Logicno i prilicno jednostavno zar ne?
ps-moram reci da je voditelj bio Darren Brown, ako ste culi za njega onda znate da je komplikovano sto se tice matematike i prakse njegovih metoda
Ali, to su TVOJE loptice, a ne loptice državne lutrije.todd_smith wrote:Nedavno sam gledao emisiju koja objasnjava kako izabrati tacne brojeve i slicne stvari za uspjeh na drzavnoj lutriji. Sad vecina metoda [ustvari 90%] je bila povezena sa matematikom, ocigledno. Ali pred sami kraj emisije voditelj, kako je privodio emisiju kraju spomenuo je nesto vrlo zanimljivo. Salio se cijelo vrijeme, ali meni je totalno bila odlicna ideja. Naime rekao je : umjesto ovih metoda, mozete jednostavno i podesiti sistem izvlacenja brojeva, u slijedecem scenariju, ako obicna loptica ima oko 100g tezine onda jednostavno napravite identicne kopije, samo 20-40g teze, 6 loptica sa vasim brojevima.Sto bi znacilo da bi teze loptice bile prve vani tokom izvlacenja...
ps-moram reci da je voditelj bio Darren Brown, ako ste culi za njega onda znate da je komplikovano sto se tice matematike i prakse njegovih metoda![]()
ako malo pazljivije procitas vidjet ces da pise da je prosle sedmice bio prvi dio emisije u kojoj je pogodio 4 od 6 brojevaEdin H. wrote:Kako si mogao gledati nedavno, kada je prvi put prikazana emisija veceras![]()
Cuj voditelj
http://www.google.com/hostednews/ukpres ... N1_f_BlsAQ
sta haram? ako cemo po tom mentalitetu, onda bilo kakva igra na koju ulazes pare i imas sansu da dobijes veci dobitak je haram, zar ne?PipiDugaDevetka wrote:Ali, to su TVOJE loptice, a ne loptice državne lutrije.todd_smith wrote:Nedavno sam gledao emisiju koja objasnjava kako izabrati tacne brojeve i slicne stvari za uspjeh na drzavnoj lutriji. Sad vecina metoda [ustvari 90%] je bila povezena sa matematikom, ocigledno. Ali pred sami kraj emisije voditelj, kako je privodio emisiju kraju spomenuo je nesto vrlo zanimljivo. Salio se cijelo vrijeme, ali meni je totalno bila odlicna ideja. Naime rekao je : umjesto ovih metoda, mozete jednostavno i podesiti sistem izvlacenja brojeva, u slijedecem scenariju, ako obicna loptica ima oko 100g tezine onda jednostavno napravite identicne kopije, samo 20-40g teze, 6 loptica sa vasim brojevima.Sto bi znacilo da bi teze loptice bile prve vani tokom izvlacenja...
ps-moram reci da je voditelj bio Darren Brown, ako ste culi za njega onda znate da je komplikovano sto se tice matematike i prakse njegovih metoda![]()
Da bi bio bingo (Dobar), MORAŠ prvo biti štela!
Haram!
pa naravno da jetodd_smith wrote:sta haram? ako cemo po tom mentalitetu, onda bilo kakva igra na koju ulazes pare i imas sansu da dobijes veci dobitak je haram, zar ne?PipiDugaDevetka wrote:Ali, to su TVOJE loptice, a ne loptice državne lutrije.todd_smith wrote:Nedavno sam gledao emisiju koja objasnjava kako izabrati tacne brojeve i slicne stvari za uspjeh na drzavnoj lutriji. Sad vecina metoda [ustvari 90%] je bila povezena sa matematikom, ocigledno. Ali pred sami kraj emisije voditelj, kako je privodio emisiju kraju spomenuo je nesto vrlo zanimljivo. Salio se cijelo vrijeme, ali meni je totalno bila odlicna ideja. Naime rekao je : umjesto ovih metoda, mozete jednostavno i podesiti sistem izvlacenja brojeva, u slijedecem scenariju, ako obicna loptica ima oko 100g tezine onda jednostavno napravite identicne kopije, samo 20-40g teze, 6 loptica sa vasim brojevima.Sto bi znacilo da bi teze loptice bile prve vani tokom izvlacenja...
Da bi bio bingo (Dobar), MORAŠ prvo biti štela!
Haram!![]()
znam, bilo mi smijesno da je osoba rekla da je lotto haram a pored binga u zagradi pise dobarhakazvaka wrote: pa naravno da je
Moj odgovor je duuuubooookomisaon, višesmislen, i u stvari, glasi ovako:todd_smith wrote:znam, bilo mi smijesno da je osoba rekla da je lotto haram a pored binga u zagradi pise dobarhakazvaka wrote: pa naravno da je