Kako od Sumartina do Bola?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
endevu

#1 Kako od Sumartina do Bola?

Post by endevu »

Hej ljudi pls pomozite:

ovako, trebao bih sredinom jula u Bol na Bracu. Ovako, sredjen mi je prevoz do Makarske, gdje bih uzeo trajekt do Sumartina. Ali kako onda dalje do Bola? Zna li iko ima li bus ili taxi?

Hvala puno na pomoci!

*Zeljan odmora*
mr_orange

Post by mr_orange »

Uzmi trajekt do Bola. :D
Qler

Post by Qler »

ma imas onih njihovih TAXI-ja ali mislim da su skupi. Ja idem u Supetar, pa onda autom 40km do bola, i mogu ti reci da i nije nesto specijalno, bar se meni nije svidio.

Kamena plaza, dva koraka u more i odmah preko glave vode, nema traga hladu, vjetar puse, ja sam otisao crn dole, vratio se crven! Bio 14 dana u Supetru, i izgorio za pola dana na Bolu!
:x:x

Al eto, kazu da je jedna od ljepsih plaza na jadranu!
Harrys

Post by Harrys »

Qler wrote:ma imas onih njihovih TAXI-ja ali mislim da su skupi. Ja idem u Supetar, pa onda autom 40km do bola, i mogu ti reci da i nije nesto specijalno, bar se meni nije svidio.

Kamena plaza, dva koraka u more i odmah preko glave vode, nema traga hladu, vjetar puse, ja sam otisao crn dole, vratio se crven! Bio 14 dana u Supetru, i izgorio za pola dana na Bolu!
:x:x

Al eto, kazu da je jedna od ljepsih plaza na jadranu!
:) Kako nema hlad,vidi kolika je sumica. :)

Image
hananah

Post by hananah »

Najbolje ti je da se prebacis do Splita i fino od tamo imas prevoz a to ti je i jeftinija opcija, a red voznje ces naci ako u google ukucas "lucka kapetanija Split" sretno :)
Post Reply