Kako namjestiti kosu?
Moderator: anex
-
musac
#1 Kako namjestiti kosu?
Pozdrav,
Imam malo duzu kosu i htio bih da mi sva ide prema nazad... ali posto je duza, siske spadaju na celu tako da ne znam kako da je "ucvrstim" prema nazad...
Naravno, ne zelim da koristim gel. Cuo sam da imaju neke "nevidljive" trake ili zice?
Hvala.
Imam malo duzu kosu i htio bih da mi sva ide prema nazad... ali posto je duza, siske spadaju na celu tako da ne znam kako da je "ucvrstim" prema nazad...
Naravno, ne zelim da koristim gel. Cuo sam da imaju neke "nevidljive" trake ili zice?
Hvala.
-
Tuzlachina
nabaci periku preko tog zbuna ...

- Neelix
Jedna do druge kuce su dvje
on voli metal ja narodne
zapalit cu mu kose dugacke
tesko je meni sigurno je
jebem mu metal jebem mu sve
prebit cu mu noge herave
Udara gitaru taj metalac
grmi Fender grmi Vox pojacalo
oprosti gostu ja sam ti Bosanac
vuce me narodnooo
http://www.youtube.com/watch?v=GFi2j68G ... re=related

on voli metal ja narodne
zapalit cu mu kose dugacke
tesko je meni sigurno je
jebem mu metal jebem mu sve
prebit cu mu noge herave
Udara gitaru taj metalac
grmi Fender grmi Vox pojacalo
oprosti gostu ja sam ti Bosanac
vuce me narodnooo
http://www.youtube.com/watch?v=GFi2j68G ... re=related
-
mamica papucarka
stoj an supert ventilatora jedno deset minuta 
- chuchumbamayumbe
#9 Re: Kako namjestiti kosu?
Upusti te shiske da jos porastu, a podsisaj malo "rep". pa kada i siske skroz porastu onda ih zabacis nazad i uvezes sa repom, k'o Steven Segal BA!musac wrote:Pozdrav,
Hvala.
- superxenon
prije izlaska, na jedno 2h pocni se lagano svako 6 do 9 minuta zalizivati tjerajuci kosu u smjeru kojem zelis, pri tome nemoj zaboraviti malo pljucnuti po dlanu, eventualno izmedju prstiju... pozitivan rezultat zagarantovan.
sretno!
sretno!
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#12 Re: Kako namjestiti kosu?
Kupi onu mrežicu za kosu kao kod Reufa u Nadrealistima!musac wrote:Pozdrav,
Hvala.
- The Nightwatchman
podvezi sa silkom da se ne vidi preko kose, a iza usiju pricvrsti sa dvije udice

-
Ida_gz
#15 Re: Kako namjestiti kosu?
grunt wrote:
Kupi onu mrežicu za kosu kao kod Reufa u Nadrealistima!
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ako nije prirodna gusta griva koju volimo
okani se duge kose, jer na to se pale samo sesnaestogodisnjakinje 
mnogo je kulje
vidjeti urednu kosu 
ako ipak previse volis svoju kosu, koristi lak, jer gel i komplet dojam je such a turnoff
dakle, vazi isto sto i za zenske: oprana, sjajna kosa, kolika god da jeste, vaznija je mnogo od frizure.
mnogo je kulje
ako ipak previse volis svoju kosu, koristi lak, jer gel i komplet dojam je such a turnoff
dakle, vazi isto sto i za zenske: oprana, sjajna kosa, kolika god da jeste, vaznija je mnogo od frizure.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
eto, 100 posto potvrdamaccarona wrote:ako hoces da te vole zreleonda se sisaj na celavo
![]()
pricajuti prosto kipte od testosterona
:D:D:D:D
ako nesne moras
probaj sa selotepom
- Bea_Trix
mora imati torzo k'o iz price za toMinnela wrote:i obavezno neku tetovazu neka napravi kad se oshishamaccarona wrote:ako hoces da te vole zreleonda se sisaj na celavo
![]()
pricajuti prosto kipte od testosterona
:D:D:D:D
ako nesne moras
probaj sa selotepom
..po mogucnosti da prekrije citav vrat i glavu
![]()