kako prenijeti gudru preko grane...?
-
lsiin
#1 kako prenijeti gudru preko grane...?
idem uskoro na ekskurziju (u jednu od zemalja EU) pa me interesuje koji je najsigurniji nacin da prenesem staf...radi se samo o par bonceka i malo hexa.
svi mi govore da to nije nikakav crnjak no ipak se nesto sekiram..
svi savjeti su dobrodosli!
pomagajte!
unaprijed zahvalan
pomagajte!
unaprijed zahvalan
- Alfons Kauders
#3 Re: kako prenijeti gudru preko grane...?
Najbolje je nikako, narkomancino jedna...lsiin wrote:idem uskoro na ekskurziju (u jednu od zemalja EU) pa me interesuje koji je najsigurniji nacin da prenesem staf...radi se samo o par bonceka i malo hexa.
pomagajte!
unaprijed zahvalan
Ima onih par furki tipa stavit u pastu za zube, usit u odjecu i sl. al sve je to poglupo, jer je opet "na tebi", najbolje ti je kvalitetno zapakovat i zastekat u negdje u busu (npr. u WC, jer ce tu svi prolazit, nadji neko mjesto, a nije lose ni imat sarafciger uz sebe, ako si bas pravo paranoican
-
seas of cheese
#4 Re: kako prenijeti gudru preko grane...?
za unosit u eu, sa tim se ne bih igrao, ali znam kako neki moji ortaci iznose.lsiin wrote:idem uskoro na ekskurziju (u jednu od zemalja EU) pa me interesuje koji je najsigurniji nacin da prenesem staf...radi se samo o par bonceka i malo hexa.
pomagajte!
unaprijed zahvalan
ako ides u amsterdam imas head shopove, smart shopove a i neke prodavnice suvenira koje prodaju coca-cola konzervu, ko fol, odvrnes top i unudra mozes da uguras do 5-6 grama gudre, napunjena je vodom sa strane tako da spolja izgleda i tezi 100% kao heineken, cola, sprite, pepsi, itd. imas i deodorant sprejeve na taj fazon, kremu za brijanje itd. mozes i da upakujes u sampon, recimo, ako ides avionom to je nasigurnije.
medjutim mozes jednostavno i da posaljes u pismu. mozes poslati cestitku sa oko 3 grama trave, ako je presujes, ili oko 5 grama hasa u jednom pismu, znam lika koji tako salje i extazi u prahu. stavi malo mljevene kafe da neutralise miris.
Last edited by seas of cheese on 15/10/2004 21:37, edited 1 time in total.
-
Carl_Cox
#6 Re: kako prenijeti gudru preko grane...?
ako nisi sposoban da nadjes robu ma gdje da se nalazio i u bilo koja doba, onda je mojne ni nositi preko grane......lsiin wrote:idem uskoro na ekskurziju (u jednu od zemalja EU) pa me interesuje koji je najsigurniji nacin da prenesem staf...radi se samo o par bonceka i malo hexa.
pomagajte!
unaprijed zahvalan
nosio sam je i preko grane, i na avion i to poslje 9/11 ali ipak nije bilo potrebe jer kad je zafalilo bez problema sam nasao, nesekiraj se haveru ako si sposoban nacices je ako treba i u Iranu
-
zoka
da idem jos malo dalje treba dati policiji ip i vrijeme postanja gornjeg posta pa ako si to pitao od kuce sa kompa bar ce znati ko je osumnjiceni. Tako u svakom slucaju shupcino narkomanska ocekuj policiju na granici da ce ti gumenim rukavicama shupak pregledati.
-
imigrant
ja zivim u EU!
ne isplati se jarane, vjeruj mi.
dje god da ides, uvijek mozes da kupis za neku lovu.
jednostavno se rizik ne isplati.
vjeruj meni, ja sam bio u zatvoru, onom granicnom.
rizik ti nije u proporciji sa dobitkom.
ustedi malo love, i kupi tamo!!!!

ne isplati se jarane, vjeruj mi.
dje god da ides, uvijek mozes da kupis za neku lovu.
jednostavno se rizik ne isplati.
vjeruj meni, ja sam bio u zatvoru, onom granicnom.
rizik ti nije u proporciji sa dobitkom.
ustedi malo love, i kupi tamo!!!!
-
Stella-xxx
a,oca mi nista odavde nije dobro
zamisli da neko hoce da pregleda ovu stranicu i nadje ovo
sigurno bi nas pohvalio
svi bi bili do koljena u zivom blatu
hoces da mi na mail sutra dodje poruka da dodjem u policijsku stanicu,samoo zato sto ste vi(narkomani)posavjetovali jedno drugo kako da preneses ''malo hexa''preko granice i to u eu
bravo i za tebe i za one koje su ti dali prijateljske savjete
opet narkici
sigurno bi nas pohvalio
hoces da mi na mail sutra dodje poruka da dodjem u policijsku stanicu,samoo zato sto ste vi(narkomani)posavjetovali jedno drugo kako da preneses ''malo hexa''preko granice i to u eu
opet narkici
-
seas of cheese
zoka wrote:da idem jos malo dalje treba dati policiji ip i vrijeme postanja gornjeg posta pa ako si to pitao od kuce sa kompa bar ce znati ko je osumnjiceni. Tako u svakom slucaju shupcino narkomanska ocekuj policiju na granici da ce ti gumenim rukavicama shupak pregledati.
pazi, pazi kako zoku uzbudjuje penetracija muskih cmarova i cavrljanje po tudjoj privatnosti...
-
Vedran Cizmic
Ja sam bio Španiji prije par godina na eskurziji i nisam ni morao tražiti, čovjek mi sam priđe i upita jel' želim kupiti, činjenica, on je samo rekao HAŠIŠ?
-
Ahmed.ibn.Fahalan
Nošenje je zavala. Na granici sa Italijom..bez obzira što si već pretrkeljan na granici sa Slovenijom..imaju običaj da maltretiraju Bosance. U svakom slučaju droga je loša za zdravlje i trebao bi se zadovoljiti sa alkoholom..ali ako ti je to fazon onda je mnogo pametnije nabaviti sve šta ti treba u zemlji u koju ideš..izuzev ako ne ideš u Tursku
I ne moraš brinuti kako da nađeš ljude..oni imaju običaj da nađu tebe
I ne moraš brinuti kako da nađeš ljude..oni imaju običaj da nađu tebe
-
gavrilo
ne brini se ... evo ja mogu jedno potvrditStella-xxx wrote:a,oca mi nista odavde nije dobro
sigurno bi nas pohvalio
opet narkici
u svajcarskoj 60 % omladine duva redovno travu...
-
Monstrum
U biti mi puca kurac da li se neko drogira ili ne.
Ali prenositi drogu preko granice je van pameti.
Jer mozes sebi natovariti velike probleme. Mozes dopast zatvora. Dobiti visegodisnju zabranu ulaska u EU i slicno.
Ja znam da ne bih ni za kakve pare pristao da prosvercujem drogu preko granice. U tom slucaju bih dobio dosije a trenutno ga hvala Bogu nemam.
Dobijanje dosijea bi dovelo do toga da bih dopao vojske. A ako ne dobijem dosije nece me pozvati.
PS
Samo pisemvlastito razmisljanje, ne sugerisem nikom nista jer znam sta oni koji konzumiraju droge misle o onima koji promovisu apstinenciju.
A mogao bih navesti par primjera narkomana i njihovih sudbina od kojih ce se svakom razumnom bicu dici kosa na glavi.
Naime, poznajem dva narkomana koji su danas invalidi zahvaljujuci svom dekadentnom zivotu.
Jedan od njih je paraplegicar a drugi kvadriplegicar (oduzet od vrata pa nanize). Prvi ima ima 23 godine a drugi 24. Obojica zive u bolnici. Prvi tri godine a drugi 4. Ostali su bez vecine prijatelja koje su nekad imali. Gotovo svi su ih zaboravili.
Drugi narkomani koje poznajem (pricam o ljudima koji su odrasli sa mnom) ne mogu pronaci djevojku. Guze samo u kupleraju. I to kad skupe dovoljno para jer droga je na prvom mjrestu. Sve se vrti oko droge.
Ali prenositi drogu preko granice je van pameti.
Jer mozes sebi natovariti velike probleme. Mozes dopast zatvora. Dobiti visegodisnju zabranu ulaska u EU i slicno.
Ja znam da ne bih ni za kakve pare pristao da prosvercujem drogu preko granice. U tom slucaju bih dobio dosije a trenutno ga hvala Bogu nemam.
Dobijanje dosijea bi dovelo do toga da bih dopao vojske. A ako ne dobijem dosije nece me pozvati.
PS
Samo pisemvlastito razmisljanje, ne sugerisem nikom nista jer znam sta oni koji konzumiraju droge misle o onima koji promovisu apstinenciju.
A mogao bih navesti par primjera narkomana i njihovih sudbina od kojih ce se svakom razumnom bicu dici kosa na glavi.
Naime, poznajem dva narkomana koji su danas invalidi zahvaljujuci svom dekadentnom zivotu.
Jedan od njih je paraplegicar a drugi kvadriplegicar (oduzet od vrata pa nanize). Prvi ima ima 23 godine a drugi 24. Obojica zive u bolnici. Prvi tri godine a drugi 4. Ostali su bez vecine prijatelja koje su nekad imali. Gotovo svi su ih zaboravili.
Drugi narkomani koje poznajem (pricam o ljudima koji su odrasli sa mnom) ne mogu pronaci djevojku. Guze samo u kupleraju. I to kad skupe dovoljno para jer droga je na prvom mjrestu. Sve se vrti oko droge.
-
zoka
He he he policija ne salje mail, utefteri te, otvori dosije i kad dodjes na granu najebo si ko zuti ako imas pastu za zube pogresno zatvorenuStella-xxx wrote: hoces da mi na mail sutra dodje poruka da dodjem u policijsku stanicu,samoo zato sto ste vi(narkomani)posavjetovali jedno drugo kako da preneses ''malo hexa''preko granice i to u eu