"Kako pravilno pretuci zenu"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
insomnia78

#101 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by insomnia78 »

Drinski wrote:Najbitnije da taj orgazam ne bude odglumljen..
Kad Leslie Nielsen raskida s' onom trebom u filmu pa joj kaze "glumio sam svaki orgazam"
:lol: :lol: :lol:
Gojeni H

#102 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

The One and Only wrote:Ja ne znam ni za jednog koji je tukao ženu i govorio da to radi zbog vjere.
E, mi sad svi ozbiljno pricamo, a ti se nasao saliti. Nije fer.
JThomas

#103 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by JThomas »

ali zaista kako i kome je to ručak nebitan?
dječak sa šibicama

#104 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by dječak sa šibicama »

The One and Only wrote:Ja ne znam ni za jednog koji je tukao ženu i govorio da to radi zbog vjere.
Eto sad vidis da u tim tamo nekim naaaaakim drzavama, tuku zene radi disciplinovanja iste. Samo je ne smiju trajno ozlijediti ili ostaviti neke oziljke. U prilogu su naputci uvazenog ucenjaka, kako tuci zenu, i kako je to po tradiciji i religiji opravdano. Tako oni kazu.

U nekim drzavama poput Indije, Pakistana zene i ubijaju, vjerovali ili ne. O sipanju kiseline u lice da ne govorim.

Tradicija, kazu...
Drinski

#105 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Drinski »

A zbog ne-vjere?
Gojeni H

#106 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

Je l' se spanking racuna pod mlacenje nevjeste?
dječak sa šibicama

#107 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

ucenik generacije
The One and Only

#108 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by The One and Only »

Gojeni H wrote:
E, mi sad svi ozbiljno pricamo, a ti se nasao saliti. Nije fer.
:-D Tema je više ozbiljna.
dust in the wind

#109 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by dust in the wind »

dječak sa šibicama wrote:
Eto sad vidis da u tim tamo nekim naaaaakim drzavama, tuku zene radi disciplinovanja iste. Samo je ne smiju trajno ozlijediti ili ostaviti neke oziljke. U prilogu su naputci uvazenog ucenjaka, kako tuci zenu, i kako je to po tradiciji i religiji opravdano. Tako oni kazu.

U nekim drzavama poput Indije, Pakistana zene i ubijaju, vjerovali ili ne. O sipanju kiseline u lice da ne govorim.

Tradicija, kazu...
ma dzabe govoris. ljudi za nesto sebi blisko nadju opravdanje. tako da ces uskoro biti islamofob. ako vec i nisi. :run:
dječak sa šibicama

#110 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Dok se ovaj intelektualac nije drzao zadatih pravila (bez oziljaka, bez lomova, u tisini i harmoniji privatnog doma), i biva naucen lekciju od raje iz komsiluka.

edit: bitan detalj, obratiti paznju na kraj snimka, doticna dama brani svog muza, decka, sta li joj je vec.

Ona njega brani! :roll: :lol:
Last edited by dječak sa šibicama on 03/09/2015 12:33, edited 1 time in total.
The One and Only

#111 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by The One and Only »

Drinski wrote:
A zbog ne-vjere?
Zbog postupaka koji su zabranjeni vjerom, da.
KPNCTNJAH

#112 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by KPNCTNJAH »

Beats his wife, a nije je dotak'o kako treba... ok, sve je to tuzno, vidis udara zenu ili je ovako vuce za ruku... ali nemate pojma sta je ona uradila, pa joj se to sad desaJe... :mrgreen: ako nisi u zivotu upoznao zensko koje je zasluzilo sutanje nogama, k'o da nisi ni zivio :mrgreen: kad jednom dodje do toga da pozelis da je udaris, onda je vrijeme odjebati, jer ce se to stalno ponavljati... nek' se neko drugi pati, ti ne prljaj ruke :mrgreen:
dječak sa šibicama

#113 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

dust in the wind wrote: ma dzabe govoris. ljudi za nesto sebi blisko nadju opravdanje. tako da ces uskoro biti islamofob. ako vec i nisi. :run:
Svako se cese gdje ga svrbi :wink:

Tema je o "pravilnom prebijanju zena", sto se u nekim dijelovima ili kulturama svijeta smatra kao normalna pojava. U sustini je globalni problem.
Gojeni H

#114 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

Cherry-Cherry wrote:
Gojeni H wrote: Sjoj, kakav je to ugodjaj! Stanes kad se prestane micati. Kad dodje sebi, opet ...

Cuj smije li ... smije, obostrano.
Mislim, možda samo tako može doživjeti orgazam... :zoka: Ne smije joj naravno zaustaviti dotok kisika u mozak, onda od orgazma, logično, nema ništa... Al mislim ono malo, kao stimulacija... :zoka:

Ovo pitam za jednu drugaricu... Nije na forumu, a interesuje je, pa kaže pitaj... eto :oops: :zoka:

:mrgreen:
Pojedine mlade mogu dozivjeti vrhunac samo pod uticajem glumljenja soft silovanja.
Neke druge nevjeste dozivljavaju vrhunac kada u pomanjkanju kisika osjete bespomocnost slicnu utapanju.

Ovo sam naravno samo cuo od omladine u kafani.

Nebitno, samo nek' se udara.
dust in the wind

#115 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by dust in the wind »

Gojeni H wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Gojeni H wrote: Sjoj, kakav je to ugodjaj! Stanes kad se prestane micati. Kad dodje sebi, opet ...

Cuj smije li ... smije, obostrano.
Mislim, možda samo tako može doživjeti orgazam... :zoka: Ne smije joj naravno zaustaviti dotok kisika u mozak, onda od orgazma, logično, nema ništa... Al mislim ono malo, kao stimulacija... :zoka:

Ovo pitam za jednu drugaricu... Nije na forumu, a interesuje je, pa kaže pitaj... eto :oops: :zoka:

Pojedine mlade mogu dozivjeti vrhunac samo pod uticajem glumljenja soft silovanja.
Neke druge nevjeste dozivljavaju vrhunac kada u pomanjkanju kisika osjete bespomocnost slicnu utapanju.

hahhaa. pa seksualno udaranje je dobrodoslo.
Gojeni H

#116 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

dust in the wind wrote:hahhaa. pa seksualno udaranje je dobrodoslo.
Mene niko nek' ne udara. Ja sam osjetljiv i vec sam propatio ... oblacili me u suknje kad sam bio mali.
Cherry-Cherry

#117 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Cherry-Cherry »

dust in the wind wrote:
Gojeni H wrote:
Cherry-Cherry wrote: Mislim, možda samo tako može doživjeti orgazam... :zoka: Ne smije joj naravno zaustaviti dotok kisika u mozak, onda od orgazma, logično, nema ništa... Al mislim ono malo, kao stimulacija... :zoka:

hahhaa. pa seksualno udaranje je dobrodoslo.
Pa da, jedno je seksualno udaranje, a drugo je nasilje koje veze sa seksom nema. :)
prog321

#118 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by prog321 »

dječak sa šibicama wrote:
dust in the wind wrote: ma dzabe govoris. ljudi za nesto sebi blisko nadju opravdanje. tako da ces uskoro biti islamofob. ako vec i nisi. :run:
Svako se cese gdje ga svrbi :wink:

Tema je o "pravilnom prebijanju zena", sto se u nekim dijelovima ili kulturama svijeta smatra kao normalna pojava. U sustini je globalni problem.
Kako se kaze na hrvatskom ne seri?
Tvoje pisanje je opste ocigledno. Prestavljas izvrceno shvatanje islama na ustrb poremecenih pojedinaca.
Isto kad bih ja postavljao klipove seksualno zlostavljanih djecaka i stavio u kontekst cijelu katolicku crkvu.
Gojeni H

#119 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

When a follower of the Christian Domestic Discipline movement decides what to hit his God-fearing wife with, research is important. A hairbrush, for example, is "excellent for achieving the desired sting" but can break easily. Alternatively, a ping pong paddle is quiet and sturdy but may not sting as much as is required to get the message across.
Gojeni H

#120 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

Image
animals

#121 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by animals »

dječak sa šibicama wrote:Dok se ovaj intelektualac nije drzao zadatih pravila (bez oziljaka, bez lomova, u tisini i harmoniji privatnog doma), i biva naucen lekciju od raje iz komsiluka.

edit: bitan detalj, obratiti paznju na kraj snimka, doticna dama brani svog muza, decka, sta li joj je vec.

Ona njega brani! :roll: :lol:
Kako se povio ko cuko, kad naleti na silu..
trebali su ga na mrtvo prebiti..
Gojeni H

#122 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Gojeni H »

I Duke je volio malo popljeskat' ... isti ja.

Image
spreca

#123 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by spreca »

zene treba tuci bez razloga........ako budes tukao s razlogom onda je kasno
Last edited by spreca on 03/09/2015 12:58, edited 1 time in total.
insomnia78

#124 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by insomnia78 »

spreca wrote:zene treba tuci bez razloga........ako budes tukao s razlogom onda je kasno
Ako ti ne znas razlog, ona zna
Cherry-Cherry

#125 Re: "Kako pravilno pretuci zenu"

Post by Cherry-Cherry »

Jednom sedmično, čisto preventivno :lol:
Post Reply