Kako organizovati ciljanu publiku?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Murisno1

#1 Kako organizovati ciljanu publiku?

Post by Murisno1 »

Možda naslov nije .. pravi, ali hajd, saću predočit problematiku :)

Ovako, odradiš na proizvodu sve što treba - poradiš na kvalitetu, dizajnu, petljanijama koje moraš svakako ispoštovati.

Pretpostavimo da znaš ciljanu publiku i sve to. Kako sada organizovati to svoje pleme .. kako doći do publike, želim da komuniciram s njom .. kako da je okupim, neću da lutam, nemam proizvod za svakog. Znam tačno za koga sam proizvod napravio. Kako organizovati ciljanu publiku ???

generalno možemo prodiskutovati po pitanjima ciljane publike ... ali evo mojih pitanja i podpitanja ;)

meni su lično pomogle ovakve diskusije ...upale se sijalice :) .. pa mozda i sad skontam kariku koja mi fali ...
bullmastiff

#2 Re: Kako organizovati ciljanu publiku?

Post by bullmastiff »

moras skontati na kakvim mjestima i pozicijama je zaposlena ta ciljna grupa, kakve casopise vole da citaju..sta vole da gledaju na TV-u, kuda vole da hodaju..i na takvim mjestima i u takvo vrijeme se reklamirati
sammo

#3 Re: Kako organizovati ciljanu publiku?

Post by sammo »

Tebi treba covjek iz marketinga...ciljanu skupinu znas...ostalo korak po korak...
beautyfool

#4 Re: Kako organizovati ciljanu publiku?

Post by beautyfool »

Ako hoces da ti se malo vise pomogne onda nam bar daj informaciju orijentaciono ko je tvoja ciljana grupa, jesu li to npr studenti, ucenici, zaposleni, penzioneri, djeca u vrticu, bebe, domacice, trudnice.......itd jer svi oni imaju razlicita interesovanja i nemora znaciti da ce isti metod promovisanja funkcionisati isto na razlicite grupe.
Post Reply