Hocemo se drzat za ruke i uzvikivat Kumbaya my Lord, kumbayamala-i wrote:bea,kad ce CIK u sastavu ti,ti i samo tiprebrojiti glasove?
pa da svi zapjevamo:potraaaaaazi me....u predgradju........
napeto je ko na tuti
Hocemo se drzat za ruke i uzvikivat Kumbaya my Lord, kumbayamala-i wrote:bea,kad ce CIK u sastavu ti,ti i samo tiprebrojiti glasove?
pa da svi zapjevamo:potraaaaaazi me....u predgradju........
...i plesati oko logorske vatrepitt wrote:Hocemo se drzat za ruke i uzvikivat Kumbaya my Lord, kumbayamala-i wrote:bea,kad ce CIK u sastavu ti,ti i samo tiprebrojiti glasove?
pa da svi zapjevamo:potraaaaaazi me....u predgradju........:D
napeto je ko na tuti:D Nisam na izborima glaso al ovo nisam mogao propustiti
:D
Nagi.mala-i wrote:...i plesati oko logorske vatrepitt wrote:Hocemo se drzat za ruke i uzvikivat Kumbaya my Lord, kumbayamala-i wrote:bea,kad ce CIK u sastavu ti,ti i samo tiprebrojiti glasove?
pa da svi zapjevamo:potraaaaaazi me....u predgradju........:D
pitt wrote:Nagi.mala-i wrote:...i plesati oko logorske vatrepitt wrote: Hocemo se drzat za ruke i uzvikivat Kumbaya my Lord, kumbaya:D
.... i odati se zivotinjskim strastima .....sign me in
:D:D
Woolf, Wilde, Kafka--and Oedipus in reverse
Breathtaking tale of a life lived backwards
This novel is heartbreakingly amazing. Beautiful setting. Beautiful prose and plot, and all that implies. Too good

sajo ovo potvrdjuje da smo bili na pravom putuIrm@ wrote: Lovac u zitu je otpao iako je bio moj favorit jer je obradjivan vec 8 godina pa je profesorica pala u nesvijest kada sam i ja predlozila
da prostis, mi smo za maturski sami birali temu, a profa nam pomogne pri odabiru...Irm@ wrote:kriteriji nisu moji...nego profa i njeni zahtjevi...prvo kaze da pronadjemo nesto pa joj damo prijedlog...pa mi danas kaze kako je ona pripremila vec sve teme za maturske...
iako mi je vec rekla da u obzir moze doci Zadie,The catcher in the Rye je rekla ozbiljno razmisliti i ja sam jos prelozila The Human Stain...
poslije Bajrama bih trebala dobiti pozitivan odgovor za neku od ove tri ili opet pregovore voditi huh...
Stocko, treba joj sa engleskog govornog podrucja, Petar je sa nasih prostora. Mada, kad spucam flasu ljutke, progovorim i azarbejdzanski i finski i kineskiIrm@ wrote:daaaaakle...ovo je javni apel...na koji ce se odazvati svi nacitani ljudi ovog foruma (znaci svi forumasi i forumasice)![]()
zadatak je...da razmislite o knjizi koju ste nekad procitali i mnogo vas se dojmila pa bi je predlozili meni kao temu maturskog rada iz engleskog...
jedan prijedlog sam vec dobila i zahvaljujem...
uvjet je da je autor s engleskog govornog podrucja i pozeljno savremeno djelo...
i drzite mi palceve...
unaprijed zahvalna