Pozdrav.
Zanima me kako napraviti racun u banci da izvadim debitnu kartu na kojoj cu primati novac preko stranica poput Paypala ,jer zelim pokusati zaradjivati preko intrerneta.
Gledao sam neke stranice i ako nisu fake veoma je dobro placeno, 9eura po satu radjenje onih Surveja.
Htjeo bih to pokusati i da radim bruku jos nekih stvari poput pravljenja grafika,reklamiranja, prodaja accountova na igrama.
Nedavno sam prodao svoj account na WOW-u za nesta u vrijednosti od 100dollara iako je bio privatni server i sve je djabe.
Kako napraviti debitnu karticu za paypal ?
Moderator: anex
-
dukiduk
#2 Re: Kako napraviti debitnu karticu za paypal ?
Otidji u Unicredit bank dd Mostar, traži debitnu karticu, VISA ili Maestro, sa opcijom da ti otključaju plaćanje i korištenje preko NET-a.
-
stidljiv
#3 Re: Kako napraviti debitnu karticu za paypal ?
Sa Maestrom ne moze placati niti povlaciti sa Paypala! Samo Visa ili MasterCard!
- green man
#4 Re: Kako napraviti debitnu karticu za paypal ?
Odeš u banku u kojoj imaš račun, predaš zahtjev za VISA electron karticu. Kad je dobiješ, povežeš je sa pay pal i žanji...
- BAN___KAI
#5 Re: Kako napraviti debitnu karticu za paypal ?
Zivim u Sarajevu i Nemam nikakav racun ni u jednoj banci.
A elektron karta je samo drugi naziv za debitnu karticu ? tj na engleskom
I jos me zanima , koliko cu ja morati tim bankama davati za te troskove ? procitao sam nesta 4KM mjesecno, treba li se ista dati kada se pravi taj account ?
A elektron karta je samo drugi naziv za debitnu karticu ? tj na engleskom
I jos me zanima , koliko cu ja morati tim bankama davati za te troskove ? procitao sam nesta 4KM mjesecno, treba li se ista dati kada se pravi taj account ?
-
stidljiv
#6 Re: Kako napraviti debitnu karticu za paypal ?
ProCredit banka, otvoris tekuci KM racun (besplatno), ispunis zahtjev za Visa Electron karticu (10 KM kosta izadavanje) i sacekas jedno 2 sedmice kad ti bude gotova.
Povezes je sa Paypalom i to je to.
Mjesecno odrzavanje racuna je 1,5 KM u ProCredit banci gdje ja imam racun vec godinama.
Povezes je sa Paypalom i to je to.
Mjesecno odrzavanje racuna je 1,5 KM u ProCredit banci gdje ja imam racun vec godinama.