Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

meteorit135531

#1 Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by meteorit135531 »

Ima jedan problem u Bosni i Hercegovini, a to su ljudi koji ovdje zive. I gadi mi se, ali hocu da objasnim nesto.
:-)
BH Telecom. :? :? :?
Tacno 16 dana cekam na kod za otkljucavanje telefona iz BH Telecoma. :izet: Kakve sad veze ima sto ti cekas 16 dana na kod iz BH Telecoma?
Pa ima veze.
Odem 30.10 da predam zahtjev. I sad, sta je tu cudno? Trebalo je na papir napisati IMEI broj telefona. I sad posto sam bio sam, zamolio sam gospodina sto radi na salteru da mi izdiktira kod , a ja sam zapisivao.
I on je izdiktirao kod, i ja sam uredno predao zahtjev i otisao.
I sta se sada desava? Zove me prije 5 dana covjek iz druge sluzbe BH Telecoma (vjerovatno sa Malte), i kaze mi :
"Gospodine, vi ste na zahtjevu napisali pogresan IMEI broj telefona. I sad posto mi je bilo cudno, uzmem telefon i ponovno izdiktiram IMEI broj, kad gle cuda nije bila greska u jednoj cifri, vec u 7 cifri. 7 brojeva pogresno, ne 1 . vec 7 brojeva. :-) :-) :-)
Covjek se cudi , i pita mene kako je moguce da sam pogrijesio dok sam pisao IMEI broj?

Pa onda mu ja krenem objasnjavati da ja nisam na zahtjevu pisao IMEi broj dok sam gledao, vec da mi je IMEI izdiktirao njegov kolega sa saltera kojeg sam zamolio da mi izdiktira IMEI broj.
Covjek samo usuti i nista mi ne rece. :zzzz:

Dalje, sta se ranije desilo?
BH Telecom je zvao mog ukucana, i nudio je neku akciju, i rekli su da se neko javi na salter.
Ustvari , BH Telecom je u sklopu akcije nudio povecanje brzine sa 5mbit na 10 mbit, uz popust na ukupnu cijenu usluge..
I ja odem na taj isti salter na Obali, kod tog istog covjeka, kad mi on rece da BH Telecom upravo nudi snizenje cijena tako da ce postojeca usluga umjesto 19,90 kostati 17 KM. (ovim istim rijecima)
I rece mi da se uopste nece povecavati brzine, i da mi je neko pogresno rekao o toj akciji iz BH TELECOMA.
To isto vece vratio sam se kuci, vjerujuci da se radi o gresci.
Par dana poslije toga, zove me neko iz podrske BH TELECOMA, i kaze da dodjem da potpisem aneks ugovora i da ce se brzina povecati, i da ce usluga kostati 25 KM + PDV..

Ja onako sav u cudu, govorim pa bio sam vec na Obali kod vaseg kolege, koji mi je rekao da nije upoznat sa ovom akcijom sto nudite, i da se radi o gresci..

Covjek na telefonu se zacudio , i kaze kako je moguce da mi je to rekao jer ta promotivna akcija vec uveliko traje i svi zaposleni znaju o njoj? :skoljka:

I trece, izrevoliran jer me bahati i aroganti momak sa saltera namjerno i ljubazno vec danima jebe, namjerno valjda jer mu se moze, odem nocas na salter da mu ovo sve saspem u lice..
I onako ljubazno sa velikim osmijehom na licu krenem da govorim ovo sve, cak sam poceo zavrsavati svoje glagole na -ao, i pokusao sam mu objasniti da sam skuzio njegovu politiku ophodjenja sa klijentima.

Uglavnom , sjetio se on mene i sjetio se kad mi je diktirao kod i rekao je da zaprepasten i kako se usudjujem da ga napadam, i da treba da odem.
Jos mi je rekao da smo zavrsili i da ja sa njim nemam nista. Ali bas ljubazno, najljubaznije sto moze.
Pitam ga ja sto mi je diktirao pogresan IMEI kod, covjek me optuzi da lazem. :thumbup:

I tako da sam odlucio da mu ljubazno, sa velikim osmijehom na licu kazem da moze samo da prihvati da klekne na svoja koljena, da otkopca moj slic i da mi pop*** penis, ali zaboravio sam mu to saopstiti. :kiss:

Volio bih znati zasto postoje arogantni i bahati ljudi i zasto su arogantni i bahati? Valjda jer rade na salteru BH Telecoma, pa misle da su Boga povukli za muda, i valjda jer ne dozvoljavaju da se u njih gleda jer ipak oni su visi ljudi od nas. :shock:

Ima li uopste potrebe da pisem zalbu na njega, i da se natezem sa njima?
Telefon jos nisam otkljucao, jos se moram zajebavati sa njima... :run:
Gojeni H

#2 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by Gojeni H »

Pratim
mehoxy

#3 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by mehoxy »

.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 11:18, edited 1 time in total.
Connaisseur Karlin

#4 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by Connaisseur Karlin »

meteorit135531 wrote:
I tako da sam odlucio da mu ljubazno, sa velikim osmijehom na licu kazem da moze samo da prihvati da klekne na svoja koljena, da otkopca moj slic i da mi pop*** penis, ali zaboravio sam mu to saopstiti. :kiss:
jest' vama lako dati dingdongica svakome iz raznih razloga :lol: na forumu sam prmejtila da muskarci cesto puta pocaste druge msukrace sa istim komentarom, misterija :D
JThomas

#5 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by JThomas »

samo još arogantnije. kratki ubodi i otrovni smiješak, ne izgledati da se i ti nerviraš :mrgreen:

jelde?

_____________________________________!

jelde?

__________________________________________________________!

stvarno?
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#6 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by bitanga_sa_otesa »

pogodi ga telefonom zakljucanim :lol:
Zejnep

#7 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by Zejnep »

Pih, nije to nista kakvi su oni u Toplanama. Moze im se valjda. Samo treba vratiti istom mjerom. Meni su nejasni ljudi koji ne vrate ako je neko drzak i arogantan.
Tito_i_Partija

#8 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by Tito_i_Partija »

Ovo si sve zasluzio jer si ukr'o pare onom frajeru sto su mu ispale, a nisi vratio. Karma, jebiga.
Zejnep

#9 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by Zejnep »

Tito_i_Partija wrote:Ovo si sve zasluzio jer si ukr'o pare onom frajeru sto su mu ispale, a nisi vratio. Karma, jebiga.
:lol:
choxnox

#10 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by choxnox »

Tito_i_Partija wrote:Ovo si sve zasluzio jer si ukr'o pare onom frajeru sto su mu ispale, a nisi vratio. Karma, jebiga.
A ovo onaj sto je zahebo i Vito Corleone-a, kad je covjeku iza ledja maznuo 2x20 KM? :lol:
JThomas

#11 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by JThomas »

dilinger, najtraženiji...
insomnia78

#12 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by insomnia78 »

Ako si jaci lako ako nisi onda otvoris temu na forumu jbg
triconja

#13 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by triconja »

choxnox wrote:
A ovo onaj sto je zahebo i Vito Corleone-a, kad je covjeku iza ledja maznuo 2x20 KM? :lol:
:lol: :thumbup:
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#14 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by Nurudin »

Nisam pročitao cijeli tekst ali dovoljno je reći BH telecom i da znaš da je riječ o teškom javašluku.
Leglo neradnika i stranačkih uhljeba, zaostalo iz komunističkih samoupravnih preduzeća , samo ovaj put u rukama nekih
desničara , koji bi bili desnica ali ako može sa svim elementima nekadašnjih preduzeća i još k tomu sa visokim platama.
moonca

#15 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by moonca »

triconja wrote:
choxnox wrote:
:lol: :thumbup:
Nije dugo cekao :nosic:

:lol:
Last December

#16 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by Last December »

Arogantni su i bajati jer su na državnoj sisi. Ja sam zaprijetim da ću se obratiti višim instancama i inpekciji, da vidiš kako mi odma ližu pete ko da sam Bake :lol:
Rockefeller

#18 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by Rockefeller »

Treba im j. mater.
triconja

#19 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by triconja »

L u c i f e r wrote:
Koje je godiste ovo?
L u c i f e r

#20 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by L u c i f e r »

triconja wrote:
L u c i f e r wrote:
Koje je godiste ovo?
evergreen nema godišta

on je vječan

i naši će ga unuci abd slušati na birovu dok budu čekali da ovjere knjižice
triconja

#21 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by triconja »

L u c i f e r wrote:
triconja wrote:
L u c i f e r wrote:
Koje je godiste ovo?
evergreen nema godišta

on je vječan

i naši će ga unuci abd slušati na birovu dok budu čekali da ovjere knjižice
Naravno da ce slusat, nego koje je ovo godiste?
L u c i f e r

#22 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by L u c i f e r »

cca 1990-1

meščini
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#23 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by bitanga_sa_otesa »

L u c i f e r wrote: evergreen nema godišta

on je vječan
:lol: :lol: :lol: :sax:
triconja

#24 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by triconja »

L u c i f e r wrote:cca 1990-1

meščini
Vidim ja slicni ritmovi kao i patriotske iz ratnog perioda :lol:
ovo_mi_je_nick

#25 Re: Kako postupati sa arogantnim ljudima?

Post by ovo_mi_je_nick »

Nisu oni arogantni i drski zbog firme nego što su takvi rođeni i odgojeni i plus što je šalterušama takav mozak i što ih grize ljubomora što nisu negdje u office. Nekome je u krvi da prca ljude.
Post Reply