Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ludzak wrote:Imaš posebnu temu striktno za te četničke bradate spodobe, ali sada se priča o potpuno drugim (ali po mentalitetu istim) bradatim spodobama. Jedna glupost ne opravdava drugu glupost.
Nema nama boljitka dokle god se ne riješimo ekstremizma i sa jedne, i sa druge, i sa treće strane. A ekstremizma u Bosni ne manjka. Toliko ekstremizma u tako maloj državi nema nigdje.
ALi to smo mi i zaslužili. Mi smo sasvim necvilizovan, i intelektualno mal narod.
Idemo redom odnosno prvo da se pozabavimo spodobama koje vec vise od 100 godina na ovim prostorima kolju, ubijaju, siluju i sve to javno i bez stida slave i zeljno iscekuju narednu priliku. Dakle, oni su apsolutni prioritet jer se vec vise od 100 godina niko njima nije ozbiljno pozabavio.
Sve dok se njima ne pozabavimo, ja sam apsolutno protiv toga da se diraju bilo koji drugi koji su u agresiji na BIH ubijali samo ove agresorske spodobe sa pocetka mog reply-a.
Za te bradate spodobe koje danas nazivas teroristima nisi ni znao da igdje postoje dok nije otpocela globalna islamofobna kampanja kojoj si se izmedju ostalih i ti pridruzio. A zasto za njih prije nisi znao? Zato sto su ljudi gledali svoja posla i nisu nikoga dirali. Danas su vam trn u oku, a ti kada se sljedeci put desi agresija na BIH trazi pomoc od licemjernog Zapada ili jos gore ako si vec na Zapadu, onda nemas apsolutno nikakvo pravo da laprdas o desavanjima u drzavi koju nikada neces posjetiti ili koju posjetis 5 dana svake prestupne godine kada te uhvati nostalgija.
Aj sad tutanj.
na temi vezanoj za jedno zlo ti ga pravdas tim da postoji drugo zlo
Patriotska_Liga wrote:Kakvi ba britanski stručnjaci? Sun je najveće smeće u historiji medija i niko ali niko ozbiljan ne daje nikakvu pažnju tom tabloidu. Znači Avaz je spram Suna enciklopedija. Toliko o tome.
I ovaj naslov 'kako nas vide Britanci' je jednostavno tendenciozan. Svako malo neka budala u zapadnoj Europi kaže nešto na ovu temu i mi napadamo kompletne države i narode zbog toga. Nemojte da nasjedate na ovakve idiotizme najvećeg medijskog smeća igdje i ikad.
Nastranu cinjenice da su bradate selefunjare, zajedno s uhljebljenom minder bagrom koja ih je dovela, odavno Bosnjacima nalijepili etiketu o koju cemo sve vise da se saplicemo, zivo me zaboli kurac za pisanje novine koja u Engleskoj ima status Avazovog "dzet set" dodatka. Ne cudi me sto su kao referentni izvor informacija uzeti bas od strane proustaskog portala, poput ove karine zvane bljesak.
Ludzak wrote:Imaš posebnu temu striktno za te četničke bradate spodobe, ali sada se priča o potpuno drugim (ali po mentalitetu istim) bradatim spodobama. Jedna glupost ne opravdava drugu glupost.
Nema nama boljitka dokle god se ne riješimo ekstremizma i sa jedne, i sa druge, i sa treće strane. A ekstremizma u Bosni ne manjka. Toliko ekstremizma u tako maloj državi nema nigdje.
ALi to smo mi i zaslužili. Mi smo sasvim necvilizovan, i intelektualno mal narod.
Idemo redom odnosno prvo da se pozabavimo spodobama koje vec vise od 100 godina na ovim prostorima kolju, ubijaju, siluju i sve to javno i bez stida slave i zeljno iscekuju narednu priliku. Dakle, oni su apsolutni prioritet jer se vec vise od 100 godina niko njima nije ozbiljno pozabavio.
Sve dok se njima ne pozabavimo, ja sam apsolutno protiv toga da se diraju bilo koji drugi koji su u agresiji na BIH ubijali samo ove agresorske spodobe sa pocetka mog reply-a.
Za te bradate spodobe koje danas nazivas teroristima nisi ni znao da igdje postoje dok nije otpocela globalna islamofobna kampanja kojoj si se izmedju ostalih i ti pridruzio. A zasto za njih prije nisi znao? Zato sto su ljudi gledali svoja posla i nisu nikoga dirali. Danas su vam trn u oku, a ti kada se sljedeci put desi agresija na BIH trazi pomoc od licemjernog Zapada ili jos gore ako si vec na Zapadu, onda nemas apsolutno nikakvo pravo da laprdas o desavanjima u drzavi koju nikada neces posjetiti ili koju posjetis 5 dana svake prestupne godine kada te uhvati nostalgija.
Aj sad tutanj.
Te bradate spodobe, teroristi, su sami sebe otkrili nije trebala nikakva globalna islamofobna kampanja. Zahvali se Bosnicu i ostalim bradatim spodobama, koji nagovaraju zalutale Bosnjake da ubijaju druge muslimane po pustinjama Sirije i Iraka. Sve u ime, jel, islama.
Zato, mi Bosnjaci, trebamo prvo da pogledamo u svoju avliju, pa onda u tudju. I jedne i druge bradonje nam rade o glavi.
Point. wrote:Te bradate spodobe, teroristi, su sami sebe otkrili nije trebala nikakva globalna islamofobna kampanja. Zahvali se Bosnicu i ostalim bradatim spodobama, koji nagovaraju zalutale Bosnjake da ubijaju druge muslimane po pustinjama Sirije i Iraka. Sve u ime, jel, islama.
Zato, mi Bosnjaci, trebamo prvo da pogledamo u svoju avliju, pa onda u tudju. I jedne i druge bradonje nam rade o glavi.