Kako da nagovorim partnericu da spava u troje skupa samnom i jednim mojim drugom. Poslije možda i u četvoro sa njegovom ženom.
Imam djevojku 18 mjeseci. Nismo o tome do sad razgovarali ali se nadam da je uključim u neke swingerske akcije. Primjetio sam na nudističkij plaži da je egzibicionista tj. da voli kad je gledaju golu. Čak i na mješovito tekstilno - nudističkoj uvijek se skine gola. Mislim da bi u odgovarajućim socijalnim okolnostima pristala i na grupni seks. Polažem nade da me procjena ne vara.
Prije 2 mjeseca moja šefica iz firme me je uvela u čari grupnog seksa sa jednom diskretnom ekipom, ali mali možda dodatni problem je njena djeca idu u obdaniše u kojem je moja partnerica jedna od vaspitačica odnosno vlasnica i moglo bi se odraziti na biznis. Spreman sam da bacim sve na kocku i da joj priznam svoju tajnu priču i pokušam je privoliti na novi stil života jer vjerujem da je u dubini duse egzibicionistkinja i nimfomanka ali i s druge strane da rizikujem sve, da se naljuti i ostavi me.
Šta vi mislite kako to uraditi? Da li će reći Da ili se varam u procjeni?
Kako nagovoriti partnericu na grupni seks?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- animals
#2 Re: Kako nagovoriti partnericu na grupni seks?
Napijes je pa joj predlozis..ako pristane onda je ok,,ako ne, kazi samo si se salio..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3 Re: Kako nagovoriti partnericu na grupni seks?
Drogiraj je.
- animals
#4 Re: Kako nagovoriti partnericu na grupni seks?
Ili je bacis u gomilu goli muskaraca i ako joj se svidi ne moras je nagovarati..
nes je moci odbitit