Kako oduseviti curu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
hortosmo
#1 Kako oduseviti curu
Kako oduseviti curu ? Kako je primamiti da te jos vise voli ?
- madFlava
#3 Re: Kako oduseviti curu
Ne mozes to.hortosmo wrote:Kako oduseviti curu ? Kako je primamiti da te jos vise voli ?
- alchak.ba
#4 Re: Kako oduseviti curu
voli je djelimahortosmo wrote:Kako oduseviti curu ? Kako je primamiti da te jos vise voli ?
-
damke_85
#5 Re: Kako oduseviti curu
Napravio joj dvojke!
Salim se
Cuj, nisam strucnjak al eto npr. cuo sam da zene vole da ih postujes, vole muskarce koji su dobri prema njima ali ne i pateticne, ljigave beskicmenjake koji cu uraditi sve za nju bez obzira protivi li se to njegovim stavovima, dakle imaj stav al i postuj zenu
Ne budi pecinar i krkan, zena nije komad mesa ili komad namjestaja, razmisljaj pametnijom glavom i samo ce ti se reci kako da je odusevis, ne trudi se previse jer i to zna biti pateticno, budi opusten i prirodan, ne pretvaraj se ne preseravaj se
Ako stvarno zelis nekog iskusnog ko zna o zenama, predlazem da nadjes Picka, ako on ne zna onda ne zna niko.
Salim se
Cuj, nisam strucnjak al eto npr. cuo sam da zene vole da ih postujes, vole muskarce koji su dobri prema njima ali ne i pateticne, ljigave beskicmenjake koji cu uraditi sve za nju bez obzira protivi li se to njegovim stavovima, dakle imaj stav al i postuj zenu
Ne budi pecinar i krkan, zena nije komad mesa ili komad namjestaja, razmisljaj pametnijom glavom i samo ce ti se reci kako da je odusevis, ne trudi se previse jer i to zna biti pateticno, budi opusten i prirodan, ne pretvaraj se ne preseravaj se
Ako stvarno zelis nekog iskusnog ko zna o zenama, predlazem da nadjes Picka, ako on ne zna onda ne zna niko.
- strong69
#6 Re: Kako oduseviti curu
Ne moze ti niko dati savjet. Ako je volis, uzivas biti s njom i inspirise te svakog momenta ce ti se u glavi radati ideja kojom ces je odusevljavati.
- WildRedRose
#8 Re: Kako oduseviti curu
ma najlakse je reci, ne mozes nista, ako te voli, i sitnica je dovoljna! ispari i ljubav, moras raditi na tome.
ako je normalno zensko, oborit ces je s nogu ako si inovativan, skontas svaki izlazak drugo mjesto, i da nisu stalno kafici. djevojka cijeni kada nije svako nalazenje :''a gdje cemo sad, joj ne znam, hajd ti reci, joj ne znam, hajd ti...'' i na kraju odete u isti kafic kao i uvijek!
posaljes joj poruku da mislis na nju, ali ne pretjerivanje (dovoljno da je iznenadis, i da misli na tebe narednih par sati)..
kupi joj cokoladu kad se nadjete, detaljcic da je iznenadis...(ako nije sponzorusa
)...
eto, par savjeta...koji muskarac kaze da ne pali, laze!
ako je normalno zensko, oborit ces je s nogu ako si inovativan, skontas svaki izlazak drugo mjesto, i da nisu stalno kafici. djevojka cijeni kada nije svako nalazenje :''a gdje cemo sad, joj ne znam, hajd ti reci, joj ne znam, hajd ti...'' i na kraju odete u isti kafic kao i uvijek!
posaljes joj poruku da mislis na nju, ali ne pretjerivanje (dovoljno da je iznenadis, i da misli na tebe narednih par sati)..
kupi joj cokoladu kad se nadjete, detaljcic da je iznenadis...(ako nije sponzorusa
eto, par savjeta...koji muskarac kaze da ne pali, laze!
- Anes90
#9 Re: Kako oduseviti curu
Vidi temu " sta ste najljepse uradili za momka/curu " tako nekako ide tema , i citaj
Zadnja strana vidjet ces kako su decki neki iznenadili svoje cure sa nekim poklonima ili slicno .... Po meni extra stvar ....
...............
KUPI BMW-a tipican forumski odgovor

...............
KUPI BMW-a tipican forumski odgovor
- Not My Idea
#10 Re: Kako oduseviti curu
damke_85 wrote:Napravio joj dvojke!
Salim se
-
kojeime
#11 Re: Kako oduseviti curu
Lako. Skupim stvarima. Iako odusevljenje moze brzo splasnuti, nema te zene koja nece "pasti na dupe" kada dobije skup poklon, otputuje na atraktivnu i egzoticnu lokaciju i tako dalje.
Ukratno, novcem.
Ukratno, novcem.
-
kojeime
#12 Re: Kako oduseviti curu
Dodatak gornjem postu:
To ne znaci da ce te vise voljeti ili da nece na kraju otici s nekim kome je veci, ali da ce biti odusevljena skupim stvarima, sigurno hoce.
To ne znaci da ce te vise voljeti ili da nece na kraju otici s nekim kome je veci, ali da ce biti odusevljena skupim stvarima, sigurno hoce.
- swarley_s
#13 Re: Kako oduseviti curu
reci joj da lici na "rahmetli amidzu" 
- madFlava
#14 Re: Kako oduseviti curu
swarley_s wrote:reci joj da lici na "rahmetli amidzu"
-
damke_85
#16 Re: Kako oduseviti curu
Stvarno sam cuo toNot My Idea wrote:damke_85 wrote:Napravio joj dvojke!
Salim se
Salu na stranu, u bih je izgleda moderno da se zene smatraju za smece ili neku kao nizu vrstu
-
damke_85
#17 Re: Kako oduseviti curu
Ma nije tacno, ne generalizuj.patakdaca wrote:staradis wrote:voli je, postuj je![]()
Cini mi se da ovdje nijedna ne zeli momka da je voli i postuje, nego samo da joj ugađa, a to je trenutno i po danasnjim standardima jedinica za ljubav.
- Not My Idea
#18 Re: Kako oduseviti curu
swarley_s wrote:reci joj da lici na "rahmetli amidzu"
ti nisi klon 100%
-
hortosmo
#19 Re: Kako oduseviti curu
Bilo je par bisera,otvorio sam temu samo da mi se uljepsa ova izborna nedjelja.Hvala vam,al u sretnoj sam vezi 2 godine
A posebno hvala ovim sto su se i malo trudili da nesto napisu,to im je + od mene 
- Not My Idea
#20 Re: Kako oduseviti curu
Nista nije bez razloga. Da vidimo, zasto si bas ovu temu otvorio?hortosmo wrote:Bilo je par bisera,otvorio sam temu samo da mi se uljepsa ova izborna nedjelja.Hvala vam,al u sretnoj sam vezi 2 godine![]()
A posebno hvala ovim sto su se i malo trudili da nesto napisu,to im je + od mene

-
hortosmo
#21 Re: Kako oduseviti curu
Zato sto na ovakvim temama bude najvise sprdancije,pa sam zato to i odlucio.Not My Idea wrote: Nista nije bez razloga. Da vidimo, zasto si bas ovu temu otvorio?
-
hortosmo
#23 Re: Kako oduseviti curu
Redni broj 23 SBB*mima* wrote:trebao si se kandidovat na lokalnim izborima
-
*mima*
#24 Re: Kako oduseviti curu
hortosmo wrote:Redni broj 23 SBB*mima* wrote:trebao si se kandidovat na lokalnim izborima
ma bravo......pravi izbor.....i sta kaze mlada?
- ExNihilo
#25 Re: Kako oduseviti curu
Najbolje mi je ovo "kako je primamiti".
Baci joj sihire.
Baci joj sihire.