Kako nastadosmo? Iz nicega, bog, vanzemaljci, ili...?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
stari_rastafari

#2676 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by stari_rastafari »

fakat wrote:U ono o cemu uglavom pise stari rasta...
Prije svega, fakat! super post! I nemoj se libit da napises vise. Druga stvar, vjerujem da je mucno citati nekakve licne razmirice, i meni je mrsko da ti pravo velim. Ali nekolicina jednostavno ne daje drugu opciju, no nejse.

Ovo je za mene kljucna recenica:
...cudi me tolika naivnost i povjerenje javnosti u mali broj ljudi u cijim je rukama skoncentrisana tolika zastrasujuca moc, finansijska, politicka, vojna, medijska.
Ponekad ne mogu da vjerujem da je toliki nivo povjerenja uopste moguc.

No, poenta onoga svega sto sam napisao dosada jeste da nazalost postoji jedna linija zavjere od vajkada, koja je ljudskoj rasi pomutila znanje o sebi samoj pa se sada pitamo kako smo uopste nastali i koja nam je svrha. Bitno je razumjeti ustvari da su svi aspekti nasega zivota nekako u sluzbi jedne velike, neshvatljivo dugotrajne zavjere. Nekoliko puta sam ponovio, i sa @delllboy79 smo se slozili, da se analitickom analizom kroz generacije moze doci ustvari do najvjerovatnijih pocetaka svega toga. Moj slobodni zakljucak je da sve krece od, kako ih ja zovem (mada nije pravi naziv), drevnih/prastarih lihvara. Treba znati da su oni, kroz generacije i generacije vodili posebnog racuna da se historija procisti, iskrivi, izmanipulise kako bi zametali svoje tragove. Zbog toga su bitni nezavisni/alternativni historicari koji su u stanju doci do kakvih takvih podataka kako bi smo ponovo naucili o sebi. Naravno, tesko je doci do radova takvih ljudi jer su automatski diskreditirani od sluzbenih medija i historicara. Cesto im se desavaju i gore stvari. Ne radi se tu samo o historicarima, ali kao sto rekoh, radi se o vise aspekata ljudskog zivota. Ustvari, volio bih vise saznati o ovome, pa ako neko ima mozda nekih podataka, dokumenata itd neka podijeli sa nama ovdje.

Zbog navedenog je bitno ukljuciti tog crva sumnje i istrazivati a ne prosto vjerovati absolutno svemu cime nas tutkaju u skoli i kroz medije.

Kada govorimo o vanzemaljcima, mada bih volio da se otkriju i sokiraju nas, mada vjerujem da postoje tamo negdje, ipak mi se cini da je sva prica oko njih jedna velika patka zbog nekih sasvim trecih ciljeva.

@ALL
Kada govorimo u TPP / TTIP, naidjoh na slijedece:
Julian Assange wrote:If EU parliamentarians want to see the TTIP they have to call the US embassy and make an appointment. Appointments are only available 2 days a week for 2-hour time slots. Only 2 parliamentarians are permitted at once. They go to US embassy, they have to hand in every electronic device so they cannot possible make a copy. They must agree to keep everything confidential, and they are led to security reading room where 2 US embassy guards watch everything that they do. How can EU parliamentarians possibly understand what they're negotiating for Europe under these circumstances?
WikiLeaks
O ovome je takodjer vise nego bitno govoriti, protiviti se tomu, protestirati, informisati svoju porodicu, prijatelje, poznanike. Ovome bismo trebali posvetiti ili temu ili pricati o tome i ovdje, bilo gdje. Bitno je za SVE NAS, za cijelu planetu. Iskreno, ne mogu da vjerujem da se toliko presucuje, pa i kada neko pokusa o tome govoriti svi preko toga predju kao da je rijec u nekom duhu...

I jos nesto na sta sam naisao i sa cime se slazem:
Image
Dozer

#2677 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by Dozer »

Upravo tako. Od malih nogu nam se usadjuju neke vrijednosti, znanja, norme, tabui, vjerovanja, ideologije itd. Da li smo bas sigurni da sve to nije tacno ciljano i dozirano onako kako je neko zamislio da treba da bude?
Mislim da je dovoljno pogledati nas ovdje, u BiH, i da ce se bez vecih teskoca shvatiti upravo ovo - da se sve kreira i radi kako bi sluzilo nekom buducem stanju.
Od kljakavog obrazovnog sistema koji je i te kako unazadjen u odnosu na nekadasnji, preko socio-ekonomske situacije koja je kakva jeste upravoo jer neki ne zele da je srede, pa do zaglupljivanja djece kroz vjeronauk i etno-nacionalizam od najmladje dobi.
Jel' neko misli da je negdje drugo na svijetu drugacije? Vjerujte mi da nije, i ovo mogu sasvim odgovorno tvrdit jer sam obisao preko 20 drzava od-do.. Alati su mozda drugaciji tu i tamo, ali su metode identicne.

I mene niko ne moze ubijediti da sve to nije ciljano i namjerno, i usmjereno samo u jednom pravcu - ocuvanju nekih elita na vrhu piramide vlasti, moci i novca.
stari_rastafari

#2678 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Dozer wrote:Mislim da je dovoljno pogledati nas ovdje, u BiH
Zbog ovoga se ja cudu cudim nekim reakcijama koje sam procitao ovdje. Kada dolazis iz takvog podneblja onda i te kako imas predispozicije da neke pojave a koje smo ovdje pominjali mnogo lakse prepoznas i svaris nego neki prosjecan, recimo, Svedjanin kojem je pala kasika u med.
Od malih nogu nam se usadjuju neke vrijednosti, znanja, norme, tabui, vjerovanja, ideologije itd.
Ovo je cinjenica, uzmimo samo nase nacine komunikacije. Vec sam postavljao ovaj workshop ali je toliko vrijedan da cu ga postaviti jos jednom i preporucujem svima da ga pogledaju:

Dugo traje ali vrijedi svake sekunde. Moze se i razgoditi pa pogledati iz nekoliko puta. ;) No bitno je pogledati jer je nevjerovatno koliko puta covjek prepozna svoje licne situacije, reakcije, naucene reakcije koje se neprestano ponavljaju jer valjda i ne znamo drugacije. Ovo je video o Zirafi i Sakalu... A skoro svi mi smo Sakali :(
maraccana

#2679 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by maraccana »

stari_rastafari wrote:
Dozer wrote:Ih...vidim ja da sam nesto zaboravio - tebe i te besmislene komentare staviti na ignore. Cek...sacu to ;)

Edit: Jao, ljepoteeee :D
Rekoh ti ja :D
Para oči istina, pa ignore, nastavite spamati .... :lol:
stari_rastafari

#2680 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

maraccana wrote:
stari_rastafari wrote:
Dozer wrote:Ih...vidim ja da sam nesto zaboravio - tebe i te besmislene komentare staviti na ignore. Cek...sacu to ;)

Edit: Jao, ljepoteeee :D
Rekoh ti ja :D
Upravo ovakve slucajeve Dr. Rosenberg naziva Sakalima. :D Svaka mu vrijedi.
maraccana

#2681 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by maraccana »

stari_rastafari wrote:
maraccana wrote:
Upravo ovakve slucajeve Dr. Rosenberg naziva Sakalima. :D Svaka mu vrijedi.
Ma nema, struĆnjak do struĆnjaka ste... :skoljka:
stari_rastafari

#2682 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Yup, a ti si cini mi se vozac trole :P

Ciao ragazzo! :kakoste:
maraccana

#2683 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by maraccana »

stari_rastafari wrote:Yup, a ti si cini mi se vozac trole :P

Ciao ragazzo! :kakoste:
Ako tako kaže struĆnjak za zavjere i potvrdi ovaj struĆnjak za avijone i rakete pr dr Dozer.. :lol:
stari_rastafari

#2684 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

KB9 wrote:...problem oko trave kod obicnih ljudi je taj sto se GOLI KLOSAR u 99% slucajeva zalaze za njenu legalizaciju da bi je PUSIO i bio NADROGIRANI KLOSAR, to ne mozes pobit pa makar se na glavu nasadio al necemo o travi...
Sasvim slucajno opazih ovaj komentar. Mozes li pojasniti na cemu temeljis ovakavu izjavu? Zbog cega smatras da ljudi koji puse travu su "nadrogirani klosari"? Ja znam jako mnogo uspjesnih ljudi razlicite starostne dobi koji konzumiraju redovno. Ti momci i djevojke zaradjuju posteno za svoj zivot i hrane svoje porodice. Obrazovani i elokventni. Ne kradu, placaju sve dazbine, ne prave probleme, nisu agresivni stavise suprotno od toga. Cvrsto su na zemlji i znaju sta rade. I puse godinama. Isto tako znam ljude koji lijece rak uz taj prirodni lijek i osjecaju se bolje te je vidno ustupanje raka.

Stavise, ne znam da li znas da je indijska konoplja 100% upotrebljiva biljka. Moze se koristiti u mnogo razlicitih svrha poput: gradjevinarstvo, textil, hrana, papir, plastika, gorivo, regenerator zemlje..? Hej, pa ni pomenuo nisam medicinu i terapeutska svojstva. :)

Mislim da nema nikakve potrebe da sataniziras ljude koji konzumiraju vutru u rekreativne svrhe. Vutra je uglavnom socijalna, ljudi vole da je puse zajedno. Moze djelovati relaksirajuce. Potice na razmisljanje i oslobadja kreativnost. Napuseni ljudi uglavnom ne prave probleme, ne tuku se i ne mrcvare druge. Mislim, super biljka, ba. Majka priroda. :srce:

Dakle, zbog cega smatras da ljudi koji puse travu su "nadrogirani klosari"?
Last edited by stari_rastafari on 14/05/2016 01:51, edited 1 time in total.
maraccana

#2685 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by maraccana »

Ma čaja i meda i ne može tu rak ništa, struĆnjaci potvrdili... :thumbup: :mrgreen:
pojedinac

#2686 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by pojedinac »

Za sve one, koji razmišljaju ne prihvatajući sve zdravo za gotovo, s znakom upitnika iznad glave!
Dobar izvor informacija je MOJ IZBOR.

Ovo sam ranije, vezano za AA, djelimično spominjao:
ENERGETSKE OBMANE I „TAJNE“(Prvi deo)
ENERGETSKE OBMANE I „TAJNE“(Drugi deo)

Specijalno za budućeg “ljekara” :( :
KAKO NASTAJU BOLESTI? (Prvi deo)
KAKO NASTAJU BOLESTI? (Drugi deo)
KAKO NASTAJU BOLESTI? (Treći deo)
KAKO NASTAJU BOLESTI? (Četvrti deo)
maraccana

#2687 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by maraccana »

pojedinac wrote:Za sve one, koji razmišljaju ne prihvatajući sve zdravo za gotovo, s znakom upitnika iznad glave!
E fakat ne mogu da razmišljam... :lol:
KAKO SU NASTALI DONOSAURUSI KOJI NIKADA NISU POSTOJALI?
http://www.ivonazivkovic.net/DINOSAURUS ... URUSI.html
sizifinho

#2688 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by sizifinho »

pojedinac wrote:Za sve one, koji razmišljaju ne prihvatajući sve zdravo za gotovo, s znakom upitnika iznad glave!

Ovo sam ranije, vezano za AA, djelimično spominjao:
ENERGETSKE OBMANE I „TAJNE“(Prvi deo)
ENERGETSKE OBMANE I „TAJNE“(Drugi deo)

Specijalno za budućeg “ljekara” :( :
KAKO NASTAJU BOLESTI? (Prvi deo)
KAKO NASTAJU BOLESTI? (Drugi deo)
KAKO NASTAJU BOLESTI? (Treći deo)
KAKO NASTAJU BOLESTI? (Četvrti deo)
hahahaha zabrinjavajuce je koliko vas ima

zato i jesmo u klincu s drzavom. Svaka budala misli da zna nesto. :-)

cuj luj paster prevarant hahahah e Boze...
stari_rastafari

#2689 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Image
Le Médecin malgré lui (French pronunciation: ​[lə medsɛ̃ malɡʁe ˈlɥi]; "The doctor/physician in spite of himself") is a farce by Molière first presented in 1666 (published as a manuscript in early 1667[1]) at le théâtre du Palais-Royal by la Troupe du Roi.[2] The play is one of several plays by Molière to center on Sganarelle, a character that Molière himself portrayed, and is a comedic satire of 17th century ... medicine.***
KB9

#2690 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by KB9 »

stari_rastafari wrote:
KB9 wrote:...problem oko trave kod obicnih ljudi je taj sto se GOLI KLOSAR u 99% slucajeva zalaze za njenu legalizaciju da bi je PUSIO i bio NADROGIRANI KLOSAR, to ne mozes pobit pa makar se na glavu nasadio al necemo o travi...
Sasvim slucajno opazih ovaj komentar. Mozes li pojasniti na cemu temeljis ovakavu izjavu? Zbog cega smatras da ljudi koji puse travu su "nadrogirani klosari"? Ja znam jako mnogo uspjesnih ljudi razlicite starostne dobi koji konzumiraju redovno. Ti momci i djevojke zaradjuju posteno za svoj zivot i hrane svoje porodice. Obrazovani i elokventni. Ne kradu, placaju sve dazbine, ne prave probleme, nisu agresivni stavise suprotno od toga. Cvrsto su na zemlji i znaju sta rade. I puse godinama. Isto tako znam ljude koji lijece rak uz taj prirodni lijek i osjecaju se bolje te je vidno ustupanje raka.

Stavise, ne znam da li znas da je indijska konoplja 100% upotrebljiva biljka. Moze se koristiti u mnogo razlicitih svrha poput: gradjevinarstvo, textil, hrana, papir, plastika, gorivo, regenerator zemlje..? Hej, pa ni pomenuo nisam medicinu i terapeutska svojstva. :)

Mislim da nema nikakve potrebe da sataniziras ljude koji konzumiraju vutru u rekreativne svrhe. Vutra je uglavnom socijalna, ljudi vole da je puse zajedno. Moze djelovati relaksirajuce. Potice na razmisljanje i oslobadja kreativnost. Napuseni ljudi uglavnom ne prave probleme, ne tuku se i ne mrcvare druge. Mislim, super biljka, ba. Majka priroda. :srce:

Dakle, zbog cega smatras da ljudi koji puse travu su "nadrogirani klosari"?
zato sto je daleko vise onih narkomanskih nehljebovaca koji se po parkovima porezuju po marku da bi se napusili nego tih uspjesnih ljudi koje ti spominjes, nema potrebe da formiras sliku svijeta u kojem tvojih ima vise jer svima je jasno da nije ni blizu (a ne u tvoju korist)

il je i to jos jedna od teorija zavjere?
stari_rastafari

#2691 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

KB9 wrote:zato sto je daleko vise onih narkomanskih nehljebovaca koji se po parkovima porezuju po marku da bi se napusili nego tih uspjesnih ljudi koje ti spominjes, nema potrebe da formiras sliku svijeta u kojem tvojih ima vise jer svima je jasno da nije ni blizu (a ne u tvoju korist)

il je i to jos jedna od teorija zavjere?
Radi se tek o tvojim uvjerenjima koja temeljis na zabludama i lazima o vutri. Ja licno ne znam nikoga ko pusi travu a da je klosar, nehljebovic koji zica marku po parkovima. Ti si sebi ustvari formirao sliku svijeta na osnovu preuzetih zabluda svog okruzenja.

Kada uzmemo u obzir vutru i njenu upotrebljivost u mnogim sferama pa onda cinjenicu da je uglavnom svuda zabranjena (tek sada se pocinje relaxirati situacija u nekim zemljama) mislim da je jasno da iza svega toga nesto postoji. Da li je to zavjera? Ostavljam tebi da prokljuvis.

Vutra nikad nikoga nije ubila sto se za alkohol i droge ne moze reci. Vutra nije droga. Vutra je biljka data nama od majke prirode. Stavise ljudsko tijelo luci cannabinoide te u kombinaciji sa cannabinoidima iz doticne biljke pomaze ljudskom tijelu da ojaca svoj imuni sistem. Tek jedan od razlicitih svojstava i uticaja te biljke na ljudsko tijelo. I to je naucno dokazano.

Jedina istina tu je da si jednostavno preuzeo namjenski izgradjene zablude drustva i na tome gradis svoja ubjedjenja. Sve sto ti ja mogu reci je da vutra i nije bas takva kakvom je ti zelis predstaviti a ni ljudi koji je konzumiraju nisu takvi kakvim ih prikazujes. Hasisari su dobra raja a vutra dobra drugarica. :D

BTW, nisam siguran kojim "svima" je jasno da je vise nehljebovica i klosara od ovih uspjesnih? Upoznao sam kamaru ljudi sa svih strana svijeta i mogu ti reci da se vutra svugdje pusi i sto je zanimljivo svi ti ljudi koji je puse su u stanju da obezbijede svoju porodicu pa i vise od toga. Na drugu stranu znam i ljudi koji je ne konzumiraju a nisu vala nesto uradili sa svog zivota.
KB9

#2692 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by KB9 »

legendo moja ti izgleda ne zivis na ovoj planeti, jedino jos to ostaje
stari_rastafari

#2693 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

A mozda sam posjetitelj sa neke druge planete? :lol:

Legendo, volio bih cuti na cemu temeljis svoja uvjerenja. Evo recimo po pitanju vutre, na primjeru Marshalla Rosenberga, reci nam, sta tebi tacno smeta na tome sto neko konzumira vutru? Koje tvoje potrebe tu nisu ispunjene kada neko u tvome okruzenju pusi vutru? O cemu se tacno radi?

Hakiz

#2694 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by Hakiz »

sizifinho wrote:
zato i jesmo u klincu s drzavom. Svaka budala misli da zna nesto. :-)
Teoretičari zavjere često izgledaju smiješni.

Ali, činjenica je da se vrhovi religijskih vlasti, obrazovnih "vlasti" (rektori i slični), sportskih "vlasti" itd druže i sastaju isključivo sa vrhom političke vlasti i ekonomske moći, a vrlo rijeteko, kao incident, sa "običniM" svijetom i ljudima koji pate.

Tako da ne bi bilo čudno da se ti vrhovi dogovore kako jedni drugima da pomognu u očuvanju pozicije.
Dozer

#2695 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by Dozer »

Ne, Sizife, nismo mi zato u kurcu, nego smo tu gdje jesmo upravo radi likova koji nesto znaju, a onda to koriste za manipulaciju i licne interese. Ima medju njima i samo takvih tokmaka, cinjenica, ali u svemu tome nisu problem svi oni.
Problem su ljudi kao ti, koji im slijepo vjerujete sve sto kazu, i uopste ne razmisljate da li je to zaista tako kako oni kazu i predstave. A pogotovoo vam ne pada na pamet da bilo sta istrazite. Zalosno je sto ste u takvom stanju svijesti s tako malo godina. To su vasi temelji, i na njima vi vec sada gradite svoj zivot. A to je totalno pogresno.
Kako jedan pametan lik rece - Inteligentnni ljudi uvijek preispituju i istrazuju sve oko sebe. Neinteligentni samo slusaju i vjeruju u sve sto "autoriteti" kazu.

Trava...
U nasem tijelu postoji nesto sto se zove endokanabidoidni sistem. Takodjer, nas mozak PRIRODNO luci THC, ali u mikro kolicini. Zasto je to tako? Zasto mi u svom organizmu imamo sve ovo i cemu to sluzi?
Odgovor se krije upravo u sastavu kanabisa i njegovim kanabinoidima. Da sve bude gore, sve se to vec zna, na koje sve pozitivne nacine kanabinoidi uticu na nas. Zar onda nije logicno pitanje - cemu satanizacija i zabrane kanabisa, a duhan i alkohol su legalni i dostupni na svakom cosku? Od ovo dboje svake godine umiru milioni ljudi. Od kanabisa - ni jedan.

Imate li, vi genijalci, ikakav suvisli i argumentovan odgovor na ovo?
stari_rastafari

#2696 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

@Dozer
Mala ispravka, nas mozak ne luci THC ali upravo spomenute endokanabidoide koji u kombinaciji sa THC-om i CBD-om imaju blagodarne ucinke na nase tijelo i duh. ;) Ta kombinacija je ustvari zasluzna za izgradnju imuniteta pa samim time drasticno usporavanje sirenja celija raka.

Ali evo, pogledaj rezonovanje @KB9, on sigurno ima svoje razloge zasto misli da su ljudi koji pushe "drogirani klosari", i treba cuti i takvo rezonovanje da bismo razumijeli sta je u pozadini.
Ja se recimo slazem sa Bob Marley-em. U videu iznad kaze: "Zasto vlade ljudima brane da puse ganju? Zato sto ih pravi buntovnicima?!" - Zato sto ljudi nadju vremena za sebe, zaustave se i zamisle se nad sobom, svojim zivotom i onim sto ga okruzuje. :)

Medjutim, nikad me nece prestati cuditi ljudi koji misle da se sve desava nekom pukom slucajnosti.

Jos jedan meni zanimljiv video sa nekim interesantnim informacijama, za nesto sam vec nesto cuo al uglavnom bih morao i sam vise istraziti:
Last edited by stari_rastafari on 14/05/2016 14:20, edited 1 time in total.
KB9

#2697 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by KB9 »

stari_rastafari wrote:Ali evo, pogledaj rezonovanje @KB9, on sigurno ima svoje razloge zasto misli da su ljudi koji pushe "drogirani klosari"
greska u koracima

pogledaj dobro sta sam napiso po tom pitanju jer mi se ne da opet pisat stvarno
stari_rastafari

#2698 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

KB9 wrote:
stari_rastafari wrote:Ali evo, pogledaj rezonovanje @KB9, on sigurno ima svoje razloge zasto misli da su ljudi koji pushe "drogirani klosari"
greska u koracima

pogledaj dobro sta sam napiso po tom pitanju jer mi se ne da opet pisat stvarno
Ne moras ti pisati opet, stvarno, evo ja cu umjesto tebe:
KB9 wrote:zato sto je daleko vise onih narkomanskih nehljebovaca koji se po parkovima porezuju po marku da bi se napusili nego tih uspjesnih ljudi koje ti spominjes
A da ti procitas sta sam ja napisao:
stari_rastafari wrote:Ali evo, pogledaj rezonovanje @KB9, on sigurno ima svoje razloge zasto misli da su ljudi koji pushe "drogirani klosari", i treba cuti i takvo rezonovanje da bismo razumijeli sta je u pozadini.
A prije toga sam te nesto i pitao a preskocio si dati odgovor:
stari_rastafari wrote:...na primjeru Marshalla Rosenberga, reci nam, sta tebi tacno smeta na tome sto neko konzumira vutru? Koje tvoje potrebe tu nisu ispunjene kada neko u tvome okruzenju pusi vutru? O cemu se tacno radi?
KB9

#2699 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

Post by KB9 »

autogol ti je to citiranje gdje si naveo citate u kojima sam reko bas sve sto sam mogo i imo, cak i sto me pitas nakon tih citata fakticki, o tome se radi

znaci citaj sta pisem a ne sta ti mislis da pisem
stari_rastafari

#2700 Re: Kako nastadosmo? Ni iz cega, bog, vanzemaljci, ili...?

To sto si napisao su tvoja uvjerenja a ne ono na cemu ih temeljis. Tvoja uvjerenja imaju svoj korijen negdje. A mene zanima gdje je taj korijen. ;) Cuj autogol :lol:
Post Reply