ono, otac zaduzen da odvede dijete u vrtic, pa izadje iz auta jednostavno, ode na posao.
dijete ostane u autu i umre od dezhidratacije
o kakvim se to kretenskim ocevima radi?
bar je ostavila u vrticu gdje dijete sigurno, ima se ko brinuti o njoj i ima sta jesti i nece dehidrirati u autu...žena zmaj wrote:Nisu samo očevi takvi. Ima i majki sličnih. Jedna je ostavila djevojčicu u vrtiću, i otišla na sastanak s momkom...Valjda ima vazda nešto preće...šta li?
Da, ali je trebala recimo otici po nju u 5, a sjetila se da je ostala tamo oko 7... Ali eto...semmy wrote:bar je ostavila u vrticu gdje dijete sigurno, ima se ko brinuti o njoj i ima sta jesti i nece dehidrirati u autu...žena zmaj wrote:Nisu samo očevi takvi. Ima i majki sličnih. Jedna je ostavila djevojčicu u vrtiću, i otišla na sastanak s momkom...Valjda ima vazda nešto preće...šta li?
uzas kakvi ljudi imaju djecu a oni koji bi ga pazili kako dolikuje za roditelja i dijete ne mogu imati dijete iz hiljadu razloga...koja bozja nepravda a znam nekoliko parova koji nemogu imati dijete
gdje to??? Pa kako niko nije vidio dijete u autu, ili cuo kako placemofo33 wrote:u nepunih mijesec dana tri slucaja "zaboravljenog" dijeteta u autu!!!
ono, otac zaduzen da odvede dijete u vrtic, pa izadje iz auta jednostavno, ode na posao.
dijete ostane u autu i umre od dezhidratacije![]()
o kakvim se to kretenskim ocevima radi?
žena zmaj wrote:Da, ali je trebala recimo otici po nju u 5, a sjetila se da je ostala tamo oko 7... Ali eto...semmy wrote:bar je ostavila u vrticu gdje dijete sigurno, ima se ko brinuti o njoj i ima sta jesti i nece dehidrirati u autu...žena zmaj wrote:Nisu samo očevi takvi. Ima i majki sličnih. Jedna je ostavila djevojčicu u vrtiću, i otišla na sastanak s momkom...Valjda ima vazda nešto preće...šta li?
uzas kakvi ljudi imaju djecu a oni koji bi ga pazili kako dolikuje za roditelja i dijete ne mogu imati dijete iz hiljadu razloga...koja bozja nepravda a znam nekoliko parova koji nemogu imati dijete
cijelo vrijeme kontam da sam to gledala na tv-u al' nebi sigurna jel bila serija il' istinit dogadjajchuchumbamayumbe wrote:Jednom je bila slicna CSI epozoda (Vegas, mislim) sa slicnom temom.
Kao otac dvoje djece i drajver, mogu samo reci, horor!
Bilo je jednom na Oprah čini mi se.semmy wrote:cijelo vrijeme kontam da sam to gledala na tv-u al' nebi sigurna jel bila serija il' istinit dogadjaj
ama, nije "hajka" na oceve, nego je statistika i dijagnoza psihijatara takva, sta ces;sffovac wrote:nije mi samo jasno sto ovolika hajka na oceve
ima i nemarnih majki, bilo je na netu kad je ona otisla u soping, pa joj se dijete zivo skuhalo u autu
takve roditelje treba po kratkom postupku pustit da se pate citav zivot
47% svjetskih statistika su izmisljenemofo33 wrote:ama, nije "hajka" na oceve, nego je statistika i dijagnoza psihijatara takva, sta ces;sffovac wrote:nije mi samo jasno sto ovolika hajka na oceve
ima i nemarnih majki, bilo je na netu kad je ona otisla u soping, pa joj se dijete zivo skuhalo u autu
takve roditelje treba po kratkom postupku pustit da se pate citav zivot
kazu da majke (ma koliko bile nevrijedne) imaju svoje dijete pod kozom,
a ocevi vecinom nemaju nikakvog instinkta,
treba im stalno napominjati i ponavljati sta treba dijetetu![]()
meni licno se je desilo par puta da me nazove dadilja zbog kasnjenja ,
pa da moram podsjetiti gospodina, da je on zaduzen za privod kuci...
srecom, ja sam bila zaduzena da je vodim dadiljiinace...moglo je biti svasta
slazem se sa tobom zivim na zapadu i pod tim zivotom koji je vec programiran (robot) a znas li rezultat toga svega?bez_ideje wrote:Ma tipicne poslijedice zapadnog sisteme zivljenja koje i kod nas polako stizu.
Beskonacna trka za novcem,obaveze,zivi se mehanicki,programirano.
Kako i moze cuti dijete kada os silnih obaveza nije ni svjestan da ga ima......
shuriken wrote:u zadnje vrijeme vidjeh nekoliko oceva (jedan bi mogao biti i dedo) u Sarajevu za volanom
kako koriste malu djecu
umjesto airbaga
a djeca vesela, fino se igraju sa volanom
idila
Jest', jest' to da se mali caro ne osjeca uvrijedjeno, pa ga babuka nacali pored sebe. Glupost je neunistiva.komi wrote:ništa
samo se mogu nadat da ću biti bolji... od bosanskog babe koji drži dijete na suvoizačevom mjestu
slavkoimamodilera wrote:Kolika je tacno granica retardacije na ispod koje mozes zaboraviti na vlastito dijete koje ti sjedi iza ledja?