Kako postupiti..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hco

#1 Kako postupiti..

Post by hco »

Nisam nikada bio na forumu, ustvari postavljao pitanje, trazio savjet, sve do sada.
Naravno radi se o jednoj djevojci, o meni, o nama.
Imali smo vezu pola godine. Bilo nam je prelijepo, i meni i njoj, nikada jedno drugome nismo kazali ruznu rijec.
Zbog moje privatne situacije, bolesti, jednog od clanova moje familije, sam se ja promjenio, a ona me nije razumjela. Nasa veza je naprosot za par sedmica pukla, i postali smo jedno za drugo stranci, kazali smo jedno drugome "teske"rijeci, za koje znam, da su to bile trenutne izjave....
Ni ona a ni ja nismo lose osobe,a u jednom momentu sam joj rekao da mi se gadi. A naprosto to ne osijecam tako.
Sve u svemu. Iduce sedmice ce mo se vidjeti, naprosto, da pricamo....
Sada ne znam, kako da postupim. Na jednu ruku me je stid, zbog svega sto smo jedno drugome kazali. A naprosto, i malo srece moje, bih njoj dao, a ne znam d ali je pametno to da joj i kazem, ili naprosto da izadjem sa njom, da pricamo o svemu samo ne o nama, pa da vidimo kako ce biti....
Mislim, da bi djevojke na ovom forumu imali savjet za mene.
Unaprijed, veliko hvala.
Yamahalac

#2 Re: Kako postupiti..

Post by Yamahalac »

hco wrote:Nisam nikada bio na forumu, ustvari postavljao pitanje, trazio savjet, sve do sada.
Imali smo vezu pola godine. Bilo nam je prelijepo, i meni i njoj, nikada jedno drugome nismo kazali ruznu rijec.
Zbog moje privatne situacije, bolesti, jednog od clanova moje familije, sam se ja promjenio, a ona me nije razumjela. Nasa veza je naprosot za par sedmica pukla, i postali smo jedno za drugo stranci, kazali smo jedno drugome "teske"rijeci, za koje znam, da su to bile trenutne izjave....
Ni ona a ni ja nismo lose osobe,a u jednom momentu sam joj rekao da mi se gadi. A naprosto to ne osijecam tako.
Sada ne znam, kako da postupim. Na jednu ruku me je stid, zbog svega sto smo jedno drugome kazali. A naprosto, i malo srece moje, bih njoj dao, a ne znam d ali je pametno to da joj i kazem, ili naprosto da izadjem sa njom, da pricamo o svemu samo ne o nama, pa da vidimo kako ce biti....
Unaprijed, veliko hvala.
reci joj to sve ovako kako si napisao, ako je pametna/normalna/takva_kakva_kazes razumjece, ako nije, ni ne treba ti takva
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

ti njoj reci sve sto ti je na srcu, sta te muci i prije svega joj se izvini ako zaista zalis rijeci koje si joj u afektu rekao. ona, ako joj je stalo do tebe, razumjet ce te.

sretno!
hco

Post by hco »

Hvala, mislim da je tako naj bolje. Ali ne zelim da je stavljam pod neki pritisak, a u jednu ruku zelim da joj kazem, da mi je i poslije svega stalo do nje....
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Pazi samo da joj u ruke ne stavis oruzije protiv samog sebe :D

Tri put' mjeri - jednom sjeci :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

placi ko malo dijete i moli za oprostaj
rina*

Post by rina* »

karabaja-x wrote:placi ko malo dijete i moli za oprostaj
:lol: :lol:
onda smo mi te koje se sluze svim metodama :oops:
nausnica

Post by nausnica »

Uradi ko sto rece Yamahalac.

I ne zaboravi, uvijek budi i ostani dzentlmen bez obzira na sve, cak i ako ona nastavi lajati ili nedajboze pokaze lice rospije. Ako te nesto zaboli ili je njoj do svadjanja, samo se okreni i otidji, nemoj se svadjati, nema svrhe.

Ako je zrela osoba vrijedna tebe, shvatice tvoju potrebu i snagu koja je potrebna da joj se tako iskreno i ranjivo otvoris i kazes sve sto ti je na srcu, nece to iskoristiti, vec ce te zagrliti i poljubiti, sve rijeci ce biti suvisne!!!

Tvoje srce ce samo znati sta treba uciniti nakon tog razgovora. Ako vidis da nije na istom mentalnom nivou kao ti, nemoj se sekirati, jednostavno nije za tebe, ljubazno se pozdravi i otidji. Ima jos ribe u moru koja ce biti po tvom ukusu.

Sretno i javi nam kako je proslo!
mali Ninja

Post by mali Ninja »

ja cu ti reci jednu poslovicu ... prazne se dvojica boje !

pored toga sto mi je ovo jedna od drazih poslovica, rekao sam je u ovom momentu jer mislim da ce koristiti ... dakle ako joj nemas nista konkretno i iskreno reći, bolje ti je da ne potežeš ništa ...

nadam se da si shvatio, sretno ;)
kozmopolitanac

#10 Re: Kako postupiti..

Post by kozmopolitanac »

hco wrote:Nisam nikada bio na forumu, ustvari postavljao pitanje, trazio savjet, sve do sada.
Unaprijed, veliko hvala.
naprosto, reci da ti se gadi je, naprosto, sasvim naprosto. i mislim da ona nece, naprosto, ili ne bi trebala, naprosto, da pristane na to, naprosto.
merieka

Post by merieka »

ja_cura_ wrote:ti njoj reci sve sto ti je na srcu, sta te muci i prije svega joj se izvini ako zaista zalis rijeci koje si joj u afektu rekao. ona, ako joj je stalo do tebe, razumjet ce te.
:-D apsolutno se slazem..!
mali Ninja

#12 Re: Kako postupiti..

Post by mali Ninja »

kozmopolitanac wrote:
naprosto, reci da ti se gadi je, naprosto, sasvim naprosto. i mislim da ona nece, naprosto, ili ne bi trebala, naprosto, da pristane na to, naprosto.

ovom detalju sam se i ja smijao :D :D :D
pinkzelena

#13 Re: Kako postupiti..

Post by pinkzelena »

Unaprijed, veliko hvala.

Glupo zvuči,al reci joj sve što ti je na duši... i ovo sve ovako ko u postu..
a što neko reče,ako je normalna razumjeće te.Ako vam je bilo lijepo ko što kažeš,onda ćete sigurno riješiti te razmirice..trebali bi.
Samo se ubuduće i ti kontroliši..iako je teško..ali nemoj se istresati na pogrešnim osobama,cijeni ono što imaš pored sebe.

Hajd sretno;)
tech10

Post by tech10 »

Samo uradi sve suprotno od onoga sto ti ove nase forumashice savjetuju i biti ces sretan. :D
Michun

Post by Michun »

Mozes i napisati ako ti je tesko pricati o tome - kao i vecini muskih. Napisi pa posalji pisamce :D
jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

Post by jaba »

merieka wrote:
ja_cura_ wrote:ti njoj reci sve sto ti je na srcu, sta te muci i prije svega joj se izvini ako zaista zalis rijeci koje si joj u afektu rekao. ona, ako joj je stalo do tebe, razumjet ce te.
:-D apsolutno se slazem..!
I ja se slazem. Samo mora biti iskren i govoriti ono sto misli i osjeca ako se dvoumi onda nea nista od toga jos gore ce se udaljit od nje. :)
Post Reply