Za frizera imam živaca najčešće dvaput godišnje.Dino34 wrote:Sa ovim gore nosonjom.cendlerbing wrote:Ma s kim se ovo poredi svegati?Fino dvaput mjesečno kod frizera i babo ručo, što bi reko onaj jedan stari forumaš.cendlerbing wrote: Ja te savjetujem ko sestra a ti tako
Bićeš brzo pola-pola ovako ko ja. Pola crno, pola žuto.
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cendlerbing
#3651 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- HAVANA
#3652 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nemoj dino u plavo bices ko jala i buba.
- insomnia78
#3653 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A na kraju je trpa siptar iz Srebrenika
Hajte molim vas
Hajte molim vas
- insomnia78
#3654 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Znam ja jednu takvu, znam ih vise al nejse. Ljepila slicive tij nekakih zavodnika po netu, hoce ovo, nece ono. Sad joj se cojk pjan upisa u krevet
- King Theoden
#3655 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sad sam guglo ovo ime koje si napisala.cendlerbing wrote:Za
Ne znam šta da kažem...
Vi djevojke ste baš naivne. Ono, vjerovatno je negdje popularan, plus fotošop koji odradi svoje i dobiješ ljepotana.
A ovakav je u rl.
Džaba kupkice, kremice i mazice- čist prosjek.
da čovjek nije popularan tj da je neki sarajlija, nikad mu broja ne bi dala jer je čist prosjek.

- King Theoden
#3656 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne pratim gospodu.HAVANA wrote:Nemoj dino u plavo bices ko jala i buba.
U srebreniku nema šiptara.insomnia78 wrote:A na kraju je trpa siptar iz Srebrenika
Hajte molim vas
Kod tebe samo neki crnjaciinsomnia78 wrote:Znam ja jednu takvu, znam ih vise al nejse. Ljepila slicive tij nekakih zavodnika po netu, hoce ovo, nece ono. Sad joj se cojk pjan upisa u krevet
- pustopoljina
#3657 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Lik ima 10-20 godina staza upotrebe lakih i tezih narkotika 
- pustopoljina
#3659 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Btw. A kakvog sam jucer siptara vidjela
uvijek se iznenadim da ih ima svakakvih, a ne samo onaj ex yu lik iz vica.
- cendlerbing
#3660 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Šta mu fali na ovoj slici, ja ne vidim. Misliš li da nesavršenosti poput podočnjaka i polusklopljenih očiju na spontano uhvaćenoj fotografiji degradiraju izgled nekoga?Dino34 wrote:Sad sam guglo ovo ime koje si napisala.cendlerbing wrote:Za
Ne znam šta da kažem...
Vi djevojke ste baš naivne. Ono, vjerovatno je negdje popularan, plus fotošop koji odradi svoje i dobiješ ljepotana.
A ovakav je u rl.
Džaba kupkice, kremice i mazice- čist prosjek.
da čovjek nije popularan tj da je neki sarajlija, nikad mu broja ne bi dala jer je čist prosjek.
- muha_sa
#3661 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
jel oTaj sa slike žena vrijedna braka 
- insomnia78
#3662 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jest. Naleti i lijep cigan. Pogledaj im zato djecupustopoljina wrote:Btw. A kakvog sam jucer siptara vidjelauvijek se iznenadim da ih ima svakakvih, a ne samo onaj ex yu lik iz vica.
Ljetos na SP u fudbalu kad vidis one napucane trebe udate za njihove igrace. A da ostavi djete na trotoaru preskakli bi ga ljudi
- cendlerbing
#3663 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nako, naizgled jest, al evo pustopoljina veli da je drogeraš pa sad više nismo sigurne.
- HAVANA
#3664 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa prija mu,bolje izgleda od streberapustopoljina wrote:Lik ima 10-20 godina staza upotrebe lakih i tezih narkotika
- muha_sa
#3665 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
NIKADHAVANA wrote:Pa prija mu,bolje izgleda od streberapustopoljina wrote:Lik ima 10-20 godina staza upotrebe lakih i tezih narkotika

-
chombe trajla be
#3666 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Evo jedan veliki argument za Dinu: Ovaj lik sa slike je presadio kosu, al fakat. Izvor: GoogleMunlajt wrote:Ma zgodan si kako god... Ovo garav je samo stvar ukusa... Doduse ima i jedan plavušan koji mi je sav ufff
- King Theoden
#3667 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Seko, zar treba da nabrajamcendlerbing wrote:Šta mu fali na ovoj slici, ja ne vidim.
Uporedi dvije postavljene slike.
Na ovoj trči, trči pa vlas kose.
Nos još veći nego na prethodnoj. Lice ispijeno iumorno,a oči upale. Podočnjaci, bore, preveliki zubi za ovo lice, prejaki i dosta izraženi vilični mišići...
- King Theoden
#3668 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Je l ti još uvijek aktuelan onaj račun na koji sam ti uplaćivao honorarechombe trajla be wrote:Evo jedan veliki argument za Dinu: Ovaj lik sa slike je presadio kosu, al fakat. Izvor: Google More je farbat kako hoće, al Dino je za njega lafčina!
E, ako je ona slika aveta starija, onda ova na kojoj je lijep nije niš do goli fotošop.
-
moonca
#3669 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ruzan je ruzan cijeli zivot -- #drsteseruznih... 
- DzordzHodzic
#3670 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dviconja ako citas uleti i razbij ove neckbeardseMarlboroGold wrote:Ne znam brate... koju posluku porati?DzordzHodzic wrote:Kakvi su ovo cringe leveli sta je ovo
Treba nam dviconja da ovo razbije
- pustopoljina
#3671 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Mozda se i varam, al' imam nos nazalost.cendlerbing wrote:Nako, naizgled jest, al evo pustopoljina veli da je drogeraš pa sad više nismo sigurne.
- cendlerbing
#3672 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A, ja mislila da sam ja komplikovanog ukusa.Dino34 wrote:Seko, zar treba da nabrajamcendlerbing wrote:Šta mu fali na ovoj slici, ja ne vidim.
Uporedi dvije postavljene slike.
Na ovoj trči, trči pa vlas kose.
Nos još veći nego na prethodnoj. Lice ispijeno iumorno,a oči upale. Podočnjaci, bore, preveliki zubi za ovo lice, prejaki i dosta izraženi vilični mišići...
-
almir90
#3673 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne znam zašto se hvataš za Red Pill, Jordana jer nemaju apsolutno veze s onim što sam ja pisao. Ti kažeš da sam ja u većini pogriješio, ti meni navedi šta je tačno to što je istina i ono u čemu ja griješim. Ne možeš nekoga prozivati bez da detaljno obrazloziš svoj stav. Možda ti nešto teško pada kada pročitaš, i meni isto tako - ali ne znači da to nije istina samo zato što se to meni ne svidi.MarlboroGold wrote: Razlika je što si pod "fin" udrobio sve i svašta. I što stoji i što ne stoji. Ja sam samo na to ukazao - ok nešto eventualno jesi pogodio, ali većinu nisi. Zadnja opcija (a možda druga, treća, četvrta - možda ne baš zadnja) nekoj ženi. Nemoj govoriti u množini i manje prati Red Pill, Jordana Petersona i ostalo.
To je to u kratkim crtama sav moj esej
-
moonca
#3674 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nisu svi nabildani -agresivci..nit problematicni. Nisu odrasli na ulici -- i nije ih ulica odgojila i prilagodila nacinu prezivljavanja..Što se tiče problematičnih momaka, onih nabildanih, što se udaraju, razni kriminalci, narkomani, dileri itd. To je tip muškaraca koji su ostavljaju dojam dominacije i agresivnosti - oni većinom vodaju zgodne cure jer mi i dalje dosta funkcionišemo na starim principima koji su nam usađeni u mozgove hiljadama godina.
Ima osoba kojima je to hobi, zanimanje, opsjednutost njihovim pojmom -pefekcije... i nikako ih ne bih poredila sa -problematicnim - nabildnih misica -koje su nabili tokom ucestalih tuca - vecinom su ti i zestoki navijaci --cast izuzecima koji vole sport-- i da vodaju 'zgodne zene' ??? ( a sta je pojam zgodne zene) - ali ne - dr, advokatice, inzinjerke----
-
almir90
#3675 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Taj dio je se odnosio samo na one problematične, nisam mislio na to da svi koji bildaju, tj. vježbaju da su problematični. Onda mogu komotno i sebe ubrajati u tu kategoriju da sam problematičan.moonca wrote:
Nisu svi nabildani -agresivci..nit problematicni. Nisu odrasli na ulici -- i nije ih ulica odgojila i prilagodila nacinu prezivljavanja..
Ima osoba kojima je to hobi, zanimanje, opsjednutost njihovim pojmom -pefekcije... i nikako ih ne bih poredila sa -problematicnim - nabildnih misica -koje su nabili tokom ucestalih tuca - vecinom su ti i zestoki navijaci --cast izuzecima koji vole sport-- i da vodaju 'zgodne zene' ??? ( a sta je pojam zgodne zene) - ali ne - dr, advokatice, inzinjerke----