Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:u sustini, na ovoj temi mene interesuje kako da na javnim svakodnevnim mjestima prepoznam zensku koja je uz veoma malo truda i ulozenih sredstava voljna, odnosno zeljna dobre zabave i neobaveznog sexa. dakle kako da tu spremnost za parenje prepoznam na ulici? lako je cukama i macama, oni pustaju neke mirise iz tijela, a ja valjda moram gledati u oci ili tako nesto.
Pa dragi karanane ne može to Hamo, Pipa, ostale ekipa i gotova emisija. Moraš malo uključit mozak, skontat šta voli šta ne voli, složit koju simpatičnu opasku. Sve skupa to ti je ko kad skidaš pjesmu, pogodiš prvi akord, ostalo po kvartnom luku ide samo.
Evo ja kao zensko da kazem da je jebozovna zena ona koju pozelite j*bat cim je vidite. bez price.
a jos jebozovnija je ona koja je dobra i zenama. (npr. ona scena gdje Salma Hayek plese s zmijom u filmu "Od sumraka do zore" )
Eva Mendes, Monica Bellucci, Olivia Wilde, Kate Moss, Natalia Vodianova i bez konkurencije Angelina Jolie
(and I'm straight )
Gospoda Ministarka wrote:Jebozovna zena za mene je zena koja se osjeca dobro u vlastitoj kozi pa se ponasa potpuno prirodno bez namjera da zavede i da ostavi dojam da je sexy.
Gospoda Ministarka wrote:Jebozovna zena za mene je zena koja se osjeca dobro u vlastitoj kozi pa se ponasa potpuno prirodno bez namjera da zavede i da ostavi dojam da je sexy.
Jebozovna je ako mi da.
Ako ne onda je skroz bezveze
hedonism wrote:Evo ja kao zensko da kazem da je jebozovna zena ona koju pozelite j*bat cim je vidite. bez price.
a jos jebozovnija je ona koja je dobra i zenama. (npr. ona scena gdje Salma Hayek plese s zmijom u filmu "Od sumraka do zore" )
Eva Mendes, Monica Bellucci, Olivia Wilde, Kate Moss, Natalia Vodianova i bez konkurencije Angelina Jolie
(and I'm straight )
i ja kad sam tek pocela citati ovu temu, skontala sam kako muskarci imaju totalno drugo objasnjenje za "jebozovnu zenu" od nas zena.....kod njih je to zena koja se hoce bez obaveze...a kod zena je to upravo ovo objasnjenje iznad.....
Nimfomanke ne postoje, to je urbani mit koji su stvorili muskarci u stvari ti je to emocionalno nezadovoljna zena.
Opet mi krivi. I kakve veze ima pojačana potreba za seksom sa emocijama? To su izmislile žene koje ne žele sebi priznati da postoje žene koje razišljaju kao muškarci.