manijak1 wrote:I još neko s njomisto to
A ko to?
Kako li je tek sa grupamaDok citam pojedince
neki na mene utiču ovako:crna_pantera wrote:To je samo momentalno stanjemIRCerka wrote:hehehe i ti imas frljave ochi ko i jacrna_pantera wrote:MargaretHa is backDok citam pojedince
![]()
A ko to? Moram priznati da mi je svu paznju odvukla svitac, tako da tog nekog drugog ne primjetih
Maggie je Maggie, ja sam druga osoba....zar je moguce da stvarno mislis da postoji samo jedna osoba koja razmislja kao maggie sto se nekih stvari tice?crna_pantera wrote:Maggie, smanji dozivljaj.
Oj, pa ispade da smo ti i ja protivnicimanijak1 wrote:Nije Panta u staduiz prostog razloga što je ona Panta
![]()
Ona znači napada stado a ja sam čoban tj. advokat stada uz pomoć pasa ( svi završili policijsku akademiju i imaju certifikate IPTF-a ) .
Wow
što kaže dijete kad gleda crtić
Kako li je tek sa grupamaDok citam pojedince![]()
?
Ne spominji pred optuženom crnom panterom IPTFNije Panta u stadu iz prostog razloga što je ona Panta
Ona znači napada stado a ja sam čoban tj. advokat stada uz pomoć pasa ( svi završili policijsku akademiju i imaju certifikate IPTF
Ne obračaj mi se više
Zastupaj je na livadi sa svojim SDA stadom. Znam težina mojih navoda je nepodnošljiva
ma nici ferrrrrrFair Life wrote:mIRCerka wrote:Fair Life wrote:Haj' ti, ja ne mogu od smijeha.isto i kod mene hihi
Na tebe uopste nisam kontala.mIRCerka wrote:Maggie je Maggie, ja sam druga osoba....zar je moguce da stvarno mislis da postoji samo jedna osoba koja razmislja kao maggie sto se nekih stvari tice?crna_pantera wrote:Maggie, smanji dozivljaj.
Gospodjosvitac wrote:crna ovco gdje se ti prepozna u mojoj priči
Ne prija ti istina. Samo na žalost tvoga SDA stada i tvoju nisam ja ta koja priča o vama nego ti i stado zbog kojega ste vi gubitnici , ni vidjelo pbjednika u SDA stadu i pastirskoj posadi.
Hajd sad lijepo se pozdravi samnom na arapskom ko tvoj glavni sebiljski
brijač.
Selam Ceci po brici
Jel' ja sam kriv što sam živLicno mi se ne svidja tvoj nastup na forumu