Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
- alibaba_i_30_godina
#3251 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ja ne mahalam, šta je?! Ovdje bezveze neke priče šta se govori po nekakvim salonima i slično. 

- cendlerbing
#3252 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma kakvi, ti si iznad mahalanja. Govorila sam o svima osim tebe. 

- alibaba_i_30_godina
#3253 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Tako je. Dobro je pa si se korigovala na vrijeme. 

#3254 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I jaZoya wrote:A ja znam obrnuto. Čovjek oblači ženu kao da mu je prostitutka. Čarape na 'baklave' sandale sa platformom, crveni karmin i on sav ponosan pored nje. Stalno je slika i postavlja na fejsbukstrucnjakdemagog wrote:Znam slučajeve gdje muž/momak ne dozvoljava supruzi/djevojci da se provokativno oblači, jer eto drugi će je gledati.

Sav sretan i ponosan, jest da se varaju medjusobno al to nije tema

- RagibUzoriti
#3255 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Mozda su svingeri u krvi 

- Ramzess Veliki
#3256 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa do udaje, a onda dimije, salce, bajkerske cizme da ti se ne vide gleznjevi I skijaske tamne naocale.lmo wrote:nači, da nosim štrample i miniće....

#3257 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ni to nije isključenoRagibUzoriti wrote:Mozda su svingeri u krvi

- Ramzess Veliki
#3258 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Meni bivsa nije dozvoljavala da se provokativno oblacim …strucnjakdemagog wrote:Znam slučajeve gdje muž/momak ne dozvoljava supruzi/djevojci da se provokativno oblači, jer eto drugi će je gledati.

#3259 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
HahahaRamzess Veliki wrote:Meni bivsa nije dozvoljavala da se provokativno oblacim …strucnjakdemagog wrote:Znam slučajeve gdje muž/momak ne dozvoljava supruzi/djevojci da se provokativno oblači, jer eto drugi će je gledati.

Ma kako to? Helanke za trening itd?

- alibaba_i_30_godina
#3260 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Meni bivša nije dala nikako da se oblacim. 
A ja stidan.

A ja stidan.

- Henry Chinaski
#3261 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Meni nije dozvoljavalja da se provokativno skidam.Ramzess Veliki wrote:Meni bivsa nije dozvoljavala da se provokativno oblacim …strucnjakdemagog wrote:Znam slučajeve gdje muž/momak ne dozvoljava supruzi/djevojci da se provokativno oblači, jer eto drugi će je gledati.
(moja bivša, ne tvoja)
- Ramzess Veliki
#3262 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Imam jedan vrlo kratak shorc, vrlo mali, do ispod dzepova. Njega mi je zabranila da nosim.nova_ja wrote:HahahaRamzess Veliki wrote:Meni bivsa nije dozvoljavala da se provokativno oblacim …strucnjakdemagog wrote:Znam slučajeve gdje muž/momak ne dozvoljava supruzi/djevojci da se provokativno oblači, jer eto drugi će je gledati.![]()
Majice kratkih rukava uz tijelo isto …
Zatim mi je zabranila da ispod klasicnih hlaca oblacim siroke bokserice. Samo one francuske kratke …
- Ramzess Veliki
#3263 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma sad mi ne smeta ni da je moja bivsa u pitanju.Henry Chinaski wrote:Meni nije dozvoljavalja da se provokativno skidam.Ramzess Veliki wrote:Meni bivsa nije dozvoljavala da se provokativno oblacim …strucnjakdemagog wrote:Znam slučajeve gdje muž/momak ne dozvoljava supruzi/djevojci da se provokativno oblači, jer eto drugi će je gledati.
(moja bivša, ne tvoja)

#3264 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma ne vjerujem da ima i togaRamzess Veliki wrote: Imam jedan vrlo kratak shorc, vrlo mali, do ispod dzepova. Njega mi je zabranila da nosim.
Zatim mi je zabranila da ispod klasicnih hlaca oblacim siroke bokserice. Samo one francuske kratke …

- Ramzess Veliki
#3265 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nije meni mrsko nesto ne nositi ako mi partnerica smatra da je previse provokativno za druge zene.nova_ja wrote:Ma ne vjerujem da ima i togaRamzess Veliki wrote: Imam jedan vrlo kratak shorc, vrlo mali, do ispod dzepova. Njega mi je zabranila da nosim.
Zatim mi je zabranila da ispod klasicnih hlaca oblacim siroke bokserice. Samo one francuske kratke …pa jel zabranila ili pokušala da zabrani?
I cude me neki komentari, kao da joj ne da joj … pa to je stvar izmedju partnera. Ako nekome nesto nije po volji - ima I prekid …
- Ramzess Veliki
#3266 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jednom sam imao neprijatnu situaciju radi slike sa plaze, zena od mog kolege je prokomentarisala sa Jao jesu ti dobre nogeeee … na sta je ovaj pozelenio. 

#3267 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
a nije tebi, samom po sebi, to bilo ofirno nosati?Ramzess Veliki wrote:Imam jedan vrlo kratak shorc, vrlo mali, do ispod dzepova. Njega mi je zabranila da nosim.nova_ja wrote:HahahaRamzess Veliki wrote: Meni bivsa nije dozvoljavala da se provokativno oblacim …![]()
...
- Miss Moonlight
#3268 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ramo ne zezaj pošten svijet 

- RagibUzoriti
#3269 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Meni su se rugali isto slici sa plaze. Zene govorile vidi ovoga kako je hendikepiran,ima tri noge... Tek kasnije kad su se bolje zagledale u sliku...bilo jeRamzess Veliki wrote:Jednom sam imao neprijatnu situaciju radi slike sa plaze, zena od mog kolege je prokomentarisala sa Jao jesu ti dobre nogeeee … na sta je ovaj pozelenio.

- Ramzess Veliki
#3270 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne, to je obicni sorc, a njoj je bio problem sto mi zene zure u noge. Cesto mi zene kazu da imam dobre noge, a mislio sam da se to gleda samo na zenama.biggrin wrote:a nije tebi, samom po sebi, to bilo ofirno nosati?Ramzess Veliki wrote:Imam jedan vrlo kratak shorc, vrlo mali, do ispod dzepova. Njega mi je zabranila da nosim.
...
- King Theoden
#3271 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Daj sliku da vidimo kako izgledaju te dobre noge.
#3272 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
mogao sam umrijeti, a da ne znam da je to ženama zanimljivo
#3273 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
..et. meni nije.. 

#3274 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ima nas svakakvih, i dobre noge su
, gluteus kao nastavak nogu je isto 

- Ramzess Veliki
#3275 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dino zar i ti …Dino34 wrote:Daj sliku da vidimo kako izgledaju te dobre noge.

Molim moderaciju da ugasi onu temu o paradi … lose utice …