kako obuzdati ljubomornog muža
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Layne
#101 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
Na dernek nisam ni mislio, fuj mi je.
- lolita_xx
#102 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
i ti igras travian ?karabaja-x wrote:i ja vazda imam taj problem, jer volim hodat
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#103 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
ne, ja volim hodatlolita_xx wrote:i ti igras travian ?karabaja-x wrote:i ja vazda imam taj problem, jer volim hodat
- moler
#104 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
e ovako bijelu košulju sam obukla nakon 2 godine jer sam smršala a travijan je problem jer igram sa djecom svojom naravno pa mu smeta što se tiče onog savjeta da mu se posvetim 7 dana 100 posto sam posvećena već 13 godina i samo sam uzvratila istom mjerom bavila se glupostima kao i on ipak narode hvala vam ako ništa popravili ste mi dan za micerku napravila 100 zamki 99 porušio 
- moler
#105 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
to se zove ČEŽNJA ZA STARIM VREMENIMASanYava wrote:Ne, život udate žene je igranje kompjutorskih igara na barbie sajtovima.otherside wrote:muz, posao, odgajanje djeteta? to je zivot udate zene?SanYava wrote:ima u životu mnogo zanimacija.
npr. muž i posao.
a i odgajanje djeteta.
travian ga neće ničemu podučiti.
dobro mi rece na vrijeme...a ja se kontala udati
![]()
![]()
![]()
Zar stvarno udata žena nema nikakve zanimacije osim igranja travina na internetu???
![]()
Gdje nestadoše oni lijepi izlasci kolegica i prijateljica na kavu, gdje nestade želja žene da svome čovjeku bude poželjna i zanimljiva, pa da svako malo skone do kozmetičkog marketa, kupi novi ruž, novi parfem, gdje nestadoše oni lijepi momenti odmaranja u medu i mlijeku u kadi, šoping, večera sa svojim mužem u nekom specijalnom restoranu koji budi uspomene???
A tek šetnje sa sinom i mužem svake subote, petka, četvrtka na Vrelo Bosne, Igman, Bjelašnicu???
E....
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#106 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
de nam reci, sta je fazon s tom bijelom kosuljom
- moler
#107 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
kad ti djeca dođu ako bog da svašta će ti padati na pamet a ne samo travian pozzzzlolita_xx wrote:ne znam, al ja da imam dijete ne bi mi na pamet pao travian...otherside wrote:vala bas sanyava...udate zene treba samo da kuhaju, ciste i budu na raspolaganju cojekuSanYava wrote:U braku, ima dijete i igra travian????![]()
Tebi je onda baš dosadno u životu.
- moler
#108 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
napravila bolanmIRCerka wrote:ako si gal, napravi zamke.
- moler
#109 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
hvala na podršcivjesticanametli wrote:otherside wrote:muz, posao, odgajanje djeteta? to je zivot udate zene?SanYava wrote:ima u životu mnogo zanimacija.
npr. muž i posao.
a i odgajanje djeteta.
travian ga neće ničemu podučiti.
dobro mi rece na vrijeme...a ja se kontala udati
niposto se udavat......muzovi mrzu travijan![]()
e svasta....... ja izjave......... cuj ako si udata i imas dijete ne bi trebala igrati se travijana
- lolita_xx
#110 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
mislis? pa naravno da ce mi padati, mozda shopping, odlazak na izlet, na rucak, u pozoriste, na koncert...moler wrote: kad ti djeca dođu ako bog da svašta će ti padati na pamet a ne samo travian pozzzz
- moler
#111 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
ok ako ti tako kažeš ali de se javi kad ti djeca budu imala 12 i 7 godina pa da malo prodiskutujemo pozz i sretnololita_xx wrote:mislis? pa naravno da ce mi padati, mozda shopping, odlazak na izlet, na rucak, u pozoriste, na koncert...moler wrote: kad ti djeca dođu ako bog da svašta će ti padati na pamet a ne samo travian pozzzz
- lolita_xx
#112 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
izvini, tvoj izbor... ja ni sada ne igram travian, a pogotovo necu kad budem imala vise obaveza... samo znam da imam 12 godina ili 7 da ne bih voljela da imam mamu koja igra travian ...moler wrote:ok ako ti tako kažeš ali de se javi kad ti djeca budu imala 12 i 7 godina pa da malo prodiskutujemo pozz i sretnololita_xx wrote:mislis? pa naravno da ce mi padati, mozda shopping, odlazak na izlet, na rucak, u pozoriste, na koncert...moler wrote: kad ti djeca dođu ako bog da svašta će ti padati na pamet a ne samo travian pozzzz
- x0z0y0
#113 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
dajte ljudi
svako ima svoj nacin bjega - odmora..
nekad je lakse jednostavno odigrati neku igricu...iskljuciti se na sat vremena - djeca su vam "na oku" ako nista - niste izasli sa jaranicama a djecu tutnuli nekome da ih cuva...meni je ovo sa igricama i puno bolje
nista cudno da mame igraju igrice
mojoj je 60 i zena se igra
nekakvih flash igrica...pasijansa i sl.
svako malo joj donesemo nove kad joj stare dosade
ne kontam u cemu je problem ako je nekome nacin da se iskljuci igranje igrice
svako ima svoj nacin bjega - odmora..
nekad je lakse jednostavno odigrati neku igricu...iskljuciti se na sat vremena - djeca su vam "na oku" ako nista - niste izasli sa jaranicama a djecu tutnuli nekome da ih cuva...meni je ovo sa igricama i puno bolje
nista cudno da mame igraju igrice
mojoj je 60 i zena se igra
svako malo joj donesemo nove kad joj stare dosade
ne kontam u cemu je problem ako je nekome nacin da se iskljuci igranje igrice
- lolita_xx
#114 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
ama nije problem, svako ima svoj nacin kao sto kazes...
- moler
#115 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
stvarno bih voljela sa tobom čatati kad i ako budeš u mojoj fazi ali upamti sve se sa godinama stiče pozzz i sretnololita_xx wrote:ama nije problem, svako ima svoj nacin kao sto kazes...
- lolita_xx
#116 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
moler wrote:stvarno bih voljela sa tobom čatati kad i ako budeš u mojoj fazi ali upamti sve se sa godinama stiče pozzz i sretnololita_xx wrote:ama nije problem, svako ima svoj nacin kao sto kazes...
nadam se da necu prolaziti kroz te faze, potrudit cu se,pozz
- fantom slobode
#117 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
On voli da je ona debela, zato ju je napao za bijelu kosulju.Ona je osvetoljubiva, zato nosi bijelu kosulju. Djeca su tu donja, oni se prepucavaju pred njima. On nju napada sto igra travijana, ona njemu pred djecom odgovara.moler wrote:e ovako bijelu košulju sam obukla nakon 2 godine jer sam smršala a travijan je problem jer igram sa djecom svojom naravno pa mu smeta što se tiče onog savjeta da mu se posvetim 7 dana 100 posto sam posvećena već 13 godina i samo sam uzvratila istom mjerom bavila se glupostima kao i on ipak narode hvala vam ako ništa popravili ste mi dan za micerku napravila 100 zamki 99 porušio
Eto karabaja@, to je objasnjenje za bijelu kosulju.A za ostale napomena da se cuvaju traviana, jer moze doci do konflikta u porodici.
-
Valbon_1
#118 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
lolita_xx wrote:vidi se da si mladValbon_1 wrote:vjesticanametli wrote:bjezivalbonenaograisaces![]()
![]()
Kakav je to albanac...pardon muskarac koji se plasi zene...polako, ima vremena, plasit ces se
Mi albanci ostajemo uvijek mladi za neke stvari ...Lolita.
- moler
#119 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
za fantoma malo si fulio što se tiče djece a ostalo si u pravu pozzz 
-
zelenashica
#120 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
lolita bona,pa i ja tvoja jaranica igram travian.....lolita_xx wrote:izvini, tvoj izbor... ja ni sada ne igram travian, a pogotovo necu kad budem imala vise obaveza... samo znam da imam 12 godina ili 7 da ne bih voljela da imam mamu koja igra travian ...moler wrote:ok ako ti tako kažeš ali de se javi kad ti djeca budu imala 12 i 7 godina pa da malo prodiskutujemo pozz i sretnololita_xx wrote:
mislis? pa naravno da ce mi padati, mozda shopping, odlazak na izlet, na rucak, u pozoriste, na koncert...
-
beka_mo
#121 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
Ovo cu tvoje isprintati i uokviriti na zid. Tako je to zaista. Moj muz je ok,ali ja zaista nemam vremena za sebe,ali sama sam si kriva. Ne brani mi izlaske,ali tulumarenje me ne interesira,kava s kolegicama da,ali ni to nije cesto. Kucanske poslove bogami dijelimo, njegov je usisivac i kupanje djece. Bar i to je dosta kakvih ima.sheilak wrote:Ok, dakle , u braku postoje sljedece zanimacije :
muz
dijete
posao
kucanski poslovi
zabranjeno:
vrijeme za sebe
sloboda
vlastiti identitet
Je li ovo definicija prislinog braka ili dobrovoljnog ? Ne vjerujem da bilo koja osoba osoba , musko ili zensko, zeli biti u braku u kojem ne moze imati svoju slobodu i iskazati svoj identitet. Vrijeme samo za sebe vazno je za svakog partnera. Ako drugi partner nije zadovoljan tim, onda on nije samo ljubomoran nego i djetinjast i narcisoidan.
- lolita_xx
#122 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
ja sam samo rekla sta mislim, nisam uopste stroga, samo je meni taj travian bezvezan, ko voli nek izvoli
kraj
-
Valbon_1
#123 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
A sta je to travian..?
Umjesto da se "bave" sa svojim zenama/muzevima bave se sa nekim kompjuterskim igricama...nc nc... sta se doziveli i vi...

-
beka_mo
#124 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
Travijan ti je glupa internetska igrica,koja je zaraza. Kod mene djever ustane ponoci da je igra,a rodjak koji je bio s porodicom na moru,nestao. Zena htjela policiju zvati,medjutim nadjose ga u internet klubu na sred makarske. Mozes mislit kolika je to ovisnost o toj igrici. Ma brate ko ima neki nedostatak u zivotu to igra.Valbon_1 wrote:A sta je to travian..?Umjesto da se "bave" sa svojim zenama/muzevima bave se sa nekim kompjuterskim igricama...nc nc... sta se doziveli i vi...
![]()
![]()
-
duboka_misao
#125 Re: kako obuzdati ljubomornog muža
ja također mislim da ozbiljna žena/supruga/majka ne bi trebala svoje vrijeme trošiti na takvo nešto..lolita_xx wrote:ja sam samo rekla sta mislim, nisam uopste stroga, samo je meni taj travian bezvezan, ko voli nek izvolikraj
na kraju krajeva, ja sigurno ne bih bio ja da je moja mama igrala nintenda umjesto što svoje vrijeme i trud ulagala u mene