Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sanabe wrote:ccc Ghost, pa jesi cuo za sexsual addiction? u svijetu postoje klinike za "odvikavanje", kod nas su te zene( i muskarci naravno) , kurve/ninfomanke i ..............koji je izraz za musku kurvu?
Ma šta čuo, odvikavo se.
Očigledno me nisi dobro shvatila, nimfomanka nije isto što i kurva. Dva totalno različita pojma. A sad muška kurva, ženska kurva i ta terminologija je ovdje nadugo i naširoko opisana.
sanabe wrote:
ccc Ghost, pa jesi cuo za sexsual addiction? u svijetu postoje klinike za "odvikavanje", kod nas su te zene( i muskarci naravno) , kurve i ..............koji je izraz za musku kurvu?
Eh kad smo kod toga kako ih prepoznati:po frizuri,odjeći,autu možda? Ili imaju neke stikere?
Znam samo da izgled vara i da je od najjebozovnijih najteze dobiti ono na sto one asociraju!
Pricao mi jedan lik, faca onako, koji zivi samo za to da ide na posao, nesto zaradi, malo u teretanu i navece u lov na zene i tako skoro svaki dan, da si uvijek zube izbije na onim za koje bi na prvu rekao da se ne treba ni truditi da ih dobije, a da lakse pristaju one za koje bi rekao da nema nikakvih sansi da ih tu istu vece obrlati!
Nimfomanke ne postoje, to je urbani mit koji su stvorili muskarci u stvari ti je to emocionalno nezadovoljna zena.
T imas odgovor na sve. da neradis mozda za google
Ne, ali razmisljam pa formiram svoje misljenje pa makar ono bilo i pogresno ja razmisljam.
Ghost_Rider_XXX wrote:Opet mi krivi. I kakve veze ima pojačana potreba za seksom sa emocijama? To su izmislile žene koje ne žele sebi priznati da postoje žene koje razišljaju kao muškarci.
Vrlo moguce, mada ja nesto sumnjam da postoje zene koje razmisljaju kao muskarci. Mozda su u stvari to zene koje samo zele da ubjede muskarce da razmisljaju poput njih?
madner wrote:Drugim rijecima provociras ali neces da stanes iza tog stava. Sto je sasvim ok ako si provokator , ali ne ako hoces da tu drugi uzmu ozbiljno
A mozda sam se samo htjela nasaliti ali s obzirom na to da me cesto shvate pogresno ogradujem se.
Gospoda Ministarka wrote:Vrlo moguce, mada ja nesto sumnjam da postoje zene koje razmisljaju kao muskarci. Mozda su u stvari to zene koje samo zele da ubjede muskarce da razmisljaju poput njih?
Pratim tvoje postove i u većini slučajeva mi su tvoja razmišljanja sasvim ok. Ali ovakva izjava ili izvala ne znam kako da okarakterim nakostriješi svaku dlaku.
Kad su ovakve stvari u pitanju ono što ja mogu zaključiti iz tvojih postova, jeste, da smo mi muškarci manijakalni predatori koji gledamo jadne male inferiorne žene kao komad mesa, a žene su te koje se predaju samo emocijama i... ne mogu više te hollywoodske romantike.
Zašto misliš da ne postoje žene kojima je imperativ hedonizam, kao npr. Samantha iz Sex&City?
madner wrote:Drugim rijecima provociras ali neces da stanes iza tog stava. Sto je sasvim ok ako si provokator , ali ne ako hoces da tu drugi uzmu ozbiljno
A mozda sam se samo htjela nasaliti ali s obzirom na to da me cesto shvate pogresno ogradujem se.
I tu se vracamo na pocetak, gdje sam ti rekao da kad moras naglasiti da je sala...
Ghost_Rider_XXX wrote:Kad su ovakve stvari u pitanju ono što ja mogu zaključiti iz tvojih postova, jeste, da smo mi muškarci manijakalni predatori koji gledamo jadne male inferiorne žene kao komad mesa, a žene su te koje se predaju samo emocijama i... ne mogu više te hollywoodske romantike.
Apsolutno pogresno. Zene su te koje u nedostatku ljubavi prema samim sebi i hrabrosti da pruze iskrene emocije nekom drugom od sebe prave komad mesa . A nesto sto je servirano se ne odbija.
Ghost_Rider_XXX wrote:Zašto misliš da ne postoje žene kojima je imperativ hedonizam, kao npr. Samantha iz Sex&City?
Zato sto i Samantha na kraju ima ogroman strah od toga da nekom pruzi ruku i taj momenat je smatrala vrhuncem veze.
Ghost_Rider_XXX wrote:Kad su ovakve stvari u pitanju ono što ja mogu zaključiti iz tvojih postova, jeste, da smo mi muškarci manijakalni predatori koji gledamo jadne male inferiorne žene kao komad mesa, a žene su te koje se predaju samo emocijama i... ne mogu više te hollywoodske romantike.
Apsolutno pogresno. Zene su te koje u nedostatku ljubavi prema samim sebi i hrabrosti da pruze iskrene emocije nekom drugom od sebe prave komad mesa . A nesto sto je servirano se ne odbija.
Ghost_Rider_XXX wrote:Zašto misliš da ne postoje žene kojima je imperativ hedonizam, kao npr. Samantha iz Sex&City?
Zato sto i Samantha na kraju ima ogroman strah od toga da nekom pruzi ruku i taj momenat je smatrala vrhuncem veze.
Da li je tebi jasno da ovakvim izjavama vrijedjaš mušku populaciju? I da li posmatraš svakog muškarca kao predatora, lešinara, strvinara koji će uzeti i potrošiti svaki komad mesa koji mu se nađe na putu?
Da li je tebi jasno da ovakvim izjavama vrijedjaš mušku populaciju? I da li posmatraš svakog muškarca kao predatora, lešinara, strvinara koji će uzeti i potrošiti svaki komad mesa koji mu se nađe na putu?
Nisi je ti natjerao da ti da na prvu, tj. one night stand... ti si samo uzeo ono sto se nudi a ona sa sobom nek rjesava licne, emotivne probleme, ha ya.
Gospoda Ministarka wrote:Nisi je ti natjerao da ti da na prvu, tj. one night stand... ti si samo uzeo ono sto se nudi a ona sa sobom nek rjesava licne, emotivne probleme, ha ya.
Pa upravo potvrdi moju tezu. Čuj ja uzeo što mi se nudi? Gdje su tu emocije?! Daj ba, ako ja trošim sve što mi dodje pod ruku to je ok, jel mi se zaboga ponudilo, ali ako žena troši sve što joj dodje pod ruku mora da ima neki poremećaj. Teza je ok za 20-e godine prošlog vijeka.
Ghost_Rider_XXX wrote:Pa upravo potvrdi moju tezu. Čuj ja uzeo što mi se nudi? Gdje su tu emocije?! Daj ba, ako ja trošim sve što mi dodje pod ruku to je ok, jel mi se zaboga ponudilo, ali ako žena troši sve što joj dodje pod ruku mora da ima neki poremećaj. Teza je ok za 20-e godine prošlog vijeka.
Pa nisi ti kriv sto ona laze sama sebe da joj je eto to zadovoljstvo da je svako vecer drugi trosi i da je to cini sretnom.
Pa sad jel tvrdiš da žena koja veeeeoooooma voli sex (uvijek i svugdje) nije sposobna za iskrene emocije? Ne bih se složila s tim jer sex je češće zadovoljenje fizičke potrebe i nema veze s emocijama i zašto bi se žena zbog toga osjećala kao komad mesa?
Omerovim_Koracima wrote:Ministarku je neki lik razocaro da valja.jbga.zao nam je sivma vjerujem,al ne seremo svi ista govna
Moj Omere, grdno se ti varas.
Bas ja imam divno misljenje o muskarcima jer znam jednu stvar a to je da onako kako se postavis tako ce te muskarac i tretirati.
Last edited by Gospoda Ministarka on 26/01/2011 14:40, edited 1 time in total.
Ministarko, ali fakat, postoje djevojke, zene, koje ne zele obaveze, vezu, brak, djecu, porodicu, koje jednostavno vole neobavezni sex.
Iako ti mislis da su za to samo sposobni muskarci, to jednostavno nije istina.
Kako postoje muskarci koje mi tako socno na sva zvona pljujemo, tako postoje i takve djevojke/zene i ne pada mi na pamet nalaziti opravdanja za to sto su one takve, jer opravdanje ne postoji a sumnjam da ju je i jedan muskarac takvom napravio.
Jednostavno voli zena to, i nije potrebna tu nikakva mudrost ni psihoanaliza da se dokazuje zasto ona to voli.
Shvati da ne zeli svaka zena ono sto ti zelis, ja, ili neko drugi. Nije svakoj cilj isti ni potreba.