Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo telekom operateri uz sudski nalog na žalost :/
Je li bila kakva zaštita na njemu? Imaš li IMEI negdje pribilježen? Preko IMEI broja je moguće naći ali i on je podložan promjenama ako je neki "iskusniji" lopov. Fleša se novi sistem i gubi se trag smartfonu.
Protabiri malo i ovu temu, može pomoći: http://www.klix.ba/forum/ukraden-mobite ... 99119.html
Hvala.
Imam dva imei broja na kutiji u kojoj je dosao telefon.
Javila sam policiji,kazu da ne mogu nista jer mi nije ukraden telefon pod prisilom,nigdje veze.
Mogu li ja kako upratiti ugasen telefon?
de facto. wrote:Hvala.
Imam dva imei broja na kutiji u kojoj je dosao telefon.
Javila sam policiji,kazu da ne mogu nista jer mi nije ukraden telefon pod prisilom,nigdje veze.
Mogu li ja kako upratiti ugasen telefon?
kasno je sada ako nisi instalirala neke programe za pracenje kao prey ili slicne. Neki antivirusi to omogucuju. Ja mislim avasti ili avg
Meni je policija u roku pola sata nasla tel. Nasli bi ga i prije da ga je debil prije upalio. Ne znam sad dal su bili instal neki programi za pracene (prije da nisu). Al znam da sam cekala samo da se mob upali.
Bolje nadji nekoga iz policije tko ti je voljan pomoci
Kaze lik pa, pa evo ja ga nasao evo ovdje kod puta.
@Krizzia Zvala sam policiju,nece djelovati jer nije ukraden.A kad bi ga neko upalio izvarijentisala bih ja nesto preko locatora.Znam i ja da ga moze policija naci brzo,ali nece.