Hej ljudi pls pomozite:
ovako, trebao bih sredinom jula u Bol na Bracu. Ovako, sredjen mi je prevoz do Makarske, gdje bih uzeo trajekt do Sumartina. Ali kako onda dalje do Bola? Zna li iko ima li bus ili taxi?
Hvala puno na pomoci!
*Zeljan odmora*
Kako od Sumartina do Bola?
- Qler
ma imas onih njihovih TAXI-ja ali mislim da su skupi. Ja idem u Supetar, pa onda autom 40km do bola, i mogu ti reci da i nije nesto specijalno, bar se meni nije svidio.
Kamena plaza, dva koraka u more i odmah preko glave vode, nema traga hladu, vjetar puse, ja sam otisao crn dole, vratio se crven! Bio 14 dana u Supetru, i izgorio za pola dana na Bolu!
:x
Al eto, kazu da je jedna od ljepsih plaza na jadranu!
Kamena plaza, dva koraka u more i odmah preko glave vode, nema traga hladu, vjetar puse, ja sam otisao crn dole, vratio se crven! Bio 14 dana u Supetru, i izgorio za pola dana na Bolu!
-
Harrys
Qler wrote:ma imas onih njihovih TAXI-ja ali mislim da su skupi. Ja idem u Supetar, pa onda autom 40km do bola, i mogu ti reci da i nije nesto specijalno, bar se meni nije svidio.
:x