predstavljo
Nema na cemu Sarajko, drago mi je da si u napisanom nasla neka iskustva koja su ti pomoglaSARAJKA wrote:Upravo sam u periodu nakon prekida veze, ne tako duge ali mi je teško palo. Saznala sam da nije osoba onakva kakva se predstavljo. S jedne strane i drago mi je ako ništa moći ću bar da nastavim dalje i tražim svoju srodnu dušu. Mogu samo da zahvalim osobama kojim sam okružena, koje su mi saslušale, dale savjete, ali sam kao i @quarterback stava da moraš "popričati sam sa sobom" i sebi reči jednu dvije ...... i nastavliti dalje.
@quarterback, @eluna
HVALA Vam na lijepim postovima, iz svakog reda vašeg pisanja može se naučiti.
A svima Vama koji ste u periodu nakon prekida dugih veza ili kraćih , želim puno sreće ...... osmjeh, (kao neko što gore reče), otvoriti se ...... i doći će nova LJUBAV
Hvalaquarterback wrote:
Nema na cemu Sarajko, drago mi je da si u napisanom nasla neka iskustva koja su ti pomogla![]()
Sretno !
bit' ce da su oni zenski dani blizu,pa me je tvoj post natjerao na plac...nisam trazila savjet,a dobila ga,HvalaNot My Idea wrote:Pa normalno je da se osjecas pogubljeno, kao da ti fali dio tebe a ne mozes ga prestat trazit i nadat se da ce se vratit.
Navika je j*bena stvar. Zaboravis sat stavit kad krenes vani pa se osjecas kao bez ruke.
U dugoj vezi ljudi znaju da u svaka doba dana i noci ima taj neko koga mogu nazvat, ko ce bit tu i kad odu svi.
Uljuljas se i zivis kao da je ta osoba oduvijek tu, kao pravi dio tebe. I onda preko noci-nestane, kao da je neko otgrne i nece da vrati.
Samo trebas shvatit da je normalno da se tako osjecas ali i da ces se oporavit brzo nego sto to sad djeluje.
Probaj se okupirat necim, evo npr pocni gledat neku seriju koja ima 3-4 sezone, i gledaj po cijeli dan.
Ako treba prijedloga, imas temu za serije.
I ako imas potrebu da pricas s nekim-pricaj, nemoj drzat u sebi, nikad ne znas sta ti ko moze rec i kako necija rijec moze djelovat na tebe.
Zelim ti da sto prije budes
I ja sam u periodu tri mjeseca.Osjecam se trenutno odlicnoMorena222 wrote:Meni je jos uvijek isto,svasta sam radila da zaokupim misli,da ne mislim na njeg,ali i nakon trii mjeseca, jos uvijek mislim i mislim..
armminn wrote:I ja sam u periodu tri mjeseca.Osjecam se trenutno odlicnoMorena222 wrote:Meni je jos uvijek isto,svasta sam radila da zaokupim misli,da ne mislim na njeg,ali i nakon trii mjeseca, jos uvijek mislim i mislim....Mislim da je najbolje da upoznajas nove ljude,momke da se dopisujes nece ti sigurno pasti na pamet.Da pocnes vjezbati,da pocnes gledati filmove...Ide to polako..
I meni ima dana kada je kriza sjetim se pa sam nikakav.Bude to malo i prodje kada shvatim da imam dobre drugove,imam i drugarica,porodicu i neko nije vrijedan da mislim na njega kada on ne misli na mene.
Treba kao sto je neko rekao raditi na sebi,posvetiti se napraviti pauzu od ljubavi,gledati druge,zezati,koketiranje,flert ide to tako..Jer sigurno "on" vec to radi odavno jer to tako ide..
Vjeruj mi samo sebe gradi puno samopouzdanja da budes ljepsa i bolja pucaj visoko pa i ako promasis imas ti jos dosta metaka jer si mlada.Ljubav iz bajka ne postoji nazalost,ja sam mislio da postoji.Bitno je da si ti u novu godinu usla bez te ljubavi i da furas dalje...Ko te zeli,trazit ce te ...ko ne,nece..i nema druge
![]()
sretno i uzivaj uskoro ce lijepi dani i suncanismileeeeeee
armminn wrote:hehehe Nemas sigurno 40sve ostalo je mlado
samo ti furaj
Za tebe ima posebna terapija i sve se da ukrotitdusa_raskopuša wrote:E moja cjeno.![]()
Covjek dok je u vezi postane divlji, haman, pa poslije raskida nikako da se vrati u civilizaciju.
HAHAHJThomas wrote:žene su tu neuporedivo proračunatije, plan B, C i D...
to je zato što golog kurca na svakom ćoškumullersmichael wrote:kako nisu...imaju spremne rezerve rezervi trece ekipe
pokusao me prevariti sa udanom zenom koja je starija od njega 15godina i ima 2 djecehali gali halid wrote:Ako smijem da pitam, sta je to sto dovede do prekida nakon 5 godina?