Kad Leslie Nielsen raskida s' onom trebom u filmu pa joj kaze "glumio sam svaki orgazam"Drinski wrote:Najbitnije da taj orgazam ne bude odglumljen..
"Kako pravilno pretuci zenu"
- insomnia78
#101 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
- Gojeni H
#102 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
E, mi sad svi ozbiljno pricamo, a ti se nasao saliti. Nije fer.The One and Only wrote:Ja ne znam ni za jednog koji je tukao ženu i govorio da to radi zbog vjere.
- JThomas
#103 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
ali zaista kako i kome je to ručak nebitan?
- dječak sa šibicama
#104 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Eto sad vidis da u tim tamo nekim naaaaakim drzavama, tuku zene radi disciplinovanja iste. Samo je ne smiju trajno ozlijediti ili ostaviti neke oziljke. U prilogu su naputci uvazenog ucenjaka, kako tuci zenu, i kako je to po tradiciji i religiji opravdano. Tako oni kazu.The One and Only wrote:Ja ne znam ni za jednog koji je tukao ženu i govorio da to radi zbog vjere.
U nekim drzavama poput Indije, Pakistana zene i ubijaju, vjerovali ili ne. O sipanju kiseline u lice da ne govorim.
Tradicija, kazu...
-
Drinski
#105 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
A zbog ne-vjere?The One and Only wrote:Ja ne znam ni za jednog koji je tukao ženu i govorio da to radi zbog vjere.
- Gojeni H
#106 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Je l' se spanking racuna pod mlacenje nevjeste?
- dječak sa šibicama
#107 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
ucenik generacije
- The One and Only
#108 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Gojeni H wrote:E, mi sad svi ozbiljno pricamo, a ti se nasao saliti. Nije fer.The One and Only wrote:Ja ne znam ni za jednog koji je tukao ženu i govorio da to radi zbog vjere.
- dust in the wind
#109 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
ma dzabe govoris. ljudi za nesto sebi blisko nadju opravdanje. tako da ces uskoro biti islamofob. ako vec i nisi.dječak sa šibicama wrote:Eto sad vidis da u tim tamo nekim naaaaakim drzavama, tuku zene radi disciplinovanja iste. Samo je ne smiju trajno ozlijediti ili ostaviti neke oziljke. U prilogu su naputci uvazenog ucenjaka, kako tuci zenu, i kako je to po tradiciji i religiji opravdano. Tako oni kazu.The One and Only wrote:Ja ne znam ni za jednog koji je tukao ženu i govorio da to radi zbog vjere.
U nekim drzavama poput Indije, Pakistana zene i ubijaju, vjerovali ili ne. O sipanju kiseline u lice da ne govorim.
Tradicija, kazu...
- dječak sa šibicama
#110 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Dok se ovaj intelektualac nije drzao zadatih pravila (bez oziljaka, bez lomova, u tisini i harmoniji privatnog doma), i biva naucen lekciju od raje iz komsiluka.
edit: bitan detalj, obratiti paznju na kraj snimka, doticna dama brani svog muza, decka, sta li joj je vec.
Ona njega brani!

edit: bitan detalj, obratiti paznju na kraj snimka, doticna dama brani svog muza, decka, sta li joj je vec.
Ona njega brani!
Last edited by dječak sa šibicama on 03/09/2015 12:33, edited 1 time in total.
- The One and Only
#111 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Zbog postupaka koji su zabranjeni vjerom, da.Drinski wrote:A zbog ne-vjere?The One and Only wrote:Ja ne znam ni za jednog koji je tukao ženu i govorio da to radi zbog vjere.
- KPNCTNJAH
#112 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Beats his wife, a nije je dotak'o kako treba... ok, sve je to tuzno, vidis udara zenu ili je ovako vuce za ruku... ali nemate pojma sta je ona uradila, pa joj se to sad desaJe...
ako nisi u zivotu upoznao zensko koje je zasluzilo sutanje nogama, k'o da nisi ni zivio
kad jednom dodje do toga da pozelis da je udaris, onda je vrijeme odjebati, jer ce se to stalno ponavljati... nek' se neko drugi pati, ti ne prljaj ruke 
- dječak sa šibicama
#113 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Svako se cese gdje ga svrbidust in the wind wrote: ma dzabe govoris. ljudi za nesto sebi blisko nadju opravdanje. tako da ces uskoro biti islamofob. ako vec i nisi.
Tema je o "pravilnom prebijanju zena", sto se u nekim dijelovima ili kulturama svijeta smatra kao normalna pojava. U sustini je globalni problem.
- Gojeni H
#114 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Pojedine mlade mogu dozivjeti vrhunac samo pod uticajem glumljenja soft silovanja.Cherry-Cherry wrote:Mislim, možda samo tako može doživjeti orgazam...Gojeni H wrote: Sjoj, kakav je to ugodjaj! Stanes kad se prestane micati. Kad dodje sebi, opet ...
Cuj smije li ... smije, obostrano.Ne smije joj naravno zaustaviti dotok kisika u mozak, onda od orgazma, logično, nema ništa... Al mislim ono malo, kao stimulacija...
![]()
Ovo pitam za jednu drugaricu... Nije na forumu, a interesuje je, pa kaže pitaj... eto![]()
![]()
Neke druge nevjeste dozivljavaju vrhunac kada u pomanjkanju kisika osjete bespomocnost slicnu utapanju.
Ovo sam naravno samo cuo od omladine u kafani.
Nebitno, samo nek' se udara.
- dust in the wind
#115 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
hahhaa. pa seksualno udaranje je dobrodoslo.Gojeni H wrote:Pojedine mlade mogu dozivjeti vrhunac samo pod uticajem glumljenja soft silovanja.Cherry-Cherry wrote:Mislim, možda samo tako može doživjeti orgazam...Gojeni H wrote: Sjoj, kakav je to ugodjaj! Stanes kad se prestane micati. Kad dodje sebi, opet ...
Cuj smije li ... smije, obostrano.Ne smije joj naravno zaustaviti dotok kisika u mozak, onda od orgazma, logično, nema ništa... Al mislim ono malo, kao stimulacija...
![]()
Ovo pitam za jednu drugaricu... Nije na forumu, a interesuje je, pa kaže pitaj... eto![]()
![]()
Neke druge nevjeste dozivljavaju vrhunac kada u pomanjkanju kisika osjete bespomocnost slicnu utapanju.
- Gojeni H
#116 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Mene niko nek' ne udara. Ja sam osjetljiv i vec sam propatio ... oblacili me u suknje kad sam bio mali.dust in the wind wrote:hahhaa. pa seksualno udaranje je dobrodoslo.
- Cherry-Cherry
#117 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Pa da, jedno je seksualno udaranje, a drugo je nasilje koje veze sa seksom nema.dust in the wind wrote:hahhaa. pa seksualno udaranje je dobrodoslo.Gojeni H wrote:Pojedine mlade mogu dozivjeti vrhunac samo pod uticajem glumljenja soft silovanja.Cherry-Cherry wrote: Mislim, možda samo tako može doživjeti orgazam...Ne smije joj naravno zaustaviti dotok kisika u mozak, onda od orgazma, logično, nema ništa... Al mislim ono malo, kao stimulacija...
![]()
![]()
-
prog321
#118 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Kako se kaze na hrvatskom ne seri?dječak sa šibicama wrote:Svako se cese gdje ga svrbidust in the wind wrote: ma dzabe govoris. ljudi za nesto sebi blisko nadju opravdanje. tako da ces uskoro biti islamofob. ako vec i nisi.![]()
Tema je o "pravilnom prebijanju zena", sto se u nekim dijelovima ili kulturama svijeta smatra kao normalna pojava. U sustini je globalni problem.
Tvoje pisanje je opste ocigledno. Prestavljas izvrceno shvatanje islama na ustrb poremecenih pojedinaca.
Isto kad bih ja postavljao klipove seksualno zlostavljanih djecaka i stavio u kontekst cijelu katolicku crkvu.
- Gojeni H
#119 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
When a follower of the Christian Domestic Discipline movement decides what to hit his God-fearing wife with, research is important. A hairbrush, for example, is "excellent for achieving the desired sting" but can break easily. Alternatively, a ping pong paddle is quiet and sturdy but may not sting as much as is required to get the message across.
- animals
#121 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Kako se povio ko cuko, kad naleti na silu..dječak sa šibicama wrote:Dok se ovaj intelektualac nije drzao zadatih pravila (bez oziljaka, bez lomova, u tisini i harmoniji privatnog doma), i biva naucen lekciju od raje iz komsiluka.
Ona njega brani!![]()
trebali su ga na mrtvo prebiti..
- Gojeni H
#122 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
I Duke je volio malo popljeskat' ... isti ja.

- spreca
#123 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
zene treba tuci bez razloga........ako budes tukao s razlogom onda je kasno
Last edited by spreca on 03/09/2015 12:58, edited 1 time in total.
- insomnia78
#124 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Ako ti ne znas razlog, ona znaspreca wrote:zene treba tuci bez razloga........ako budes tukao s razlogom onda je kasno
- Cherry-Cherry
#125 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"
Jednom sedmično, čisto preventivno