Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Locked
slavonskilola

#1101 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by slavonskilola »

Uldrih wrote:Bošnjaci Sarajeva su cijelo vrijeme rata navijali za JNA u Vukovaru, jedini ok Bošnjaci koji nikada nisu bili kroatofilni su ovi iz Istočne Bosne dok su u Hercegovini (Stolac, Mostar) većina služili četnicima 45 u ubijanjima Hrvata i čišćenju istočne Hercegovine.
Samo ovi Bošnjaci istočne Bosne su ok ali njima treba objasniti da ne pristajemo na to da Hrvati budu manjina, da gazite Hrvate u Stocu kad vam Srbi naprave referendum ili da sad hapsite nakon Srebrenice u Orašju Hrvate.
Srbi pošalju 28 imena od čega je 10 Hrvata i vi pohapsite samo Hrvate.

Pomeli su ih četnici i partizani kao i Hrvate.Na tisuće ih je nastradalo u postrojbama NDH samo zbog toga što su branili svoje ognjište i nisu bili zločinci.
Fazlagića kula se posljednja branila.Ovi danas mnogi Bošnjaci su to zaboravili,ne spominju opće svoje djedove kao da ni postojali nikada nisu.
https://www.youtube.com/watch?v=Qv-68uyt7Y8
https://www.youtube.com/watch?v=Xfe0nhvFdEo
Alfons Kauders

#1102 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Alfons Kauders »

Ko je pustio ovog Srbina sto glumi da je Hrvat na forum?
slavonskilola

#1103 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by slavonskilola »

Uldrih wrote:
slavonskilola wrote:
Uldrih wrote:Bošnjaci Sarajeva su cijelo vrijeme rata navijali za JNA u Vukovaru, jedini ok Bošnjaci koji nikada nisu bili kroatofilni su ovi iz Istočne Bosne dok su u Hercegovini (Stolac, Mostar) većina služili četnicima 45 u ubijanjima Hrvata i čišćenju istočne Hercegovine.
Samo ovi Bošnjaci istočne Bosne su ok ali njima treba objasniti da ne pristajemo na to da Hrvati budu manjina, da gazite Hrvate u Stocu kad vam Srbi naprave referendum ili da sad hapsite nakon Srebrenice u Orašju Hrvate.

Pomeli su ih četnici i partizani kao i Hrvate.Na tisuće ih je nastradalo u postrojbama NDH samo zbog toga što su branili svoje ognjište i nisu bili zločinci.
Fazlagića kula se posljednja branila.Ovi danas mnogi Bošnjaci su to zaboravili,ne spominju opće svoje djedove kao da ni postojali nikada nisu.
Dobro, pročitaj izvješća o istočnoj Hercegovini i Muslimanima i Hrvatima u to vrijeme i etničkom čišćenju Hrvata.
Ovi u Bosni istočnoj su znali kojoj vojsci su pripadali u WW2.

Najodvratnija je 2 partizanska ofenziva kada su preko okolice Sarajeva u svojoj propagandi komunisti objašnjavali kako su se po zimi probijali do "oslobođene" Foče, svi znamo kako i od koga je Foča oslobođena

Kod nas ovdje u Slavonije neki domaći index Hrvati zajedno sa drugim komunistima su bili kolovođe progona ideoloških neistomišljenika da im se dohvate imovine .Predpostavljam da je tako i u Hercegovini,kombinacija domaćih izdajnika i sve kroz KPJ-u?
Bošnjake ili muslimane koji su poginuli u postrojbama NDH nitko i ne spominje.Srbska propagandna mašinerija samo spominje Hrvate ustaše a Bošnjaci ne govore uopće u svojim djedovima vojnicima Rajha NDH ili naj češće malo više bogatim i gotovo apolitičnim potomcima aga i begova koje su partizani masovno likvidirali kao da ni postojali nisu.To je zabranjena povjest Bošnjaka.
Last edited by slavonskilola on 07/11/2016 15:49, edited 1 time in total.
jao_situacije

#1104 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by jao_situacije »

ja ne znam što se registriraju kad ih odma skontamo :roll:
Alfons Kauders

#1105 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Alfons Kauders »

slavonskilola wrote:

Zato jer nam u ovom kraju djedovi nisu bili Ustase, vec SS-ovci.

Ustase su bile i ostale za balije i vlašine. Zna se gdje je isao kulturan narod.
slavonskilola

#1106 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by slavonskilola »

Alfons Kauders wrote:Ko je pustio ovog Srbina sto glumi da je Hrvat na forum?
Šta se ti mješaš? :D
Yug

#1107 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Yug »

slavonskilola wrote:

Malo smo vas ustasetine derali,MALO.

Image

SPLIT
Image

Image

JASENOVAc -DJECA
Image
Yug

#1108 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Yug »

Uldrih wrote:Partizančino prošli put ste pušteni jer nismo mogli na 5 frontova ratovali ali drugi put ćemo vas uvatit, ne kopaju se grobnice u po Sloveniji bezveze.
Samo u Sloveniji ste pobili po Slovencima 150 000 Hrvata, masovne grobnice pune po Teznom i Kočevskom rogu a Zagreb ima 50 masovnih grobnica..svaka općina u Hrvatskoj ima partizanske grobnice.
Pobili ste više Hrvata nego Turci kroz 500 godina.
Jebat ćemo vas kad tad
Malo malo,care premalo.Hrvati su bili antifasisti a odvratne ustasetine i Nacisti su dobili po zasluzi.Niste vise mogli klati djecu i zene,pa ste poslije kmecali ko pickice,HELP SAVEZNICI :D
Idi trazi djeda ustasetinu sa Bujancem bolan :-D :-D :-D

Image

Da Ti nije Frkovic sta u rodu :?
Zvjer umorna od klanja!
Antun Miletić |
Čuvenom koljaču Žilu Frkoviću klonule ruke posle susreta sa Vukašinom iz Klepaca. U krvavom takmičenju Pero Brzića zaklao 1.350 ljudi

"Kad sam ušao u sobu", priča dr Zec, "Žile je sjedio razdrljen, razbarušene kose, sa zakrvavljenim očima i pijanim izrazom lica.

"Na stolu je bila napola ispijena boca rakije i nekoliko čašica u neredu. 'A, došao si, doktore. Sjedi tu na stolicu, i ako hoćeš posluži se rakijom', rekao je.

"U sobi smo ostali sami. Žile me ispočetka odmjeravao sa svih strana, žmirkavim, prkosnim i u isto doba nesigurnim pogledom. A zatim je iznenada skočio s fotelje, podupro se rukama o sto, i unezvijereno upro pogled u mene. 'Znaš li ti, doktore, da te sada mogu preklati kao bravče i da nikome za to neću odgovarati?' 'Znam', odgovorih mu kratko.

"Posle izvjesnog vremena nekako se smirio, a zatim se iznenadno zacerekao, odajući neke neartikulisane glasove.

'Znaš li ti, doktore, zašto sam te zovnuo večeras ovđe? Razumije se da ne znaš. Ali, ne boj se, neću te zaklati. Moraš mi obećati da ćeš mi pomoći.'

'Što mognem, učinit ću'.

STRAŠNI POGLED UMIRUĆEG
KAD god u mučenju i klanju pokušam ponovo da doživim zanos i zadovoljstvo, uvijek me iznenada prostrijeli Vukašinov pogled i tada malakšem, bacim nož i ne mogu više da koljem, žalio se Žile Frković. Počeo sam mnogo da pijem, ali mi to pomaže samo na trenutak. U piću, naročito predveče, često me iznenada trgne glas: 'Radi ti, dijete, svoj posao!' I, eto sad sam postao poslednja crkotina i ničim više ne mogu sebi da pomognem.

Nalio je čašu rakije i odmah je iskapio, ponovo je napunio, a meni doturio bocu i naredio da sebi napunim čašu.

'Elem, doktore, sad smo ovđe nas dvojica sami. I ako itko išta od ovoga što ćemo razgovarati sazna, ti znaš što te čeka.'

Zatim je isprekidano i neujednačeno nastavio:

'Više ne mogu da podnesem ove muke. Ne pomaže mi ni klanje, ni mučenje, ni krv, ni jauk, ni žene, ni rakija. Vrlo dobro znaš tko sam ja. Eto ja, Žile, najkrvaviji ustaša u Jasenovcu, koji je poklao desetine hiljada logoraša i najviše zadovoljstvo doživio u tom klanju, eto, taj Žile je sada poslednja pačavra, zbog tamo nekakvog starog, smrdljivog seljačine Vukašina iz Klepaca.'

Ponovo je zastao, ispio čašu rakije, pa nastavio:

'Ti se sjećaš kad je u kolovozu Jure Maričić poslao oko 4.000 ljudi u Gradinu na klanje. Tada smo se Pero Brzica, Zrinušić, Šipka i ja opkladili tko će te noći zaklati najviše logoraša. Već poslije jednog sata bio sam daleko ispred po broju zaklanih. Nikad u životu nisam osjetio takvo blaženstvo, i već poslije nekoliko sati zaklao sam 1.100 ljudi, dok su ostali jedva stigli da zakolju po 300-400.

Dok sam bio u najvećem zanosu, slučajno sam bacio pogled u stranu i tu ugledao jednog postarijeg seljaka koji s nekim neshvatljivim mirom stoji i spokojno gleda kako ja koljem i kako mi se žrtve u najvećim mukama preturaju. Taj njegov pogled nekako me presjekao: učinilo mi se kao da sam se iz onog najvišeg zanosa najednom skamenio i jedno vrijeme nisam mogao da se maknem. A zatim sam otišao do tog seljaka i od njega saznao da je on neki Vukašin (Mandrapa, AM) iz sela Klepaca kod Čapljine, kome su u kući sve poubijali, a njega poslali u Jasenovac. On je sve to govorio s nekim nedokučivim mirom, koji je mene teže pogađao nego sva stravična kuknjava oko nas. Gledajući i slušajući ga, u meni se najednom razbuktala želja da mu mir i spokojstvo razbijem najsvirepijim mučenjima i da u njegovim mukama, bolu i koprcanju povratim zanos.

Izdvojio sam ga i stavio na jedan panj. Naredio sam mu da vikne: Živio poglavnik Pavelić, ako to ne kaže, da ću mu odsjeći uho. Vukašin je šutio. Otkinuo sam mu uho. Nije rekao ni riječi. Ponovo sam mu rekao da viče: Živio Pavelić, ili ću mu otkinuti i drugo uho. On je i dalje šutio: otkinuo sam mu i drugo uho. Viči: Živio Pavelić, ili ću ti otkinuti nos. A kad sam mu i po četvrti put zapovjedio da uzvikne: Živio Pavelić, i zaprijetio da ću mu nožem izvaditi srce iz grudi, on me pogledao, i uperivši pogled nekako kroz mene i preko mene u neizvjesnost, polako i razgovijetno mi je dobacio: Radi ti, dijete, svoj posao!

Poslije svega te njegove poslednje riječi potpuno su me izbezumile, skočio sam i iskopao mu oči, isjekao srce, preklao grlo od uha do uha i nogama ga sjurio u jamu. Ali, tada je i u meni nešto prepuklo i te noći nijesam više mogao da koljem. Pero Brzica je pobijedio, jer je zaklao 1.350 logoraša, i ja sam mu bez riječi platio opkladu.'

"Poslije ove čudovišne ispovijesti Žile je najednom umukao, unezvijereno se zagledao negđe u daljinu i neko vrijeme ostao kao skamenjena figura. Zatim su mu se počeli nepravilno trzati mišići na licu, očima je sijevao okolo, stezao šake i zarivao nokte sebi u dlanove, počeo je nepravilno da diše.

"Odjednom, provalilo je iz njega neko čudovišno jecanje i plač s rikanjem. Neočekivano, naglo je ustao iz fotelje i srušio se na koljena ispred mene. U jednom mahu uhvatio je i počeo da ljubi moju ruku. Tek poslije prvog zaprepašćenja mogao sam kroz njegovo rikanje da razaberem kako govori:

'Doktore, ko boga te molim, pomozi mi! Ja znam da sam kukavica i ne mogu sam sebi ove muke prekratiti jednim hicem iz revolvera. Ni klanje, ni mučenje, ni najsvirepija zlostavljanja logoraša više mi ne pomažu, ne pomaže mi više ni ispovijest, ni molitva logorskog fratra Brekala. Ne pomaže ni razvrat sa ženama, ni piće, ni orgijanje. Ništa mi više ne pomaže. A ja sam određen za liječnički pregled za komisiju. Ti ćeš tamo biti kao liječnik i davat ćeš stručne prijedloge. Doktore, preklinjem te, pošalji me negđe na odmor, u neku banju, da se tamo pokušam primiriti.'

'Dobro, predložit ću da te pošalju u Lipik.'

"Poslije histeričnog plača Žile se smirio i pridigao, stao preda me i mrko mi dobacio:

'Sad znaš sve. Možeš ići'!"
Last edited by Yug on 07/11/2016 16:07, edited 1 time in total.
slavonskilola

#1109 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by slavonskilola »

Uldrih wrote:Crna Legija je osnovana od izbjeglica iz Foče koje su pobili četnici i partizani, spalili im domove, silovali i pobili sve i to je bio jedan od najvećih zločina u WW2.
Pun kurac muslimana je tu bio
Masakrirali su Foču,Višegrad,Zvornik i druga mjesta u istočnoj Bosni i Hercegovini.Njihovi potomci koji sada sebe nazivaju Bošnjacima su samo zbog naivnosti dozvolili da se to ponovi i u prošlom ratu.
Kako vas Bošnjaci sram nije svojih predaka da ste sada prodali veliko srbskim smradovima a skupa smo ginuli zbog veliko srba ?
Dajete Posavske i Bosanske heroje HOS ovce Srbima u ruke?
slavonskilola

#1110 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by slavonskilola »

Yug wrote:
Uldrih wrote:Partizančino prošli put ste pušteni jer nismo mogli na 5 frontova ratovali ali drugi put ćemo vas uvatit, ne kopaju se grobnice u po Sloveniji bezveze.
Samo u Sloveniji ste pobili po Slovencima 150 000 Hrvata, masovne grobnice pune po Teznom i Kočevskom rogu a Zagreb ima 50 masovnih grobnica..svaka općina u Hrvatskoj ima partizanske grobnice.
Pobili ste više Hrvata nego Turci kroz 500 godina.
Jebat ćemo vas kad tad
Malo malo,care premalo.Hrvati su bili antifasisti a odvratne ustasetine i Nacisti su dobili po zasluzi.Niste vise mogli klati djecu i zene,pa ste poslije kmecali ko pickice,HELP SAVEZNICI :D
Idi trazi djeda ustasetinu sa Bujancem bolan :-D :-D :-D

Image
Četniče mr.!
Stiglo te je ali još nije koliko si zaslužio.
155_mm

#1111 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by 155_mm »

kolega Uldrich, hvala dakodje nam dobro dosao na forum!

nego kazi nam, ko tebi drma kavez?
Yug

#1112 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Yug »

Image
Yug

#1113 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Yug »

Image

Image
Last edited by Yug on 07/11/2016 16:13, edited 1 time in total.
Mirza007

#1114 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Mirza007 »

Dajte moderatori skidajte ove psihopate sa foruma.
Alfons Kauders

#1115 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Alfons Kauders »

slavonskilola wrote:
Uldrih wrote:Crna Legija je osnovana od izbjeglica iz Foče koje su pobili četnici i partizani, spalili im domove, silovali i pobili sve i to je bio jedan od najvećih zločina u WW2.
Masakrirali su Foču,Višegrad,Zvornik i druga mjesta u istočnoj Bosni i Hercegovini.Njihovi potomci koji sada sebe nazivaju Bošnjacima su samo zbog naivnosti dozvolili da se to ponovi i u prošlom ratu.
Kako vas Bošnjaci sram nije svojih predaka da ste sada prodali veliko srbskim smradovima a skupa smo ginuli zbog veliko srba ?
Stani malo, zar nisu u nasim rukama? Tako kaze Plenko :D Ako smo ih mi uhapsili i optuzili, kakve veze sad s tim imaju Srbi? :D

Moram pitati Kolindu.
Alfons Kauders

#1116 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Alfons Kauders »

Uldrih wrote:
slavonskilola wrote:
Dobro, to smo i mi krivi, trebali smo to sve počistiti
Pa i pocistili ste - samo Orasje ostalo i nesto malo oko Brckog.

Srecom Brcko je poklopljeno u miru, tako da iz istocnih u zapadne srbske zemlje morati ici preko nas. Ako se budete fino ponasali, ako ne, morate preko Hrvatske. Ako vas puste.
-H-E-L-L-

#1117 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by -H-E-L-L- »

I tako kolega Yug nakon briefinga o sastancima i uspjesno zakljucenim poslovima Milorada Dodika,stade na branik antifasizma protiv zlih ujaka.Naravno pazi opet sta ce reci Hrvatima na forumu,pa ce reci da su ipak oni bili vecinom partizani,ovi ustase su samo neka losa epizoda,mracni period, pa se samo njih ubijalo, jer treba i dalje njegovati saveznistvo sa njima poput guardiana BH Hrvata Dodika,pa on to prenosi i na virtuelni svijet.
Alfons Kauders

#1118 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Alfons Kauders »

Uldrih wrote: Vi Crveni kmeri ste Boga molili da nas osude za Oluju i trgovali ste državnim tajnama a ovdje ste otvarali tužiteljstvu državne tajne o pripadnicima HVO-a jer ste kmeri izdajnički
Otkud komunjarama Bog?
Lincoln-Burrows

#1119 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Lincoln-Burrows »

Crveni Kmeri
Antifa

i

Ujkani :D
Alfons Kauders

#1120 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Alfons Kauders »

Lincoln-Burrows wrote:Crveni Kmeri
Antifa

i

Svi na broju! Drugovi i drugarice, za dom spremni! :)
Hamolj

#1121 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Hamolj »

Alfons Kauders wrote:
Antifa

i

Ko kaže da suživot nije moguć. :D
GeeTnT

#1122 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by GeeTnT »

Hamolj wrote:
Alfons Kauders wrote:
Antifa

i

Ko kaže da suživot nije moguć. :D
:-D 100 %
Drvosjeca iz Dejcica

#1123 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Uldrih wrote:
Alfons Kauders wrote:
Uldrih wrote: Vi Crveni kmeri ste Boga molili da nas osude za Oluju i trgovali ste državnim tajnama a ovdje ste otvarali tužiteljstvu državne tajne o pripadnicima HVO-a jer ste kmeri izdajnički
Otkud komunjarama Bog?
Karađorđević, Tito, Milošević, Dubajić, Mladić, Draža, Basta su ideološki 99 posto isti i klanjanju se njima dok jednonogi bravar i pedofil je ipak tu na vrhu.
Nisu se nikada pomirili sa slobodnom Hrvatskom, čekali su u kutku podrumu JNA da pobjedi i da ih "oslobodi" jer su omaleni štakori
A ko vam vrati Istru i Rijeku pod okrilje Hrvatske, Pavelić možda? :(
Hamolj

#1124 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Hamolj »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:[

A ko vam vrati Istru i Rijeku pod okrilje Hrvatske, Pavelić možda? :(
Istrani sami tražili da budu dio Hrvatske. Kažu nismo ludi da se pripojimo razvijenoj Italiji.
Drvosjeca iz Dejcica

#1125 Re: Kako objasniti Hrvatskoj da nismo Srbi?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Uldrih wrote:Tito je uništio cijele generacije Hrvata u Sloveniji i diljem križnog puta, cijelu jednu mladost je jednonogi bravar uništio plus je odvojio Vojvodinu, Boku i u BiH.
A u Posavini je stvorio situaciju da Hrvati nigdje nemaju većinu plus je Srbima ostavio JNA(na tlu Srbije).
Bravar je najveći antihrvat u povijesti
Križnog čega? Kurca graha križnog :mrgreen: Pozlatila se Titi svaka!
Locked