Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

jahh

#51 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by jahh »

klavirdžija wrote:
jahh wrote:Najgori narod u historiji covjecanstva nesto nekome govori? ^^

To sto imaju para (koje su nakrali od pola planete i koje dan danas kradu) i 'napredni su' (ekonomski, ne moralno ili nekako drugacije) ne znaci (meni) nista.
Moralniji je prosječni britanski lopov od prosječnog bh. univerzitetskog profesora.

Što se krađe tiče, njihov sistem vrijednosti se ipak ne zasniva na kako nekoga prevariti od pijace do parlamenta, na sadaka mentalitetu i šupliranju uprazno za razliku od nas. Svako poređenje sa Britancima je smiješno, nema nas nigdje.
Moral i obrazovanje nisu apsolutni nikako povezani.

Pok(r/l)ali Afriku, napravili genocid u Americi, Indiji, itd. Slažem se i ja da je prosječan bosanac veoma loš.
Bodkin

#52 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by Bodkin »

Vi znate sta je the sun? Pa gori od najgoreg avazovog smeca
KB9

#53 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by KB9 »

hAZNADAR wrote:
KB9 wrote:na nasu zalost britanci imaju potpuno pravo da ovo pisu jer ne lazu

sve dok postoje mjesta u koja normalan covjek fakticki ne moze zakoracit od tih bolesnih bradatih spodoba (a drzava nema volje da se aktivira po tom pitanju) tako nam je kako nam je, sami smo sebi krivi :bih:
Imas u Londonu vise bradatih spodoba nego u cijeloj BiH,.. i ne samo Londonu.
I usput receno mnogo vise mjesta gdje ne smijes zakoraciti.
A gdje to u BiH ne smijes zakoraciti od vehbosa?

Menscini da si ti jedan od onih,..
od kojih sam ja matere ti tvoje?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#54 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by Truba »

nema zemlje gdje britanci nisu zakuhali
stoka
hAZNADAR

#55 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by hAZNADAR »

KB9 wrote:
hAZNADAR wrote:
KB9 wrote:na nasu zalost britanci imaju potpuno pravo da ovo pisu jer ne lazu

sve dok postoje mjesta u koja normalan covjek fakticki ne moze zakoracit od tih bolesnih bradatih spodoba (a drzava nema volje da se aktivira po tom pitanju) tako nam je kako nam je, sami smo sebi krivi :bih:
Imas u Londonu vise bradatih spodoba nego u cijeloj BiH,.. i ne samo Londonu.
I usput receno mnogo vise mjesta gdje ne smijes zakoraciti.
A gdje to u BiH ne smijes zakoraciti od vehbosa?

Menscini da si ti jedan od onih,..
od kojih sam ja matere ti tvoje?
Ma nije vazno,...
KB9

#56 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by KB9 »

naravno da je vazno jer izgleda cim nisam za vehabije i njihove jos malo pa gradove gdje ne smijes krocit nogom ako nisi njihov, onda mora da sam jedan od tih nekih

sta me boli kakva je britanija, koga ona finansira, koga oni imaju, sta rade u svijetu, to ni najmanje ne mjenja i umanjuje cinjenicu da su se kod nas vehabije opasno razmahale a drzava ni da pomakne prstom po tom pitanju
GeeTnT

#57 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by GeeTnT »

Za sve je kriv...Riki alijas Dzevdo..
zigson

#58 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by zigson »

dezurni_ucenik wrote:Vaginousti Kurcic nam ga trpa svaki dan sa izjavama o nekakvim iskrama u Bosni te kako je on satro zabrinut za stanje u drzavi a sad se trebamo da se brinemo oko nekog tabloida koji je engleska verzija Express magazina. Zar treba padati na pisanja magazina koji ovakve stvari objavljuje:

Image
Cuj djavolski znak hahah, mali sebi urezo trigonometrijsku kruznicu, ima ah na matematiku, treba ga gurati mozda je potencijal
calculator

#59 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by calculator »

SerijeSync wrote:Britanski stručnjaci ocjenjuju da je Bosna i Hercegovina "plodno tlo" za teroriste i upozoravaju da će britanska sigurnost biti ugrožena ukoliko se toj zemlji dozvoli da postane članica Europske unije, objavio je The Sun.

Stručnjaci navode kako je BiH, u kojoj živi tri miliona muslimana, napustilo oko 300 ekstremista kako bi se borili na strani džihadista u Siriji i Iraku. Pored toga, zastava Islamske džave se vijori u pojedinim selima, prenosi The Sun i podsjeća da je BiH podnijela zahtjev za članstvo u EU.

Ukoliko postane članica Unije, njezini građani bi imali veću slobodu da uđu u Veliku Britaniju što, navodi britanski medij, povećava strah od napada ekstremista.

http://bljesak.info/rubrika/vijesti/cla ... -eu/154121
U ovakvim situacijama "država s mudima", njeni najviši predstavnici, pozivaju britanskog ambasadora "na raport" i uručuju mu protestnu notu, i potom od britanskog suda traže odlučivanje o kleveti i šteti koju uzrokuje ovakvo pisanje, traže javno izvinjenje i možda i više....

U protivnom, šalju ljude........ :oops:
animals

#60 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by animals »

calculator wrote:
SerijeSync wrote:Britanski stručnjaci ocjenjuju da je Bosna i Hercegovina "plodno tlo" za teroriste i upozoravaju da će britanska sigurnost biti ugrožena ukoliko se toj zemlji dozvoli da postane članica Europske unije, objavio je The Sun.

Stručnjaci navode kako je BiH, u kojoj živi tri miliona muslimana, napustilo oko 300 ekstremista kako bi se borili na strani džihadista u Siriji i Iraku. Pored toga, zastava Islamske džave se vijori u pojedinim selima, prenosi The Sun i podsjeća da je BiH podnijela zahtjev za članstvo u EU.

Ukoliko postane članica Unije, njezini građani bi imali veću slobodu da uđu u Veliku Britaniju što, navodi britanski medij, povećava strah od napada ekstremista.

http://bljesak.info/rubrika/vijesti/cla ... -eu/154121
U ovakvim situacijama "država s mudima", njeni najviši predstavnici, pozivaju britanskog ambasadora "na raport" i uručuju mu protestnu notu, i potom od britanskog suda traže odlučivanje o kleveti i šteti koju uzrokuje ovakvo pisanje, traže javno izvinjenje i možda i više....

U protivnom, šalju ljude........ :oops:
Da. tako i Erdogan bi da hapsi po Njemackoj za Satiru...
Zna se da ima cetnika u BiH, da ima ustasa..a Isilovaca, nema..treba tuziti Engleze za klevetu..jel da..
poostar

#61 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by poostar »

Nisam znao da The Sun predstavlja sve Britance.
The Sun citaju ljudi poput ovog jadnika :

https://m.youtube.com/watch?v=aYd9qbRz2fc

:D
Alfons Kauders

#62 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by Alfons Kauders »

Ovo je super vijest!

Sun je britanska verzija Avaza/Expressa - ono, bas se treba ponositi kad te prozovu. :D
BAK-eV

#63 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by BAK-eV »

_BataZiv_0809 wrote:U Britaniji se vodi kampanja pro i contra izlaska drzave iz EU, te iz tog konteksta treba ovo posmatrati. I zapitati se zasto smo dozvolili da nekome budemo argument ove vrste.
Ko to mi?
Ajatolah_

#64 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by Ajatolah_ »

jahh wrote:Pok(r/l)ali Afriku, napravili genocid u Americi, Indiji, itd.
Ko ba oni? Ima l' ko živ da je odgovoran za to? Ne postoji kolektivna odgovornost, a pogotovo da se prenosi s generacije na generaciju.
Rampage

#65 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by Rampage »

klavirdžija wrote:

To sto imaju para (koje su nakrali od pola planete i koje dan danas kradu) i 'napredni su' (ekonomski, ne moralno ili nekako drugacije) ne znaci (meni) nista.
Moralniji je prosječni britanski lopov od prosječnog bh. univerzitetskog profesora.

Što se krađe tiče, njihov sistem vrijednosti se ipak ne zasniva na kako nekoga prevariti od pijace do parlamenta, na sadaka mentalitetu i šupliranju uprazno za razliku od nas. Svako poređenje sa Britancima je smiješno, nema nas nigdje.
Klasičan, školski primjer iskompleksiranog Balkanca kojem je draže tuđe vnoGo od vlastitoga dobra a koji nije otišao dalje od svoje mahale.
klavirdžija

#66 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by klavirdžija »

Ajatolah_ wrote:
jahh wrote:Pok(r/l)ali Afriku, napravili genocid u Americi, Indiji, itd.
Ko ba oni? Ima l' ko živ da je odgovoran za to? Ne postoji kolektivna odgovornost, a pogotovo da se prenosi s generacije na generaciju.

Očito si propustio taj čas kod Šešelja, sreća pa ove vajne bošnjačke patriJote nisu.
jahh

#68 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by jahh »

klavirdžija wrote:
Kuda sam ja sve hodao, zatucani balavci ne bi mogli naći ni na Google Maps.
Farma i Veliki brat. :izet:

To je taj mentalni sklop.
klavirdžija

#69 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by klavirdžija »

Odlične za proučavanje vašeg mentalnog sklopa. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#70 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by _BataZiv_0809 »

BAK-eV wrote:
_BataZiv_0809 wrote:U Britaniji se vodi kampanja pro i contra izlaska drzave iz EU, te iz tog konteksta treba ovo posmatrati. I zapitati se zasto smo dozvolili da nekome budemo argument ove vrste.
Ko to mi?
Pa oni koje "vide" Britanci.
BAK-eV

#71 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by BAK-eV »

_BataZiv_0809 wrote:
BAK-eV wrote:
Ko to mi?
Pa oni koje "vide" Britanci.
Hvala na konkretnom odgovoru.
jahh

#72 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by jahh »

klavirdžija wrote:Odlične za proučavanje vašeg mentalnog sklopa. :D
Upali TV, odgledaj par sati reality show-a, onda dođi na forum i jos par sati komentariši isti, zatim otvori neku temu i komentariši kako si ti obišao svijet. Repeat.

Što je još žalosnije takvih je 50% korisnika foruma ovog.
piupiu

#73 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by piupiu »

Rampage wrote:
klavirdžija wrote:

Klasičan, školski primjer iskompleksiranog Balkanca kojem je draže tuđe vnoGo od vlastitoga dobra a koji nije otišao dalje od svoje mahale.
A, kako se zovu oni koji sagovornicima javno postavljaju dijagnoze i ustanovljavaju komplekse? :oops:

Mišljenje o "kompleksima" sagovornika najbolje je zadržati za sebe, ono zaista i ni na koji način ne doprinosi diskusiji na forumu.

Unaprijed hvala.
:)
choxnox

#74 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by choxnox »

Ludzak wrote:Imaš posebnu temu striktno za te četničke bradate spodobe, ali sada se priča o potpuno drugim (ali po mentalitetu istim) bradatim spodobama. Jedna glupost ne opravdava drugu glupost.
Nema nama boljitka dokle god se ne riješimo ekstremizma i sa jedne, i sa druge, i sa treće strane. A ekstremizma u Bosni ne manjka. Toliko ekstremizma u tako maloj državi nema nigdje.
ALi to smo mi i zaslužili. Mi smo sasvim necvilizovan, i intelektualno mal narod.
Idemo redom odnosno prvo da se pozabavimo spodobama koje vec vise od 100 godina na ovim prostorima kolju, ubijaju, siluju i sve to javno i bez stida slave i zeljno iscekuju narednu priliku. Dakle, oni su apsolutni prioritet jer se vec vise od 100 godina niko njima nije ozbiljno pozabavio.

Sve dok se njima ne pozabavimo, ja sam apsolutno protiv toga da se diraju bilo koji drugi koji su u agresiji na BIH ubijali samo ove agresorske spodobe sa pocetka mog reply-a.

Za te bradate spodobe koje danas nazivas teroristima nisi ni znao da igdje postoje dok nije otpocela globalna islamofobna kampanja kojoj si se izmedju ostalih i ti pridruzio. A zasto za njih prije nisi znao? Zato sto su ljudi gledali svoja posla i nisu nikoga dirali. Danas su vam trn u oku, a ti kada se sljedeci put desi agresija na BIH trazi pomoc od licemjernog Zapada ili jos gore ako si vec na Zapadu, onda nemas apsolutno nikakvo pravo da laprdas o desavanjima u drzavi koju nikada neces posjetiti ili koju posjetis 5 dana svake prestupne godine kada te uhvati nostalgija.

Aj sad tutanj.
elk

#75 Re: Kako nas vide Britanci: Teroristi čija zemlja ne smije u EU

Post by elk »

Vako,draze mi je englesko govno nego bakirov,miletov i covketov parfem.
Post Reply